A legszebb és legcsúnyább városok
2013. október 19. 08:41
a legcsúnyábbak azért csúnyák mert jelentéktelenek .olyan átlagosak , szürkék
2013. október 19. 09:27
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Los Angelas a legszebb még akkor is ha nem tették a cikkbe
2013. október 19. 09:33
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
LA, NY, London a legszebb.. nekem ♥♥♥♥♥
2013. október 19. 12:19
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest, vagy az én véleményem által a 2. legszebb magyar város... Győr!? - majd Székesfehérvár!? Mi magyarok igen is elvagyunk hanyagolva aminek bizony nem így kellene lennie!
2013. október 19. 12:21
Ki felejtve Bécset, számomra mindig öröm volt oda látogatni sőt öröm is marad! Nagyon laza egy cikk lett.
2013. október 19. 15:21
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Ha már mindenki New Yorkot hiányolja a listáról, szerintem az a város maximum este mutat jól, amikor minden ki van világítva, de napközben csak egy szmogos szürke várost látok...
2013. október 19. 15:25
Mini AJ
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest
Vagy nem olvastad el a cikket csak a városok neveit vagy rossz a felfogásod. Ott van Bp. a 9. helyen.
Jaj már... És ennyi erővel hol marad a fővárosunk, Budapest
Vagy nem olvastad el a cikket csak a városok neveit vagy rossz a felfogásod. Ott van Bp. a 9. helyen.
2013. október 19. 16:23
Nagyjából jók szerintem ezek a "helyezések".De nem értem,miért olyan nagy szám Budapest.Büdös van,túl nagy a forgalom,szinte már élhetetlen.Bár nem mintha utálnám a nyüzsgést,a mozgalmasságot,sőt,20 éves korom körül Pécset szeretném erre a célra kiszemelni,de Budapestnek körülbelül 3 kerületnyi része tényleg gyönyörű és klassz,a többi meg egy rakás szemét csak hogy minél nagyobb legyen.Szerintem a mindössze 65 ezer lakost számoló Kaposvár fényévekkel szebb.Lehet,hogy akkora mint Budapest egy kerülete,de még így is 100-szor többet ér.És most nem azért mondom,mert én ott élek,de rokonok,akik nem itt élnek,ők is azt mondták,hogy "én bizony élnék itt."Sok kisváros van,ami sokkal szebb,mint a nagyvárosok.De nem,az nem érdekes.Mondjuk ha már Magyarország és nagyváros,akkor esetleg Pécs.
2013. október 19. 17:52
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Velence?Biztos szép város,de azért nem a világ legszebbje,nem is beszélve az állandó csatornaszagról..Prága is szép,de nem raknám be az első 5-be,sem Lisszabont..Párizs és Rio tényleg gyönyörű,bár én nagyon hiányolom Londont..Az én sorrendem: 1.London 2.Rio 3.Párizs stb... és amúgy meg Budapest tényleg gyönyörű város szerintem és megérdemli a 9. helyet.
2013. október 19. 20:37
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Szerintem Velence abszolút megérdemli az első helyet, nekem egyszer volt szerencsém ott lenni és egyből beleszerettem. Nem csak a város szépségébe, hanem a hangulatába. A legjobb dolog benne pedig az, hogy nincsenek autók, tehát jóval kisebb a szmog és a gépkocsik zaját se hallani, ami számomra maga volt a mennyország.
2013. október 19. 21:14
Prága
egyszerűen ahhw *o*
Amman viszont..belekevedtem a képbe
Amman viszont..belekevedtem a képbe
2013. október 19. 22:15
|
|
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline
|
Heni500 egyetértek Szöul egyszerűen varázslatos, gyönyörű hely! Szerintem sem fer, hogy nem rakták bele a legszebb városok közé!
Franciaország, Párizs
IMÁDOM A FRANCIÁKAT!!! remélem egyszer el is jutok Párizsba!!
<3 Viszont Velencében már voltam, és tényleg nagyon szép hely! A hangulat, a nevezetességek.
<3
2013. október 20. 09:14
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
uramisten az utolsó 4 az egyszerűen borzalmas
2013. október 20. 09:16
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Velence szuper, csak egy kicsit büdi van ott.
Párizs engem egyáltalán nem vonz. Már annyira klisés ez a "szerelmesek városa" izé, hogy előbb mennék Washingtonba, mint oda.
Prágában még nem voltam, de az tetszik
A kép is nagyon szép.
Lisszabon is tetszik, de hát a mediterrán városok mint szépek és hangulatosak. Görögország városait is annyira imádom, gyönyörűek.
Rio az egy csoda, szívesen elmennék.
Szerintem azok az országok, ahonnan a legcsúnyább városok vannak, és azok, ahonnan a legszebbek, ég és föld.. Hülyeség összehasonlítani egy gazdag/fejlett ország városait egy kevésbé fejlettével, mert nyilvánvaló lesz az eredmény...
Számomra Amsterdam a legkirályabb város a világon. Felülmúl mindent.
Párizs engem egyáltalán nem vonz. Már annyira klisés ez a "szerelmesek városa" izé, hogy előbb mennék Washingtonba, mint oda.
Prágában még nem voltam, de az tetszik
Lisszabon is tetszik, de hát a mediterrán városok mint szépek és hangulatosak. Görögország városait is annyira imádom, gyönyörűek.
Rio az egy csoda, szívesen elmennék.
Szerintem azok az országok, ahonnan a legcsúnyább városok vannak, és azok, ahonnan a legszebbek, ég és föld.. Hülyeség összehasonlítani egy gazdag/fejlett ország városait egy kevésbé fejlettével, mert nyilvánvaló lesz az eredmény...
Számomra Amsterdam a legkirályabb város a világon. Felülmúl mindent.
2013. október 20. 10:07
|
lucasara13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 189946 offline
|
Én is hiányolok néhány várost...New York,Miami,RÓma,London?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: