Idézet (Beyla @ 2013.10.17. 17:51)
Jajj, már megint valamelyik egydés fiúcska nyafog?

Gyermekklinikán vagyok gyakorlaton, és esküszöm a kis 2-5 éves bogárkák nem nyavalyognak ennyit betegen, mint ez az öt elkényeztetett fiúcska. Értem én, hogy sz*r meg minden, nekem is az lenne, hogyha hónapokat kéne távol lennem a szeretteimtől, de könyörgöm - nem két éves kis tökmagokról van szó, hanem állításotok szerint
felnőtt férfiakról. (

- csak úgy zárójelben) Azért akárhogy is, de 19-20 éves létemre megint csak nem égetném a p*fázmányomról a bőrt ilyenekkel. Éjszaka közepén képes felhívni a személyi edzőjét... vajon az is ennyire örül herike magányos éjszakáinak? Tényleg nem vagyok rosszindulatú, de nem utal csöppet homoszexualitásra az, hogy ez a gyerek folyton folyvást egy pasit hívogat az éjszaka kellős közepén?

Gondolom, a csávó meg kénytelen felvenni a telefont és hajnalig beszélni vele (miközben lehet, hogy másnap dolgoznia kell menni), hogy herike ne rúgja ki. Tudjátok mit? Ha lesz egy kis időm, akkor majd megsajnálom ezt a bőgicsélő kisfiút, mert nekem jelenleg ezerszer nagyobb problémáim vannak. Azért irigylem a kiskölköt, hogy felnőtt fejjel ez a legnagyobb gondja...
Belőled kezd nagyon elegem lenni, ugye tudod! Szerintem nem ő tehet róla, hogy a média a bolhából elefántot csinál a szavaiból vagy bármi másról és h a rajongók is, akik elkezdik sajnálni h jaj szegény. Ezt nem veszed észre h nem ő az aki ebből nagy ügyet csinál, hanem a média és a rajongók. Mikor Louisnak volt az a meccse és felrúgták, majd hányt, akkor is írogatta mindenki h milyen puhány, nem való neki a foci stb. Akkor se vettétek észre h nem ő volt az aki nyavalygott, mert nem tette egyik sem, csak ott is a sok kislány felfújta a dolgot, szóval érted. Túlságosan elvakultan utálod őket, hogy az már fájdalmas. Ha ennyire nem bírod őket, akkor ne írj semmit, de ezeket olvasni már eléggé idegesítő. Legszívesebben olyan üzenetet írnék neked, hogy csak na, de nem teszem, mert visszafogom magam veled ellentétben. Bocsi, de ez már régóta böki a szemem és nem bírtam már magamban tartani.