A négytagú Fall Out Boy 2009-ben úgy döntött, hogy szünetet tart, ám idén visszatértek egy új albummal, melyről egy új dalhoz készült most videó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Fall Out Boy - Just One Yesterday
2013. október 15. 14:50
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Szerintem ez is nagyon jó lett
D egyre jobban tetszik ez a történet
2013. október 15. 14:51
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
MartinX már nem azért de te hogy mondhatod ezt egy ilyen bandára? Nézd meg a többi részt és majd felfogod a történet menetét.. Akkor talán már nem is lesz olyan gagyi
2013. október 15. 15:10
Ez nekem nagyon tetszett!!
ismételten sokkot kaptam, kirázott egypárszor a hideg, meg minden
Mondjuk némelyik részen besírtam, de az egész sokk olt meg fogtam a fejem h "azta k*rva!!
"
(csak lehet h hülye ötlet volt megnézni ezt tanulás előtt, mert most ezen fogok kattogni h azta
de azt se lett vna jó ha nem látom, mert akkor meg azon xd)
2013. október 15. 15:12
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem nagyon jó lett! <33
2013. október 15. 15:15
Idézet (Ricsike8844 @ 2013.10.15. 14:51)
MartinX már nem azért de te hogy mondhatod ezt egy ilyen bandára? Nézd meg a többi részt és majd felfogod a történet menetét.. Akkor talán már nem is lesz olyan gagyi 
ez már rég nem divat ma már a dubstep zene a divat ami szét is vinné ennek a csávónak az arcát
2013. október 15. 15:27
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
egyik kedvenc bandám, nagyon jó lett!
2013. október 15. 15:47
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
A Bíber, Ván Dájreksőn és Miss Goméz cikkek után ez olyan jól esik ♥ FOB ♥ Imádom.
2013. október 15. 16:38
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Énis azonnal hazaérkezés után rohantam megnézni
Eddigi legjobb klip ebből az egész sorozatból, imádtam. Voltak benne olyan részek amiknél rázott a hideg és lehet hogy csak én éltem bele magam túlságosan, de volt ahol majdnem bekönnyeztem (igen, valszeg csak én vettem túl komolyan
). A vége meg megint ütött, annyira várom a kövit.
2013. október 15. 17:31
Nagyon jó, imádom
♥
MarinX gratulálok -.- lehet, hogy a "dubstep" a divat, de vannak még normális zenék is. Mint például ez.
MarinX gratulálok -.- lehet, hogy a "dubstep" a divat, de vannak még normális zenék is. Mint például ez.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: