Szerintettek egy 5 csillagos értékelésen, hány csillagot kapna Taemin, ha nektek kellene értékelni?
Lee Tae Min
2013. október 19. 10:38
A téma itt a SHINee makneeja Lee Taemin. Ha ti is szeretitek Taemint szóljatok hozzá, töltsetek fel képeket és videókat, de akkár mozgóképek is lehetnek. Ahogy szeretnétek.
Szerintettek egy 5 csillagos értékelésen, hány csillagot kapna Taemin, ha nektek kellene értékelni?
2013. december 06. 16:01
|
|
kara jiyoungvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 218 Csatolások: 32 Azonosító: 216045 offline
|
Nagyon szeretem a SHINee-t és Taemin a második kedvenc tagom. Nagyon helyes gyerek, a legjobban a kis cuki pofija és a tánctudása fogott meg.
Szerintem én biztos megadnám neki az 5 csillagot.
1 felhasználónak tetszik:
jádé19
2014. január 02. 14:21
Tae Min, egy nagyon tehetséges srác. Nagyon helyes és nagyon szép hangja van. A tánctudása fogott meg leginkább, piszok jól csinálja.
2014. január 24. 17:31
|
|
BeautifulGirl2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 213379 offline
|
Taemin a SHINee-ban, a KPOP-ban, Kóreában és az egész világon a legelragadóbb, legédesebb, legcukibb, legszebb hangú, legjobb tánctudású ember a világon!! Nála szebbet/jobbat nem is találhatna az ember. Én 1.alkalommal az RDD-t hallottam tölük, ott figyeltem fel Jongira és RÁ. Utána jött a Lucifer, ahol szó szerint leesett az állam ettől a sráctól. Majd a többi szép sorba és egyre inkább megkedveltem és egyre több dolgot tudtam meg róla. IMÁDOM!!! ^-^ ♥ ♥ ♥
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.