Videó készült a The Pretty Reckless nemrég megjelent Going To Hell című dalához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a Pretty Reckless új videója
2013. október 16. 16:50
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
2013. október 16. 16:54
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Olyan jó lett, máris imádom
fantasztikus dal.
2013. október 16. 17:14
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
OMG OMG OMG,ez valami fantasztikus nem is gondolkodtam a klipen de nagyon jó ,még sok ilyen klipet.Nem gondoltam volna hogy valaha fogják überelni a miss nothing -ot de sikerült ,még néztem volna pár jelenetet mikor kínozza a papot de eszméletlen hu
2013. október 16. 17:20
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szuper lett!
2013. október 16. 17:23
Idézet (Clove @ 2013.10.16. 16:52)
Tipikus TPR. Se több, se kevesebb. 
Most mondanám ,hogy köszönjük az értelmes hozzászólást
Én személy szerint imádom. Persze le se lehetne tagadni ,hogy TPR ez igaz bár szerintem túl lőttek magukon és nekem ez tetszik de látom nem csak én gondolom így.
2013. október 16. 17:29
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Eszméletlen jó.
Én eleve imádtam ezt a számot, nagyon TPR-es.
2013. október 16. 17:37
K**va jó lett:D a klip meg a szám is:3 Jól odab*asz:D
2013. október 16. 17:45
|
Cloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213430 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2013.10.16. 17:23)
Most mondanám ,hogy köszönjük az értelmes hozzászólást
Én személy szerint imádom. Persze le se lehetne tagadni ,hogy TPR ez igaz bár szerintem túl lőttek magukon és nekem ez tetszik de látom nem csak én gondolom így.
Mit nem értettél belőle, kedveske?
Szerintem ugyanolyan, mint a Miss Nothing, My Medicine vagy a Just Tonight. Igen, ismerem a bandát, ismerem minden klipjüket, dalukat, úgyhogy tudok róluk véleményt alkotni. Az meg hogy mi értelmes hozzászólás és mi nem, szerintem nem a te posztod eldönteni. A cikkhez kommentelj, ne más véleményét bíráld, mert az senkit sem érdekel.
1 felhasználónak tetszik:
Ms. Shorty
2013. október 16. 18:04
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
a szám ki*****tt jó lett, a klipp viszont olyan mint a többi de azért jó csak vlmi újat is látnék már szívesen:)
2013. október 16. 18:04
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Szerintem nagyon jó lett
2013. október 16. 18:15
Idézet (Clove @ 2013.10.16. 17:45)
Mit nem értettél belőle, kedveske?
Szerintem ugyanolyan, mint a Miss Nothing, My Medicine vagy a Just Tonight. Igen, ismerem a bandát, ismerem minden klipjüket, dalukat, úgyhogy tudok róluk véleményt alkotni. Az meg hogy mi értelmes hozzászólás és mi nem, szerintem nem a te posztod eldönteni. A cikkhez kommentelj, ne más véleményét bíráld, mert az senkit sem érdekel.
Kedveskének sem hívtak még itt
Nos én mindent értettem de ha neked ez jött le nekem oké.
Nem téged akartalak bírálni és nem mondtam egy szóval sem ,hogy te milyen hülye vagy nem ismered ezt a bandát vagy ilyenek sőt kb. semmit nem írtam amit te itt el regéltél...
természetesen nem akarom helyetted eldönteni ,hogy te mit gondolsz viszont te sem döntheted el ,hogy szerintem mi az értelmes szóval ha én szóvá teszem ezt akkor szóvá teszem nem akartalak megbántani...
Most komolyan egy mondatom volt ami nem a cikkhez szólt bár mondjuk félnek...
Őszintén cukorfalat? Engem meg mások nem érdekelnek...
2013. október 16. 18:47
Annyira tipikus Taylor-os lett
Persze a lehető legjobb értelemben mondom. Oh, és a szám?! Már megint tökéleteset alkottak..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.