Starity

Klippremier: Avril Lavigne feat. Chad Kroeger - Let Me Go

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 16. 16:36 #61
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
A számok, amik eddig megjelentek az új albumról, valami hihetetlen jök! Imádom a Here's To Never Growing Up-ot, a Rock 'N Roll-t, meg a 17-t is, de ennek a számnak a refrénje nem tetszik. Imádom Avrilt, ez lesz szerintem a kedvenc albumom tőle. smileeee.gif
2013. október 16. 16:37 #62
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Csatolások: 0
Azonosító: 204440
Szerintem is jó lett. smileeee.gif
2013. október 16. 16:49 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.16. 14:27)
Avril ismét sikeresen összehozta, az Anti-Avril egyedeket. rohog.gif Unalmas, koppint, nyávogós hangja? Valami más nem szúrja még a szemetek? smileeee.gif Be kell látnotok ti vagytok unalmasok, hogy nem birtok továbblépni azon, hogy ne szidjátok egy cikknél sem, ami róla megjelenik. Az a gond veletek, hogy rögvest valamit felhoztok ellene, mintha direkt utánakutatnátok, hogy most vajon melyik előadót koppintotta, hogy és mint.. Hihetetlenek vagytok. (Remélem leesett kiknek szólt ismételten ! smileeee.gif)
Nimrod: Nem tud énekelni? Egyáltalán megnéztél tőle egy élő felvételt is? Nagyon sok fellépésén szinte kiemelkedően alakit. Tiszta a hangja. Playback-elni nem is szokott, mert nincs szüksége rá. Legfeljebb Fél-Playback-et alkalmaz, mint sokan mások + vokalisták. Még mindig az üti a szemed, hogy néha napján megjelenik egy Avril cikk? Remélem a kisebb gondod nagyobb.. Ja és kérésedre nem fog visszavonulni. Arra még várhatsz.. smileeee.gif

Inkább nektek kéne belátni , hogy mi teljesen más szemszögből látjuk a csajt mint ti. Mondhatni mi látjuk abból a szemszögből amilyen ő igazából. Most lehetne még felhozni "ellene" ezeknél (pózer , plagizáló , fahangú) több indokot is , de most komolyan , ennyi nem elég ? Amiket leírtunk azok mind magyarázattal alátámasztott tények. Megfelelnek a valóságnak , de ezt nem csak én , hanem szinte bármelyik zenéhez értő ember megerősítené.
Eddig azt hittem , hogy az még a little black sztárok számára is egyértelmű , hogy nem bíráljuk senki hangját , ha nem hallottunk koncertfelvételt tőle. Én speciel pont egy ilyen felvétellel ismertem őt meg , amiben két olyan együttes (Metallica , Green Day) számait dolgozta fel akiknek ő a még a kisujjáig se ér fel. Egyik számot se tudta normálisan előadni , egyrészt a tehetséghiány miatt , másrészt pedig teljesen máshová helyezte a hangsúlyt. Ez a videó értékelésén is megmutatkozott , szép kis dislike csíkot kapott. A Green Day feldolgozásai is nagyjából ugyanilyen borzalmasak. Ezeken a felvételeken lehet csak igazán észrevenni , hogy mennyire fahangú. Persze , rá lehet fogni arra is , hogy régi a felvétel meg rossz a minőség , de az új HD felbontású koncertfelvételeken (biztos meglepő az LBS-ek számára , de régebben a saját számainak élő előadásához is volt balszerencsém) se jó . Magas és erőtlen a hangja , ezenkívül egy hangszínen énekel és ennyi. És akkor most kiderült , hogy még ezt a "színvonalat" is csak félplaybackel éri el. "Tehetséges" tényleg biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 16. 16:50 #64
- törölt felhasználó -    
Nenene...megint kopizott? >.<
Nem ítélem el miatta, inkább dühös vagyok, mert neki több esze és tehetsége van annál, hogy koppintson!
De ettől meg teljes mértékben a rajongója vagyok. smileeee.gif
2013. október 16. 16:51 #65
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
ez a dal és a klipp is tökéletes lett
2013. október 16. 17:20 #66
iBubu
iBubu
visszatérő vendég

StátuszOh No, Did I Get Too Close? Oh Did I Almost See What's Really On The Inside?
Hozzászólás: 339
Azonosító: 213182
Wow, ez a klipp és a zene nagyon jóra sikeredett! smileeee.gif
2013. október 16. 18:02 #67
I Viki
I Viki
új tag

