Candice 2010 óta VS-angyal, ám még nem prezentálhatta a cég legdrágább fehérneműjét. Egészen eddig.
A teljes cikkhez kattints ide!
Candice Swanepoel viseli idén a Fantasy Brát
2013. október 16. 19:30
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Úristen, ez nagyon szép.
Mondjuk nekem személyes kedvencem még mindig a 2011-es, amit Miranda viselt, de ez erősen vetekszik vele. Gyönyörű. Egyébként várható volt, hogy ő kapja.
2013. október 16. 19:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én csatlakozom azon emberek közé, akinek a 2011-es Miranda-féle Fantasy Bra jött be. Elképzelhető, hogy azért tetszett jobban, mert alapból is Miranda volt a kedvenc angyalom, és természetesen a kék a legkedvencebb színem.
Candice nem csúnya nő, csak nekem túlságosan mű. Nem a természetes elegancia árad belőle, hanem... hogy is mondjam, mintha egy "élő Barbie" lenne. Ijesztő. A melltartó pedig nem rossz, szép, csicsás és persze drága is, de annyira ezúttal nem nyerte el tetszésemet.
1 felhasználónak tetszik:
Sugarbird
2013. október 16. 19:49
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
grat.
2013. október 16. 19:49
Gyönyörű ez a melltartó! Örülök, hogy idén Candice fogja viselni a Fantasy Brát, mert nagyon megérdemli.
2013. október 16. 19:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem tetszik!
2013. október 16. 19:58
Tényleg nagyon szép; és örülök hogy Candice kapta meg a lehetőséget, hogy promótálja
2013. október 17. 15:21
|
|
Sugarbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.23. Hozzászólás: 11153 Csatolások: 120184 Azonosító: 67006 offline
|
Nagyon nem örülök! Reménykedtem - sőt majdnem biztos voltam benne - hogy Doutzen kapja, hisz régebb óta van a cégnél. Más például Gisele vagy Karolina ekkor már másodjára viselhette.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.