Klippremier: Fall Out Boy - Just One Yesterday
2013. október 15. 17:32
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Juuj nagyon jó lett. Bár a klipeket nem nagyon értem, mindegyikben csak szenvednek xd ez is elég gusztustalan lett
de ötletes ez az egész klippes project. Meg a szám is nagyon jó, mint mindig
bennük valahogy soha nem tudok csalódni
2013. október 15. 17:33
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Nekem tetszik,de kedvencem az eddigi "részekből" az Alone Together.
De ennek a lánynak különösen ronda orra van.
Szerintem csak számomra,de elég vicces lett a klip.
De ennek a lánynak különösen ronda orra van.
Szerintem csak számomra,de elég vicces lett a klip.
1 felhasználónak tetszik:
Lili 24
2013. október 15. 17:35
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 15:15)
ez már rég nem divat ma már a dubstep zene a divat ami szét is vinné ennek a csávónak az arcát
Kezdjük ott hogy az eredeti zene ott kezdődik hogy hangszereken játszanak. A dubstepben hány hangszer van? Számítógép nélkül nem is létezne... Úgyhogy szerintem ebbe ne is menjünk bele, hogy melyik divat zene és melyik nem. Habár van benne valami hogy a dubstep divat, mert egyszer le fog járni, de az ilyen fajta zene örökké megmarad.
2013. október 15. 17:59
|
|
Wonderwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 194865 offline
|
MartinX írta:
ez már rég nem divat ma már a dubstep zene a divat ami szét is vinné ennek a csávónak az arcát
missha írta :
Kezdjük ott hogy az eredeti zene ott kezdődik hogy hangszereken játszanak. A dubstepben hány hangszer van? Számítógép nélkül nem is létezne... Úgyhogy szerintem ebbe ne is menjünk bele, hogy melyik divat zene és melyik nem. Habár van benne valami hogy a dubstep divat, mert egyszer le fog járni, de az ilyen fajta zene örökké megmarad.
először is , MartinX , nekem a zene nem a divattól függ, ha neked igen akor te nem is szereted igazán,
missha : veled egyetértek ezügyben
és nekem a dak is tetszik
missha írta :
először is , MartinX , nekem a zene nem a divattól függ, ha neked igen akor te nem is szereted igazán,
missha : veled egyetértek ezügyben
és nekem a dak is tetszik
2013. október 15. 18:15
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nekem tetszik.Már várom,hogy az egész történetet egyben láthassam!
2013. október 15. 18:47
|
|
Tinaaa159új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 213407 offline
|
Nagyon király eddig az összes!
Egyébként lehet, hogy nálad a dubstep a divat, de nálam meg az, ami legalább kiérdemli azt az elnevezést, hogy "zene". A sok tuc-tuc számot is lehet szeretni, de egyszer amúgy is ráunnak majd az emberek és nem csinálnak majd olyan számokat. Viszont az ilyen fajta zene örökké meg fog maradni, amíg zene létezik.
Egyébként lehet, hogy nálad a dubstep a divat, de nálam meg az, ami legalább kiérdemli azt az elnevezést, hogy "zene". A sok tuc-tuc számot is lehet szeretni, de egyszer amúgy is ráunnak majd az emberek és nem csinálnak majd olyan számokat. Viszont az ilyen fajta zene örökké meg fog maradni, amíg zene létezik.
2013. október 15. 18:49
Idézet (Tinaaa159 @ 2013.10.15. 18:47)
Nagyon király eddig az összes!
egyszer a válságra is ráun mindneki és kialakul a páwa réteg ahol tökéletes nyomor nélküli , minőségi életszínvonal alakul ki és mindnekiből páwa lesz. Ez a jövő.
2013. október 15. 19:37
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
MartinX nek üzenem: lehet hogy dubstep zene a menö de ne kritizálj más zenei müfajt/bandát mert most az a trend. Azert mert az a trend az izléshiányos emberek azt hallgatják, nem kell mindig az új terndet követni hogy mindenkit majmolj oké lehet hogy az a "zene" tetszik de attól még nem kell egyböl rávágni hogy ez rossz mert nem ez a trend
2013. október 15. 20:18
Úr Isten, hogy én hogy vártam már ezt a klippet, és Úr Isten milyen jó lett. Viszont pont a legérdekesebb résznél fejeződött be, így most már tűkön ülve várom a következő klippet. Egyébként ez az egyik kedvenc számom az albumról. Kíváncsi vagyok melyik számnak lesz következőleg klippje, és hogy milyen lesz.
2013. október 15. 20:28
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 18:49)
egyszer a válságra is ráun mindneki és kialakul a páwa réteg ahol tökéletes nyomor nélküli , minőségi életszínvonal alakul ki és mindnekiből páwa lesz. Ez a jövő.
Téged orvos látott már? Komolyan kérdezem!
2013. október 16. 15:21
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát a fall out boy-tól nem lep meg egy ilyen jó kis szám:DD
2013. október 17. 15:53
imádom ezt a számot
a klip is bejön, bár a vége elég fura
2013. október 19. 22:24
Személy szerint imádtam, az eddigiek közül az egyik legnagyobb favorit, már alig várom, hogy mi lesz a történet befejezése, remélem, valami happy end-et hoznak ki a végére.
2013. november 03. 00:30
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Jo szám imádok őket alíg várom a folytatást
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.