StátuszBe happy!!! :D ;)
Hozzászólás: 75
Azonosító: 203603
Szerintem jó a dal és a video is!!! biggrin.gif
2013. október 16. 18:11 #68
OposszumAvril
OposszumAvril
új tag

StátuszAvril the reason why i smile and why i stay alive... <3
Hozzászólás: 15
Azonosító: 212154
Nagyon jó lett! Végig bőgtem az egészet.
2013. október 16. 18:55 #69
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
ez nagyon jó lett heart.gif imádom
2013. október 16. 20:15 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.10.16. 16:49)
Inkább nektek kéne belátni , hogy mi teljesen más szemszögből látjuk a csajt mint ti. Mondhatni mi látjuk abból a szemszögből amilyen ő igazából. Most lehetne még felhozni "ellene" ezeknél (pózer , plagizáló , fahangú) több indokot is , de most komolyan , ennyi nem elég ? Amiket leírtunk azok mind magyarázattal alátámasztott tények. Megfelelnek a valóságnak , de ezt nem csak én , hanem szinte bármelyik zenéhez értő ember megerősítené. 
Eddig azt hittem , hogy az még  a little black sztárok számára is egyértelmű , hogy nem bíráljuk senki hangját , ha nem hallottunk koncertfelvételt tőle. Én speciel pont egy ilyen felvétellel ismertem őt meg , amiben két olyan együttes (Metallica , Green Day) számait dolgozta fel akiknek ő a még a kisujjáig se ér fel. Egyik számot se tudta normálisan előadni , egyrészt a tehetséghiány miatt , másrészt pedig teljesen máshová helyezte a hangsúlyt. Ez a videó értékelésén is megmutatkozott , szép kis dislike csíkot kapott. A Green Day feldolgozásai is nagyjából ugyanilyen borzalmasak. Ezeken a felvételeken lehet csak igazán észrevenni , hogy mennyire fahangú. Persze , rá lehet fogni arra is , hogy régi a felvétel meg rossz a minőség , de  az új HD felbontású koncertfelvételeken (biztos meglepő az LBS-ek számára , de régebben a  saját számainak élő előadásához is volt balszerencsém) se jó . Magas és erőtlen a hangja , ezenkívül egy hangszínen énekel és ennyi. És akkor most kiderült , hogy még ezt a "színvonalat" is csak félplaybackel éri el. "Tehetséges" tényleg biggrin.gif

Mindenki másképp lát egy előadó munkásságát, képességét. Persze alapjába véve két táborra oszlanak meg a vélemények. Régóta ismerem és szeretem Avrilt és azt is amit csinál, és lehet elfogult vagyok vele, de nem minden téren. De olyat azért ne jelentsünk ki, hogy semmi köze a zenéléshez, mert igenis van ! Tudom hogy erre célozgatsz összességében.. Jajj de büszkén mondod. dry.gif Milyen alapon hasonlitod össze Avril és az emlitett két zenekar karrierjét? Avril 10-20 évvel később lépett köztudatba, egy egész más műfajban. Olyan mintha a csokit a padlizsánnal mérnéd össze. Nem összeegyeztethető. Beteszed a legrosszabb fellépéseid? Gratulálok. Mindenben a rosszat, a hibát kell látni? Ő is emberből van. Hibázhat. Való igaz, hogy ezek a dalok nem illettek a hangához. Viszont a sajátjait jól előadja ! De izlések és pofonok. Beszélhetünk levegőbe, mert úgyse tudjuk egymást meggyőzni.. mad.gif
2013. október 17. 15:29 #71
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Levin, teljesen egyetértek!...
2013. október 17. 15:46 #72
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon jó lett smileeee.gif
2013. október 17. 16:00 #73
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Akárki,akármit mond nekem tetszik a dal is,és a klip is.
2013. október 17. 18:16 #74
- törölt felhasználó -    
Nekem kimondottan tetszik a dal,és egyébként Avril tehetséges,ha nem lenne műpunk-műzene-műnő hatása.A Green Day feldolgozásokat kösz,hogy belinkelted nekem,Nimrod.Vannak jó feldolgozások,na jó nem mindegyik,sőt a legtöbb feldolgozás bármilyen jó előadótól kerül ki,sosem fogja visszaadni azt az életérzést,amit az eredeti előadó megálmodott benne.Hát még úgy,hogy Avril bár nem a legrosszabb zenész,a Green Day-nek így vagy úgy,de a nyomába sem ér.És nem érdekel,hány éve vannak a pályán.Hogy a GD már akkor mesteri zenebanda volt amikor Miss Lavigne még kislány volt.Ez nem túl erős érv.Na visszatérve a dalra,tetszik.
2013. október 17. 19:22 #75
Xblack-angelX
Xblack-angelX
új tag

StátuszXblack-angelX még nem állította be a státuszát HAHA és nem is fogja ;)
Hozzászólás: 17
Azonosító: 212732
Szerintem gyönyörű lett a videoklip! heart.gif
2013. október 17. 21:38 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Levin @ 2013.10.16. 20:15)
Mindenki másképp lát egy előadó munkásságát, képességét. Persze alapjába véve két táborra oszlanak meg a vélemények. Régóta ismerem és szeretem Avrilt és azt is amit csinál, és lehet elfogult vagyok vele, de nem minden téren. De olyat azért ne jelentsünk ki, hogy semmi köze a zenéléshez, mert igenis van ! Tudom hogy erre célozgatsz összességében.. Jajj de büszkén mondod.  dry.gif  Milyen alapon hasonlitod össze Avril és az emlitett két zenekar karrierjét? Avril 10-20 évvel később lépett köztudatba, egy egész más műfajban. Olyan mintha a csokit a padlizsánnal mérnéd össze. Nem összeegyeztethető. Beteszed a legrosszabb fellépéseid? Gratulálok. Mindenben a rosszat, a hibát kell látni? Ő is emberből van. Hibázhat. Való igaz, hogy ezek a dalok nem illettek a hangához. Viszont a sajátjait jól előadja ! De izlések és pofonok. Beszélhetünk levegőbe, mert úgyse tudjuk egymást meggyőzni.. mad.gif

Abban teljesen igazad van , hogy mindenki máshogy ítéli meg az adott előadót , valaki lát benne valamit valaki meg nem. Nálam az utóbbi fordul elő. A zenéléshez , ha nem is sok , de tényleg van köze , nem mindig playbackel a koncertjein és gitározni is tud (úgy ahogy). Elismerem , hogy ma már vannak nála sokkal rosszabbak is. Ő még internet nélkül vált híressé és a dalszövegeit (még ha azok kissé bugyuták is) maga írta (én így tudom). Ennyi pozitívumot tudok mondani. Egyébként nem is lenne "bajom" a csajjal , ha nem hinné a sok butuska rajongója (akinek nem inge...) hogy ő is punkrock stílusú. A média hazugságai miatt sokan ebben a tévhitben élnek és ezért egy kalap alá veszik az említett együttesekkel , mert azt hiszik , hogy egyforma stílusúak (ráadásul a Metallica thrash metált játszik..), pedig , ahogy te is mondtad nem összeegyeztethetők , csak sajnos sokan nem tudják megkülönböztetni a popot a rocktól. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 18. 14:23 #77
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
ez a legkedvencebb számom Avriltól
2013. október 18. 19:10 #78
- törölt felhasználó -    
imádom ezt a számot♥♥most is ezt hallgatom♥♥♥
2013. október 18. 19:33 #79
Blaxtar
Blaxtar
visszatérő vendég

StátuszWait for me to come home...
Hozzászólás: 166
Azonosító: 204766
Nekem valahogy... Nem Avriles :/ Nem rossz, de... Ajjmár, valahogy rossz előérzetem van ezzel a lemezzel kapcsolatban sad.gif Remélem, hogy leszenek igazán ütős, nem tisztacukorpop beütésű számok is.... Persze, ahogy mondtam, ez se rossz, egy szerelmes ballada, de nem fogott meg. VALAKI ADJA VISSZA NEKEM AZ UMS-ES AVRILT!!!! És igen, tudom, hogy változik, de a RnR és a HTNGU után ez egy kicsit olyan, mintha egy új bőrt vett volna fel. Nem ő.

Mondom ezt úgy, hogy 4 éve vagyok rajongója, minden számát ismerem és kívüről fújom stb.

sad.gif
2013. október 18. 21:44 #80
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Idézet
Nimrod
Egyébként nem is lenne "bajom" a csajjal , ha nem hinné a sok butuska rajongója (akinek nem inge...) hogy ő is punkrock stílusú. A média hazugságai miatt sokan ebben a tévhitben élnek és ezért egy kalap alá veszik az említett együttesekkel , mert azt hiszik , hogy egyforma stílusúak (ráadásul a Metallica thrash metált játszik..), pedig , ahogy te is mondtad nem összeegyeztethetők , csak sajnos sokan nem tudják megkülönböztetni a popot a rocktól

ezt ajánlanám neked.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok