Starity

Klippremier: Avril Lavigne feat. Chad Kroeger - Let Me Go

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 15. 20:53 #41
Selena Gomez Fun
Selena Gomez Fun

StátuszLoveYouLikeALoveSong ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 695
Csatolások: 3
Azonosító: 190415
Arvil gyönyörű benne! smileeee.gif
2013. október 15. 20:55 #42
nicki98
nicki98
visszatérő vendég

StátuszThe Science Of Diduction
Hozzászólás: 127
Csatolások: 0
Azonosító: 200764
Let Me ??GÓT??
Mindegy. A szám nekem nagyon tetszik, de amúgy is imádom Chad hangját.
2013. október 15. 20:56 #43
- törölt felhasználó -    
Imádom! Kellemes csalódás volt most ez a dal számomra. smileeee.gif A klip is nagyon tetszik bár az a tablet engen is nagyon zavar.
2013. október 15. 20:58 #44
Patii1399
Patii1399
visszatérő vendég

StátuszBecause of you, Caroline.It was all for you. -Klaus Mikaelson
Hozzászólás: 128
Azonosító: 193572
Csodálatos. meghajolo.gif
2013. október 15. 21:06 #45
JohnnyDeppFanForever
JohnnyDeppFanForever
visszatérő vendég

StátuszNot all treasure is silver and gold.
Hozzászólás: 118
Azonosító: 207548
Ez tényleg nagyon jó lett!! smileeee.gif Olyan jó a szám és a klip. smileeee.gif Imádom!
2013. október 15. 21:09 #46
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Ebben klipben legalább úgy néz ki, mint egy felnőtt nő. A klipből jól kitúrták Chad-et,alig szerepel.
2013. október 15. 21:15 #47
- törölt felhasználó -    
Többen is mondták , hogy kevés cikk jelenik meg róla , de persze amint feljövök a starityre már rögtön az ő fejecskéjét látom a címlapon dry.gif Először még talán jónak is találtam a klipet , mivel ezúttal nem jöttem rá , hogy éppen kiről másolt. Beyla kommentjének köszönhetően (amivel teljesen egyet is értek) erre is fény derült. Ha már mind a számait mind a klipjeit kopizza , legalább ne ennyire látványosan tegye hanem normálisan. Nagyon gyenge próbálkozás ez , legalább Chad besegíthetett volna annyit , hogy ne legyen ennyire egyértelmű , hogy az asszonyállata nem csak , hogy énekelni , de még koppintani se tud. Elég volt már ennek az elcseszett libának a plágiumaiból és a pózerkedéseiből. Épp itt az ideje , hogy visszavonuljon örökre a vackaival együtt.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 15. 21:36 #48
- törölt felhasználó -    
Csak egy szóval ki tudom fejezni azt hogy számomra milyen ez a klip. Unalmas. Mondjuk még mindig jobb mint a Rock 'n' Rollé volt (aminek még mindig semmi köze a rock 'n' rollhoz de sebaj inkább pop 'n' roll na mindegy). Be kell hogy valjam a figyelmemet egyáltalán nem kötötte le semmi érdekeset nem találtam benne, maximum a tabletet, mostmár tudom hogy milyen márkájút vegyek. Ez a klip nagyon másra nem volt jó csak arra hogy a tabletet gyártó cég kapott egy kis reklámot, igaz ezért már megérte dolgozni a videóval. wink.gif Igazából mint mondtam ez a klip semleges mondjuk Chad kicsit szerepelhetett volna többet benne akkor talán hallgatható / nézhetővé nyílvánítanám de így csak arra jó hogy a szomszédodat ijesztgesd vele.
2013. október 15. 22:53 #49
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Az a tablet reklám kivágta nálam a biztosítékot... A WTH klipje óta szinte mindegyik videójában reklámoz valamit, ami még oké is lenne, de egy ilyen típusúban?? Teljesen haza vágta azt a régies összhatást, bár egyébként szép lett, de már az elején tudtam, hogy ki a vén ember (Chad.), szóval annyira nem lett extra, habár mérföldekkel jobb mint a gyerekes Rock N Roll klip. Ez jobban illik a korához, és habár most idősebbnek nézz ki a klipben, amikor ott áll Chad mögötte, b*sszus, olyan mintha az apja vállon veregetné a lányát, hogy "Jól van kislányom, csak így tovább!" rohog.gif Ráadásul kicsit meg is játszotta magát, mert már kajak amikor tizedszer nyúlt a kamera után azt mondtam ilyen nincs omg.gif
A szám nekem még mindig tetszik, bár nem lett a kedvencem pardon.gif
2013. október 16. 06:19 #50
MercuryFan
MercuryFan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 329
Azonosító: 212783
Második hallgatásra a szám még unalmasabb lett, ahogy a klip is.
2013. október 16. 08:23 #51
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Még nem hallottam, de majd meghallgatom. Bár nem tudom, hogy így milyet fonak énekelni. KETTEN!!! Kíváncsi vagyok!!!
smileeee.gif
2013. október 16. 09:21 #52
- törölt felhasználó -    
Beyla +1
A dal unalmas, a klip szintén.
Valamelyest tényleg hajaz a WT Memories-ére, bár míg az a favoritok közt van ez a maga rideg képi világával nem emelkedik ki a saját környezetéből, a zene meg... bleh
Egykoron szerettem Avrilt, no nem a hangi adottsága miatt, az sosem volt neki kiemelkedő, átlagosnak mondanám, de a személyiségében volt valami plusz, ami kitöltötte vagy talán találóbb, ha úgy írom élettel telivé tette a számait. Angolban van egy szó "fake", amit magyarra nem igazán szerencsés lefordítani, vagy ha mégis akkor a legjobb megközelítés szerint "mű"-t jelent. A klipet nézve, többször is arra a megállapításra jutottam, hogy ez nem más mint egy mesterkélt reklámfilmje a házasságuknak, ill. reklám a reklámban (sony tablet).

(Még lenne egy észrevételem, amit már csak zárójelben jegyzek meg - ha a szöveg arról szól, hogy don' lemme go, akkor hogy a csudába lehet, hogy Chad a(z el)távozó fél és nem Avril?)
2013. október 16. 09:27 #53
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Nagyon szép dal és a klip is el lett találva smileeee.gif Szépek együtt wink.gif
2013. október 16. 12:19 #54
Ildikócska10
Ildikócska10
LoveSick ♥
Hozzászólás: 6073
Csatolások: 5769
Azonosító: 164815
én szerintem jóó lett
2013. október 16. 14:27 #55
- törölt felhasználó -    
Az első perctől fogva tetszik a dal. Végre egy érett szám is kap helyet az albumon. A klip is látványos, melankólikus, amit tényleg ront a Tablet. Az összképet földbe tiporja. Kivághatták volna, mert felesleges, és nem odaillő.. Ettől eltekintve úgy gondolom, hogy ez a duett szépre sikeredett. No úgy látszik Avril ismét sikeresen összehozta, az Anti-Avril egyedeket. rohog.gif Unalmas, koppint, nyávogós hangja? Valami más nem szúrja még a szemetek? smileeee.gif Be kell látnotok ti vagytok unalmasok, hogy nem birtok továbblépni azon, hogy ne szidjátok egy cikknél sem, ami róla megjelenik. Az a gond veletek, hogy rögvest valamit felhoztok ellene, mintha direkt utánakutatnátok, hogy most vajon melyik előadót koppintotta, hogy és mint.. Hihetetlenek vagytok. (Remélem leesett kiknek szólt ismételten ! smileeee.gif)
Nimrod: Nem tud énekelni? Egyáltalán megnéztél tőle egy élő felvételt is? Nagyon sok fellépésén szinte kiemelkedően alakit. Tiszta a hangja. Playback-elni nem is szokott, mert nincs szüksége rá. Legfeljebb Fél-Playback-et alkalmaz, mint sokan mások + vokalisták. Még mindig az üti a szemed, hogy néha napján megjelenik egy Avril cikk? Remélem a kisebb gondod nagyobb.. Ja és kérésedre nem fog visszavonulni. Arra még várhatsz.. smileeee.gif
2013. október 16. 15:06 #56
B.Petra
B.Petra
visszatérő vendég

StátuszAzt hiszed ismersz, gondold meg újra..''
Hozzászólás: 363
Azonosító: 207821
Nagyon de nagyon jó lett a zene és a klip is smileeee.gif
2013. október 16. 15:12 #57
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem, hogy hosszú évek után végre egy érettek klipet láthatunk Avriltól, bár 3.10-nél tényleg eluntam az egészet, nem beszélve a gagyi tablet-reklámról. Alapjába véve tetszik a látványvilág, a fények, a koncepció, mert ez a stílus tetszik, de basszus! Annyira de annyira emlékeztet a Within Temptation "Memories" klipjre! Ugyan azok a mozdulatok, a történet, a szimbólumok, kékes fény... Mit tudok Avrilhoz szólni? A fejemet csóválom csak.
2013. október 16. 15:14 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.10.15. 20:24)
Csak én vagyok az egyetlen, aki nem vágódott hanyatt az egésztől? A dalban tényleg egyedül csak Chad a pozitívum, egyébként valami fülsértő vinnyogás az egész Avril részéről, s ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom. A klipje meg erősen hajaz a Within Temptation holland gót metál együttes Memories klipjére, annyi a különbség, hogy ott a nőci az öreg és nem a pasi. Szóval meglehetősen dejavu érzésem volt a kisfilm nézésével kapcsolatban. Számomra az egész valami egyszer hallgatós, egyszer nézhetős valami, ami szimpla uncsi póker fészt váltott ki belőlem. Nem lett libabőrös a hátam. Örülnék, ha Chad is a saját zenei karrierjével foglalkozna, és nem a pinkiminki nejecskéje zenéjét tuningolná. unsure.gif Az a Sony tablet reklám... Pff... hagyjuk, mert ebből baromi nagy sértődések lesznek...

Ezek szerint nem csak nekem tűnt fel a hasolnóság smileeee.gif
2013. október 16. 15:34 #59
Cat13
Cat13
visszatérő vendég

Státuszbeautiful + Intelligent + talented + charming + hot = B.I.T.C.H *gondolkodó gej*
Hozzászólás: 236
Azonosító: 203405
Nekem nagyon tretszett a dal és a klip is ( Rock 'N Roll:xperia mobil Let me go:xperia tablet xDD)
2013. október 16. 15:55 #60
nikolett1999
nikolett1999
új tag

Státusz~Just live how you want, your life is yours.
Hozzászólás: 83
Azonosító: 203615
Szerintem nagyon jó lett! Nekem nagyon tetszett! biggrin.gif
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok