Próbáld ki te is a Miley Cyrus-twerkjátékot!
2013. október 19. 15:29
Úristen. Először is nem tudom, hogy mi járhatott annak az 'épeszű' embernek a fejében, mikor ezt a 'játékot' megalkotta. Másodszor azt sem értem, hogy miért kell minden nap arról olvasnunk, hogy Miley így, megy Miley úgy. (botrányok sorozata). Egyszerűen amióta változtatott a külsőjén, jöttek a drogok, az alkohol, és a VMA-s műsor, és ennek köszönhetően kaptuk ezt a játékot is. Szánalmas, hogy mennyire lesüllyedt a pop szakma legaljára.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 19. 15:34
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Kipróbáltam, de felidegesített, mindig leejtettem a labdát...xDD Am sztem ebbe a játékba nincs semmi rossz, tiszta vicces.
Am olyan sok tudatlan emberke van itt..xDDD Csak úgy dobálóztok a k*rva szóval, de nyakamat merném rátenni, azt sem mit jelent..
Ha meg mégis tudjátok és úgy használjátok Mileyra csak gratulálni tudok..
Csak megmutatjátok mennyire értelmesek vagytok
Am olyan sok tudatlan emberke van itt..xDDD Csak úgy dobálóztok a k*rva szóval, de nyakamat merném rátenni, azt sem mit jelent..
2013. október 19. 15:38
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Ennél mélyebbre már nem is süllyedhetne Miss. Májli. Kipróbáltam a játékot és hát kicsit frusztráló, de alapvetően vicces. De tényleg ... minek ilyen ... ez már ciki
2013. október 19. 15:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Fucker @ 2013.10.19. 14:53)
Ez eszméletlen. Más ép eszű sztár rohanna perelni, de Miley hagyja, és még ráadásul élvezi is, hogy rajta nevet az egész világ. A játék nem semmi, biztos megérte a kitalálójának ennyi kattintással. Mindezek ellenére nem fecsérelek ilyen undorító dologra időt az életemből.
Már inkább a régi Disney sztár, mint a mostani botrányhős. Valaki igazán észhez téríthetné.
Már inkább a régi Disney sztár, mint a mostani botrányhős. Valaki igazán észhez téríthetné.
Az a helyzet, hogy a negatív reklám is reklám, és gondolom májluska előszeretettel adta áldását erre a játékra, különben, mint ahogyan írtad, perelne. Igazából hülye lenne bíróságra vinni az ügyet, mert ezzel is csak őt és az albumát népszerűsítik, akármilyen hányingerkeltő is ez a "játéknak" csúfolt förmedvény. Az egy dolog, hogy azon röhög a fél világ, hogy milyen ostoba, de, ha belegondolsz nem is annyira hülye - milliókat kaszál ezzel.
Egyébként kipróbáltam ezt a játék izét - kérdem én, ez játék?
2013. október 19. 15:49
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Én már rég ráfigyeltem erre a játékra, amikor 1 hete PewDiePie játszott rajta, és eléggé megrémültem, hogy ilyen hülyék az emberek, beleértve Miley is.
Nem értem, Miley mit akar ezzel elérni, de úgy látom az Ő szempontjában jó úton halad.
Nem értem, Miley mit akar ezzel elérni, de úgy látom az Ő szempontjában jó úton halad.
2013. október 19. 16:32
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nem tudom mi a röhejesebb: ez a játék vagy a twerk?
2013. október 19. 18:00
Rettenetesen szürreális, megfájdult tőle a fejem.
2013. október 19. 19:24
Ennél betegebb játékkal még életemben nem találkoztam.
2013. október 19. 19:30
Ez a játék rohadt nehéz. Igen- kipróbáltam!
Csak röhögni tudok ezen. Bárki is volt az a beteg állat, aki kitalálta nem semmi egy ember.
2013. október 19. 20:16
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
Na ez gyerekek már olyan szinten ízléstelen..Miley elég mélyre süllyedt már így is! Ez az idétlen játék csak tett rá egy lapáttal! Aki ezt a játékot kitalálta köpje szembe magát!Jobbat nem tudok mondani..mert most szerintem ezzel ti is így vagytok vagy így látjátok hogy Miley-nak mostanába nem megy túl jól és a mostani ri**anc stílusa is csak tetézett rá..Akkor kérdem én miért kell megjobban megnehezíteni az ilyen fa*ságokkal a helyzetet?! Pedig én abszolút nem szeretem Miley-t..de ez azért durva..és egyszerre szégyen!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.