Tragikus sorsú fiatalok életét mutatja be az új dokumentumfilm, amely a Bridegroom címmel került idén ősszel a mozikba. Adam Lambert szeretett volna segíteni, így dalt ajánlott fel az elkészítéséhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert dalt adományozott a Bridegroom filmnek
2013. október 17. 18:55
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
nagyon szép szám, nagyon tetszik!:')
2013. október 17. 19:04
Tényleg nagyon szomorúan hangzik ez a történet. Szerencsére, mára már egy kicsit jobb a helyzet, mégha nem is fogadják el a másságot teljesen, ami eléggé elszomorít. Adam meg csodás, a dal meg egyszerűen fantasztikus. Az ilyen dalokért (is) érdemes őt hallgatni, mert nagyon sok érzést visz bele és annyira beleéli magát. A hangjáról meg még nem is beszéltem. Imádom ezt a számot és nagyon illik a filmhez is. Kíváncsi vagyok rá, valószínű, hogy majd meg is nézem, ha lesz rá lehetőségem.
Ad nagyon jól néz ki a képeken.
Ad nagyon jól néz ki a képeken.
2013. október 17. 19:13
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Imádom ezt a számot, csodálatosan énekli most is.
Zsécii veled pedig megint egyet értek, jobban én sem tudtam volna leírni a véleményemet. Adam megint csodálatos volt.
Zsécii veled pedig megint egyet értek, jobban én sem tudtam volna leírni a véleményemet. Adam megint csodálatos volt.
2013. október 17. 19:37
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Sajnos ez valóban nem egyszerű... Szegényeket nagyon sajnálom, hogy így kellett végződnie a kapcsolatuknak. Egyébként baromi "elfogadó" család lehet, ha képesek voltak kizárni a temetésről a halott férfi párját... Adamtől pedig ez egy rendkívül kedves gesztus volt - nem mellesleg az egyik kedvenc szerzeményem tőle az Outlaws Of Love! Csodálatos. Ilyen csodásan kifejezni az érzelmeit, mint ahogyan ebben a dalban teszi... Gyönyörű. Nagyon jó választás volt a részéről - jobbat nem is találhatott volna! Őrületesen csodálom, (talán már említettem egy párszor) hogy ahol csak tud, segít.
Természetesen, megint pompásan festett Ad! Atyaég, megborultam, amikor megpillantottam egy másik oldalon + az imént itt is.
Természetesen, megint pompásan festett Ad! Atyaég, megborultam, amikor megpillantottam egy másik oldalon + az imént itt is.
2013. október 17. 19:42
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon szép zene!
2013. október 17. 19:53
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Istenem,hogy én mennyire imádom,és felnézek rá! <3 x
2013. október 17. 20:21
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
az Outlaws Of Love a legjobb választás volt:) egyszerűen fantasztikus az a dal:) úgy mit az előadója
2013. október 17. 22:19
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Adam csodálatos <3 És a film nagyon komoly témákat boncolgat.
Miért kell létezzen a homofóbia?
2013. október 17. 23:27
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.10.17. 23:05)
úgysem jön ki az új albuma soha, csak ígérgetni és hitegetni tud, nem hiába jöttem rá még 3 éve h milyen ember is valójában, sajnálom
Miért milyen ember valójában? -.- Talán ismered személyesen?
2013. október 17. 23:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Azon gondolkodom, hol volt a cikkben említés az amúgy készülő albumáról, de sehol sem találom, csak azt, hogy ingyen adományozott egy gyönyörű dalt a filmnek....
Kérlek, ne offoljátok a cikkemet butaságokkal. Köszönöm.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: