Klippremier: Avril Lavigne feat. Chad Kroeger - Let Me Go
2013. október 15. 19:50
A dal őrülten jó, a klip nagyon illik hozzá, tökéletes lett; komolyan.
2013. október 15. 19:52
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
A szám szerint jó, de lehetne jobb is
Na mindegy, így is tetszik. A videóklip viszont... hát le a kalappal, gyönyörű és passzol a számhoz
2013. október 15. 20:01
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nekem tetszik a klip, az egész hangulata. Avril is nagyon szép benne. De nekem az a tablet reklám szúrja a szemem...
2013. október 15. 20:04
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nekem nem jön be.
2013. október 15. 20:05
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
A klip nem rossz, a zongoráról egyből a When You're Gone jutott eszembe, a kanapéról meg a The Best Damn Thing klipje.
A reklám nagyon elrontotta a hangulatot, de hát ez van...
Tetszett a homokórás dolog is, de fura volt látni, ahogy lehúzza Chad Avril gyűrűjét...
A reklám nagyon elrontotta a hangulatot, de hát ez van...
Tetszett a homokórás dolog is, de fura volt látni, ahogy lehúzza Chad Avril gyűrűjét...
2013. október 15. 20:12
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
ja, a tablet befigyel
amúgy szerintem jó szám, a klip is elmegy
eddig nem is hallottam Chad-ről, remélem, nem csak érdekből vette el Avrilt. ezután tuti ismert lesz a neve...
amúgy szerintem jó szám, a klip is elmegy
eddig nem is hallottam Chad-ről, remélem, nem csak érdekből vette el Avrilt. ezután tuti ismert lesz a neve...
2013. október 15. 20:13
Avril
A szám és a videóklip is hozzá eszméletlen jó!
A szám és a videóklip is hozzá eszméletlen jó!
2013. október 15. 20:17
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
bohóc9, Chad már sikeres, talán Avrilnél is sikeresebb
Ő a Nickelback banda frontembere, énekese
2013. október 15. 20:19
Az a tablet, valljuk be, enyhén elrontotta az összhatást, bár igazság szerint Chad vitt rá arra, hogy megnézzem a klipet és (az imént említett tabot nem számítva) nem csalódtam, szerintem szép lett és Avril is egész visszafogottan nézett ki, bár be kell valljam, volt egy kis When You're Gone hangulata, bár lehet, hogy ezt a bácsi és a zongora teszi.
Chad hangja valami eszméletlenül gyönyörű, így is rengeteget dob a dalon, hát ha még több részt is kapott volna... ♥
Chad hangja valami eszméletlenül gyönyörű, így is rengeteget dob a dalon, hát ha még több részt is kapott volna... ♥
2013. október 15. 20:24
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Csak én vagyok az egyetlen, aki nem vágódott hanyatt az egésztől? A dalban tényleg egyedül csak Chad a pozitívum, egyébként valami fülsértő vinnyogás az egész Avril részéről, s ezt mindenféle rosszindulat nélkül mondom. A klipje meg erősen hajaz a Within Temptation holland gót metál együttes Memories klipjére, annyi a különbség, hogy ott a nőci az öreg és nem a pasi. Szóval meglehetősen dejavu érzésem volt a kisfilm nézésével kapcsolatban. Számomra az egész valami egyszer hallgatós, egyszer nézhetős valami, ami szimpla uncsi póker fészt váltott ki belőlem. Nem lett libabőrös a hátam. Örülnék, ha Chad is a saját zenei karrierjével foglalkozna, és nem a pinkiminki nejecskéje zenéjét tuningolná.
Az a Sony tablet reklám... Pff... hagyjuk, mert ebből baromi nagy sértődések lesznek...
2013. október 15. 20:25
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Chadnak sokkal többet kellett volna énekelnie és énelkehettel volna együtt is Avrillel! DE ez a klipp nagyon jó, és KÖSZI AVRIL, HOGY ILYEN SZÉP LETT A SMINKED!
2013. október 15. 20:41
Nagyon jó szám és klip de az a tablet nem kellett volna bele
. Chad hangja gyönyörű, több részt is kaphatott volna :3 kicsit a zongora miatt olyan mint a When You're Gone ^^
2013. október 15. 20:49
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Nagyon szeretem ezt a számot, szerintem gyönyörű lett és mindkettőjüket nagyon szeretem. Ez a klipp meg csodaszép lett hozzá
2013. október 15. 20:53
|
|
Selena Gomez Fun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 695 Csatolások: 3 Azonosító: 190415 offline
|
Nagyon szép!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: