Decemberben érkezik a Jégvarázs
2013. október 18. 16:18
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Olyan csodálatos lenne ez a képesség a valóságban is! *^*
2013. október 18. 16:53
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Nagyon jó cikk lett, Lindsay! Biztosan megfogom nézni ezt a mesét, már régóta követem az előzeteseit.
2013. október 18. 18:03
Na, miket ki nem találnak
De a kíváncsiságom megint az élre tör, szerintem belenézek
De a kíváncsiságom megint az élre tör, szerintem belenézek
2013. október 18. 20:10
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Amikor kicsi voltam nagyon nagyon imádtam a Hókirálynőt, alig várom, hogy ezt is láthassam. Mondjuk tényleg sajnálatos, hogy ennyire más lett a történet, de nagy reményeket fűzök ehhez. Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik, emlékeztet az Aranyhaj és a nagy gubancra.
2013. október 18. 21:46
Nem vagyok valami nagy animációs film rajongó, nem is szoktam sokat nézni. Nagyon ritkán megnézek egyet kettőt. Szerintem ez a film nem az a fajta lesz amit meg fogok nézni. Szerintem egyre rosszabbak lesznek ezek az animációs filmek. Régen jobbak voltak.
2013. október 19. 10:12
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
juuj:$ nagyonnagyonváárom !! imádom én is az ilyen meséket és filmeket:) a dizniseket is, de a dreamworkszöset is:) pl.nagyon aranyos mese lett a Tangled(aranyhajés a nagy gubanc is) vagy hercegnő és a béka.. de a kedvencem a Shrek és a Rontó Ralph<----ez tényleg egy nagyon jó kis film, még felnötteknek is. ajánlom mindenkinek
2013. október 19. 10:19
De jó!
Imádom az animácios filmeket, tuti meg nézem!
2013. október 19. 11:20
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Aranyosnak tűnik
Megnézem majd !
♥
2013. október 19. 16:42
Nem vagyok oda az animációs mesékért , én mindig is jobban szerettem a rajzolt műveket , szerintem azok emberibbek voltak. Viszont , az Aranyhaj megnézése után rá kellett jönnöm , attól még hogy nem rajzolt , a Disney ismét egy remek munkát adott ki a kezei közül , talán az egyik legjobbat. A történetet elolvasva , valamint a bemutatót megnézve hasonlóan mókás mesére számíthatok. Korom ellenére nagyon várom már a filmet
A cikkírónak pedig gratulálok !
A cikkírónak pedig gratulálok !
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.