Starity

Adam Lambert dalt adományozott a Bridegroom filmnek

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 17. 23:41 #21
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
Idézet (Glamster @ 2013.10.17. 23:39)
Azon gondolkodom, hol volt a cikkben említés az amúgy készülő albumáról, de sehol sem találom, csak azt, hogy ingyen adományozott egy gyönyörű dalt a filmnek.. sad.gif Kérlek, ne offoljátok a cikkemet butaságokkal. Köszönöm.

nincs benne róla szó, de eszembe jutott h ahelyett h ezzel foglalkozna, inkább dolgozzon az új albumán, ja és szerintem kevesebbet is kéne buliznia, akkor több idő jutna rá.
2013. október 18. 07:37 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lambika @ 2013.10.17. 23:41)
nincs benne róla szó, de eszembe jutott h ahelyett h ezzel foglalkozna, inkább dolgozzon az új albumán, ja és szerintem kevesebbet is kéne buliznia, akkor több idő jutna rá.

Ha nem tudsz érdemlegeset hozzászólni a cikkhez és csak arra vagy képes, hogy a szokásos h*lyeségeidet beböfögd, akkor jobb lenne, ha inkább befognád, szerintem. Egyébként meg jó munkához idő kell, és én inkább várok két évet az új albumra, minthogy minden második hónapban kijöjjön egy összecsapott nulla, mint egyeseknél. Nem mellesleg az is időbe kerül, amég egy albumnyi dalt megír valaki, mert nem mindenkinek rakják oda a kész dalokat a feneke alá. Ahhoz, hogy mennyit bulizik és hogyan, ahhoz megintcsak semmi közöd. Had élje az életét.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Glamster
2013. október 18. 14:02 #23
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Csak úgy szólok, (ha már megint előjött rolleyes.gif ) hogy az igényes és normális előadók jó, ha 4 (!) évenként kiadnak egy új lemezt, nem pedig évente-kétévente... Akik ezt várják, én nem tudom, hol a fenében élnek! Ahogy már elhangzott: aki saját maga írja a dalokat, az nem ám csak összefirkant valamit pár hét alatt, és kész a lemez. Ez nem így működik. Hogy egy konkrét példát is hozzak: Anastacia legutóbbi lemeze, melyet ő maga írt, - csak úgy, mint a korábbi munkálatait - 2008-ban (!) jelent meg, és jövő (!) tavasszal jön a következő... Beb.szna, már bocsánat, ha nekem kétévente új korongot dobálna a boltok polcaira... rolleyes.gif Ad ugyanez a kategória, hogy az igényesség híve, aki a minőségre, nem pedig a mennyiségre megy. hi.gif

Az meg, hogy ki mennyit bulizik... Felnőtt ember, könyörgöm, csak tudja és érzi, mennyit bír! Ha emellett normálisan tud dolgozni, és helyt tud állni a munkában, illetve el tudja végezni az egyéb kötelezettségeit, akkor már miért ne járna el szórakozni? rolleyes.gif Hagy döntse már el, mit csinál, hogyan és kivel.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2013. október 18. 14:58 #24
- törölt felhasználó -    
Lambika: már többször is láttam, hogy mindegy egyes Adamről szóló cikknél elsütöd ezt... Nem mindegy, hogy mennyit bulizik? Inkább dolgozzon állandóan, hogy egy perc szabadideje se legyen? Megérdemli a pihenést és a szórakozást. És az, hogy 3-4 éve nem adott ki lemezt, nem baj, mert ahogyan Fan-ily6889 is leírta, Ad a minőségre megy és nem a mennyiségre. Akár 10 évet is képes lennék várni az új albumára, mert ha már éveket dolgozik vele, az biztosan nem lehet rossz. Cikkhez hozzászólva: nagyon szeretem ezt a dalát, a Trespassing c. albumáról az egyik legjobb. Kedves is tőle, hogy odaadományozta a filmnek.
2 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Glamster
2013. október 19. 08:52 #25
- törölt felhasználó -    
Gyönyörű ez a szám!
2013. október 19. 14:30 #26
- törölt felhasználó -    
Imádlak Adam... Egyre jobban imádlak! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2014. január 27. 22:19 #27
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 677
Csatolások: 0
Azonosító: 187919
Lambika ne te mondd már meg hogy mit csináljon, értve? Most éli az életét, mikor bulizzon? 60 évesen? Ha meg nem tudsz mit mondani és nem ismered az embert, akkor inkább tartsd meg magadnak, mert ez szerintem SENKIT-SEM- Érdekel.

Ez az egyik kedvenc dalom tőle, mindig ezt hallgatom ha elborul az idő vagy a fejem. Egyszerűen olyan gyönyörű és különleges. Nagyon szép volt tőle, hogy törődik másokkal (és nem 1 évbe kb. ×2, hogy róla írjanak. )
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok