Harry Stylest borzasztó honvágy gyötri
2013. október 17. 17:15
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Teljesen megértem
2013. október 17. 17:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Teljesen megértem hogy honvágya van!
2013. október 17. 17:40
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
szegénykém de ez érthető mindenkinek a kalács a legfontosabb
2013. október 17. 17:41
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Harry
2013. október 17. 17:44
Elhiszem, hiszen nem könnyű kibírni a honvágyat, ráadásul ilyen sokáig. Meg jövőre ismét turnéra indulnak.. Mondjuk én nem vagyok ilyen, bár tény, hogy 1 hónapig én sem bírnám tovább.
2013. október 17. 17:51
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, már megint valamelyik egydés fiúcska nyafog?
Gyermekklinikán vagyok gyakorlaton, és esküszöm a kis 2-5 éves bogárkák nem nyavalyognak ennyit betegen, mint ez az öt elkényeztetett fiúcska. Értem én, hogy sz*r meg minden, nekem is az lenne, hogyha hónapokat kéne távol lennem a szeretteimtől, de könyörgöm - nem két éves kis tökmagokról van szó, hanem állításotok szerint felnőtt férfiakról. (
- csak úgy zárójelben) Azért akárhogy is, de 19-20 éves létemre megint csak nem égetném a p*fázmányomról a bőrt ilyenekkel. Éjszaka közepén képes felhívni a személyi edzőjét... vajon az is ennyire örül herike magányos éjszakáinak? Tényleg nem vagyok rosszindulatú, de nem utal csöppet homoszexualitásra az, hogy ez a gyerek folyton folyvást egy pasit hívogat az éjszaka kellős közepén?
Gondolom, a csávó meg kénytelen felvenni a telefont és hajnalig beszélni vele (miközben lehet, hogy másnap dolgoznia kell menni), hogy herike ne rúgja ki. Tudjátok mit? Ha lesz egy kis időm, akkor majd megsajnálom ezt a bőgicsélő kisfiút, mert nekem jelenleg ezerszer nagyobb problémáim vannak. Azért irigylem a kiskölköt, hogy felnőtt fejjel ez a legnagyobb gondja...
1 felhasználónak tetszik:
Candy Love
2013. október 17. 18:27
Nem Harry nyafogott, a bennfentes mondta hogy honvágya van Harry egy szóval sem említette. De persze el sem olvassák az utálkozók rendesen a cikket, csak írják, hogy nyavalyog... Aha.
Megértem hogy honvágya van, de... Ez van!
Majd ha hazamegy elmúlik.
Megértem hogy honvágya van, de... Ez van!
2013. október 17. 18:41
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Beyla nem Harry mondta hanem egy bennfentes -.- inkább olvasd el a cikket mielőtt kommentelsz vagy ha nem érteted meg akkor meg ne kommentelj -.- szánalom...
Lambika
2013. október 17. 18:42
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Már nem először került címlapra ez a téma, és unalmas. Nem ő az egyedüli, aki távol él a családjától, akár tanulási, munka szempontból. Jó példák erre a katonák, akik nem hónapokat, hanem több évet töltenek külön. Ráadásul nincs lehetőségük rá, hogy hazautazzanak, amikor kedvük tartja.
Az paradoxon a cikkben, hogy elméletileg "felnőttként" kezeli a helyzetet, ezért elterelésként edz. De azért éjszaka riasztja a trainerét, hogy ne legyen magában. O_o
Az paradoxon a cikkben, hogy elméletileg "felnőttként" kezeli a helyzetet, ezért elterelésként edz. De azért éjszaka riasztja a trainerét, hogy ne legyen magában. O_o
Beyla
2013. október 17. 18:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2013.10.17. 18:41)
Beyla nem Harry mondta hanem egy bennfentes -.- inkább olvasd el a cikket mielőtt kommentelsz vagy ha nem érteted meg akkor meg ne kommentelj -.- szánalom...
Nem szokásom randomba kommentelgetni, de biztos annyira ismersz, sőt tudod, hogy nem olvastam el a cikket! Ha nem olvastam el, akkor honnan tudnám azt, hogy a személyi edzőjét hívogatja éjszakánként? F*ck logic!
2013. október 17. 18:48
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
jajj egyem meg
2013. október 17. 18:59
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
jaj de aranyos*-*
2013. október 17. 18:59
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Beyla, én nem szeretem a One Directiont, de azért nem kell őket mindennek elhordani. Kezdjük ott, hogy az ő dolguk, hogy mit csinálnak, mellesleg tudom, milyen rossz, ha honvágya van az embernek, egy milliószor átéltem. És ha magányos? Azzal mi a baj? Vágja fel az ereit? Azért gondolkozz. Akárhogy nem szeretem őket, ők is emberből vannak.
Lambika
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.