Alison Gold énekesnő nem bízta a véletlenre a karrierjét, és a Friday dalszerzőjével, Patrice Wilsonnal szövetkezett, aki ezúttal egy kínai étterem étlapjáról inspirálódott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb dallal sokkolja a nagyvilágot a Friday szerzője
2013. október 15. 15:10
2013. október 15. 15:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szörnyű! -.-"""" Tűnjön már el a médiából.
2013. október 15. 15:16
|
|
Meryemforever22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 206495 offline
|
Hát ez borzalmas!
2013. október 15. 15:20
EZ EGY MŰ ÉS JELLEMTELEN "dal"! -.-" fú de felhúzott.....
2013. október 15. 15:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Jajj, ne má'! Nagyjából 01:02-ig bírtam, mert azt hittem kitépem azt a kevés hajacskámat ettől az "I love chinese food!" nyávogástól. Nem egy rossz ötlet egyébként dalba foglalni az étlapot, ám a kivitelezéssel hatalmas problémák vannak. Tetszik, ahogyan ezek a nóném önjelölt jútúb pubikák sztároltatják magukat az internet bugyraiban. Még, ha mögöttes tehetség lenne, azt mondanám, hogy oké, de így? Az ablakom alatt lévő bagzó macskákat kellemesebb hallgatni, mint ezt a kislányt!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. október 15. 15:29
Idézet (Beyla @ 2013.10.15. 15:26)
Jajj, ne má'! Nagyjából 01:02-ig bírtam, mert azt hittem kitépem azt a kevés hajacskámat ettől az "I love chinese food!" nyávogástól. Nem egy rossz ötlet egyébként dalba foglalni az étlapot, ám a kivitelezéssel hatalmas problémák vannak. Tetszik, ahogyan ezek a nóném önjelölt jútúb pubikák sztároltatják magukat az internet bugyraiban. Még, ha mögöttes tehetség lenne, azt mondanám, hogy oké, de így? Az ablakom alatt lévő bagzó macskákat kellemesebb hallgatni, mint ezt a kislányt!
Ó, akkor lemaradtál a videó legnagyobb ászáról, a pedofil pandamaciról.
2013. október 15. 15:30
OMG. Ez a csávó inkább ne írjon dalokat (bár úgyis a hírnévért ír ilyen sz*r dalokat). Remélem, minél hamarabb elfelejtem a dalt, borzasztó.
2013. október 15. 15:36
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Tökéletes példája, hogy a szarral hogyan lehet pénzt keresni. És az a baj, hogy terjed, mert mindenki kiakad rajta. Megteszem ennek a videónak a szívességet, és nem osztom tovább az ismerőseim között.
2013. október 15. 15:38
Ez mi????Na ez most mi???
Egy csomó jó banda kedz eltűnni a köztudatból és,ilyeneket akarnak a helyükre rakni????
Ez szar!
Egy csomó jó banda kedz eltűnni a köztudatból és,ilyeneket akarnak a helyükre rakni????
Ez szar!
2013. október 15. 15:41
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Befejeleltem az íróasztalomnak ettől.
2013. október 15. 16:02
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Ez borzalmas. De valamit tényleg tudhat ez a nő, egyszerűen késztetést éreztem, hogy rákattintsak. De ez akkor is szánalmas.
2013. október 15. 16:14
Oké. Tisztázzunk valamit. Szóval a fel nem fedezett gigatehetségek talán egy aluljáróban gyűjtögetik az élelemre valót, ez itt meg ír egy pocsék dalt és rögtön híres lesz. Hát, emberek csak gratulálni tudok. Az a legrosszabb, hogy ez még csak nem is vicces.
2013. október 15. 16:15
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szánalom! De valamit ténylg tudhat a csaj, ez végül is egész aranyos.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.