Klippremier: Avril Lavigne feat. Chad Kroeger - Let Me Go
2013. október 15. 20:53
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Arvil gyönyörű benne!
2013. október 15. 20:56
Imádom! Kellemes csalódás volt most ez a dal számomra.
A klip is nagyon tetszik bár az a tablet engen is nagyon zavar.
2013. október 15. 21:06
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Ez tényleg nagyon jó lett!!
Olyan jó a szám és a klip.
Imádom!
2013. október 15. 21:15
Többen is mondták , hogy kevés cikk jelenik meg róla , de persze amint feljövök a starityre már rögtön az ő fejecskéjét látom a címlapon
Először még talán jónak is találtam a klipet , mivel ezúttal nem jöttem rá , hogy éppen kiről másolt. Beyla kommentjének köszönhetően (amivel teljesen egyet is értek) erre is fény derült. Ha már mind a számait mind a klipjeit kopizza , legalább ne ennyire látványosan tegye hanem normálisan. Nagyon gyenge próbálkozás ez , legalább Chad besegíthetett volna annyit , hogy ne legyen ennyire egyértelmű , hogy az asszonyállata nem csak , hogy énekelni , de még koppintani se tud. Elég volt már ennek az elcseszett libának a plágiumaiból és a pózerkedéseiből. Épp itt az ideje , hogy visszavonuljon örökre a vackaival együtt.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 15. 21:36
Csak egy szóval ki tudom fejezni azt hogy számomra milyen ez a klip. Unalmas. Mondjuk még mindig jobb mint a Rock 'n' Rollé volt (aminek még mindig semmi köze a rock 'n' rollhoz de sebaj inkább pop 'n' roll na mindegy). Be kell hogy valjam a figyelmemet egyáltalán nem kötötte le semmi érdekeset nem találtam benne, maximum a tabletet, mostmár tudom hogy milyen márkájút vegyek. Ez a klip nagyon másra nem volt jó csak arra hogy a tabletet gyártó cég kapott egy kis reklámot, igaz ezért már megérte dolgozni a videóval.
Igazából mint mondtam ez a klip semleges mondjuk Chad kicsit szerepelhetett volna többet benne akkor talán hallgatható / nézhetővé nyílvánítanám de így csak arra jó hogy a szomszédodat ijesztgesd vele.
Beyla
2013. október 15. 22:53
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Az a tablet reklám kivágta nálam a biztosítékot... A WTH klipje óta szinte mindegyik videójában reklámoz valamit, ami még oké is lenne, de egy ilyen típusúban?? Teljesen haza vágta azt a régies összhatást, bár egyébként szép lett, de már az elején tudtam, hogy ki a vén ember (Chad.), szóval annyira nem lett extra, habár mérföldekkel jobb mint a gyerekes Rock N Roll klip. Ez jobban illik a korához, és habár most idősebbnek nézz ki a klipben, amikor ott áll Chad mögötte, b*sszus, olyan mintha az apja vállon veregetné a lányát, hogy "Jól van kislányom, csak így tovább!"
Ráadásul kicsit meg is játszotta magát, mert már kajak amikor tizedszer nyúlt a kamera után azt mondtam ilyen nincs
A szám nekem még mindig tetszik, bár nem lett a kedvencem
A szám nekem még mindig tetszik, bár nem lett a kedvencem
2013. október 16. 06:19
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Második hallgatásra a szám még unalmasabb lett, ahogy a klip is.
2013. október 16. 09:21
Beyla +1
A dal unalmas, a klip szintén.
Valamelyest tényleg hajaz a WT Memories-ére, bár míg az a favoritok közt van ez a maga rideg képi világával nem emelkedik ki a saját környezetéből, a zene meg... bleh
Egykoron szerettem Avrilt, no nem a hangi adottsága miatt, az sosem volt neki kiemelkedő, átlagosnak mondanám, de a személyiségében volt valami plusz, ami kitöltötte vagy talán találóbb, ha úgy írom élettel telivé tette a számait. Angolban van egy szó "fake", amit magyarra nem igazán szerencsés lefordítani, vagy ha mégis akkor a legjobb megközelítés szerint "mű"-t jelent. A klipet nézve, többször is arra a megállapításra jutottam, hogy ez nem más mint egy mesterkélt reklámfilmje a házasságuknak, ill. reklám a reklámban (sony tablet).
(Még lenne egy észrevételem, amit már csak zárójelben jegyzek meg - ha a szöveg arról szól, hogy don' lemme go, akkor hogy a csudába lehet, hogy Chad a(z el)távozó fél és nem Avril?)
A dal unalmas, a klip szintén.
Valamelyest tényleg hajaz a WT Memories-ére, bár míg az a favoritok közt van ez a maga rideg képi világával nem emelkedik ki a saját környezetéből, a zene meg... bleh
Egykoron szerettem Avrilt, no nem a hangi adottsága miatt, az sosem volt neki kiemelkedő, átlagosnak mondanám, de a személyiségében volt valami plusz, ami kitöltötte vagy talán találóbb, ha úgy írom élettel telivé tette a számait. Angolban van egy szó "fake", amit magyarra nem igazán szerencsés lefordítani, vagy ha mégis akkor a legjobb megközelítés szerint "mű"-t jelent. A klipet nézve, többször is arra a megállapításra jutottam, hogy ez nem más mint egy mesterkélt reklámfilmje a házasságuknak, ill. reklám a reklámban (sony tablet).
(Még lenne egy észrevételem, amit már csak zárójelben jegyzek meg - ha a szöveg arról szól, hogy don' lemme go, akkor hogy a csudába lehet, hogy Chad a(z el)távozó fél és nem Avril?)
Beyla
2013. október 16. 12:19
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
én szerintem jóó lett
2013. október 16. 14:27
Az első perctől fogva tetszik a dal. Végre egy érett szám is kap helyet az albumon. A klip is látványos, melankólikus, amit tényleg ront a Tablet. Az összképet földbe tiporja. Kivághatták volna, mert felesleges, és nem odaillő.. Ettől eltekintve úgy gondolom, hogy ez a duett szépre sikeredett. No úgy látszik Avril ismét sikeresen összehozta, az Anti-Avril egyedeket.
Unalmas, koppint, nyávogós hangja? Valami más nem szúrja még a szemetek?
Be kell látnotok ti vagytok unalmasok, hogy nem birtok továbblépni azon, hogy ne szidjátok egy cikknél sem, ami róla megjelenik. Az a gond veletek, hogy rögvest valamit felhoztok ellene, mintha direkt utánakutatnátok, hogy most vajon melyik előadót koppintotta, hogy és mint.. Hihetetlenek vagytok. (Remélem leesett kiknek szólt ismételten !
)
Nimrod: Nem tud énekelni? Egyáltalán megnéztél tőle egy élő felvételt is? Nagyon sok fellépésén szinte kiemelkedően alakit. Tiszta a hangja. Playback-elni nem is szokott, mert nincs szüksége rá. Legfeljebb Fél-Playback-et alkalmaz, mint sokan mások + vokalisták. Még mindig az üti a szemed, hogy néha napján megjelenik egy Avril cikk? Remélem a kisebb gondod nagyobb.. Ja és kérésedre nem fog visszavonulni. Arra még várhatsz..
Nimrod: Nem tud énekelni? Egyáltalán megnéztél tőle egy élő felvételt is? Nagyon sok fellépésén szinte kiemelkedően alakit. Tiszta a hangja. Playback-elni nem is szokott, mert nincs szüksége rá. Legfeljebb Fél-Playback-et alkalmaz, mint sokan mások + vokalisták. Még mindig az üti a szemed, hogy néha napján megjelenik egy Avril cikk? Remélem a kisebb gondod nagyobb.. Ja és kérésedre nem fog visszavonulni. Arra még várhatsz..
2013. október 16. 15:12
Azt hiszem, hogy hosszú évek után végre egy érettek klipet láthatunk Avriltól, bár 3.10-nél tényleg eluntam az egészet, nem beszélve a gagyi tablet-reklámról. Alapjába véve tetszik a látványvilág, a fények, a koncepció, mert ez a stílus tetszik, de basszus! Annyira de annyira emlékeztet a Within Temptation "Memories" klipjre! Ugyan azok a mozdulatok, a történet, a szimbólumok, kékes fény... Mit tudok Avrilhoz szólni? A fejemet csóválom csak.
Beyla
2013. október 16. 15:14
Idézet (Beyla @ 2013.10.15. 20:24)
Csak én vagyok az egyetlen, aki nem vágódott hanyatt az egésztől? A dalban tényleg egyedül csak Chad a pozitívum, egyébként valami fülsértő vinnyogás az egész Avril részéről, s ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom. A klipje meg erősen hajaz a Within Temptation holland gót metál együttes Memories klipjére, annyi a különbség, hogy ott a nőci az öreg és nem a pasi. Szóval meglehetősen dejavu érzésem volt a kisfilm nézésével kapcsolatban. Számomra az egész valami egyszer hallgatós, egyszer nézhetős valami, ami szimpla uncsi póker fészt váltott ki belőlem. Nem lett libabőrös a hátam. Örülnék, ha Chad is a saját zenei karrierjével foglalkozna, és nem a pinkiminki nejecskéje zenéjét tuningolná.
Az a Sony tablet reklám... Pff... hagyjuk, mert ebből baromi nagy sértődések lesznek...
Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel a hasolnóság
Beyla
2013. október 16. 15:55
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
Szerintem nagyon jó lett! Nekem nagyon tetszett!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.