Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 17:09
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
6x megnéztem és besírtam xđ
2013. október 15. 17:09
Eddig is tudtam,hogy playback-ezik,nem ért meglepetésként.Tipikusan olyan lány,akinek a zenéje azért lett ilyen népszerű,mert nem füllel,hanem szemmel hallgatják.Annyit rátolnak ennek a bájos Selly-nek az egyébként erőtlen hangjára,hogy a végén még elhiszik,hogy van hangja.Ha autotune-ból élnék,én is szégyellnék a saját hangommal a színpadra lépni.
2013. október 15. 17:14
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Ilyen bárkivel előfordulhat
nem nagy tragédia.
2013. október 15. 17:16
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Mindenki tudta,az elvakult rajongókat kivéve,hogy playback-el minden egyes koncertjén,ahol tűrhető a hangja.
De most komolyan,ennyire hülye az aki elhiszi hogy nem playbackel? Lehetetlen tökéletesen énekelni,miközben ott riszálja a hátsófelét.
De most komolyan,ennyire hülye az aki elhiszi hogy nem playbackel? Lehetetlen tökéletesen énekelni,miközben ott riszálja a hátsófelét.
2013. október 15. 17:19
A koncerten elég jó volt a hangja az eddigiekhez képest - na ná, h playback. És néha valóban szükség van az előadóknak arra, hogy segítséget használjanak, de pofátlanság, h annyi pénzt elkérnek egy ilyen sz*r előadásért, mint amit ez a kiscsaj lenyomott. Van még mit tanulnia a nagyobbaktól. Példának okáért ott van a Gun, a Backstreet Boys, a My Chemical Romance vagy a Guns N Roses, akiket már előttem is említettek. Na ők aztán tudnak hangulatot csinálni! Anélkül, hogy autotune, vagy playback nélkül nyomnának le bármit is!
6 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889,
Eszti0305,
Midnight Memories,
MadHatter,
Sally Sparrow
2013. október 15. 17:20
Oké, akkor erről most csak annyit, hogy eddig nem szerette, ezután sem fogja, aki pedig igen, az nem fogja emiatt megutálni. Én sem szeretem a playbacket, nyilvánvalóan valahol csalásnak minősül, de véleményem szerint néha megengedett. Addig, amíg nem tátog még az ülős számokra is, és nem fektetett több munkát a feléneklésbe, mint magába a koncertbe, rendben van. És Candy Love kommentjére válaszolva, miszerint Sel nem csinál akkora showt, mint Britney vagy Madonna, akiknél ez elnézhető, üzenném, hogy tévedsz. Talán nem AKKORA a műsor, mint Brit-nél, de azon gondolkozzunk már el, hogy ki hány éve, milyen szinten csinálja is ezt. Britney 11 évvel idősebb, Madonnáról nem is beszélve, sokkal régebb óta és bizonyos értelemben komolyabban benne van a zeneiparban, nem csoda, hogy nagyobb showt tud csinálni. De térjünk majd vissza erre, mikor majd Selena lesz 32, mert én már ahhoz gratulálnék, hogy 21 évesen idáig jutott, playback-el, vagy playback nélkül.
Az elvakult rajongók pedig szó szerint elvakultak, hiába áltatjátok magatokat, igenis látható volt. Pont.
Az elvakult rajongók pedig szó szerint elvakultak, hiába áltatjátok magatokat, igenis látható volt. Pont.
2013. október 15. 17:25
|
|
Mrs.VettelDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 210915 offline
|
Én sem csodálkozom, hogy playback-el, mert egyébként pont ugyanolyan hangja van, mint bármely átlagos embernek.. Köztudott, hogy Selenát nem a hangja miatt szeretik, mert énekelni nem igazán tud..
Az esés pedig vicces volt, sajnos ilyen mindenkivel előfordulhat!
Az esés pedig vicces volt, sajnos ilyen mindenkivel előfordulhat!
2013. október 15. 17:26
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Hát én szeretem Selenát de... ez tényleg ciki... meg kicsit csalódtam is benne, hogy beállt a Britney-sorba.
Soha nem értettem egy énekes vagy énekesnő miért playbackezik, mikor az a karrierjük alapja hogy szeretnek énekelni?? akkor csak az jön le hogy a pénzért csinálják. hiszen ugrándozni meg tátogni bárki tud. az oké hogy élőben nem énekel olyan jól mint felvételen, de eddig legalább próbálkozott. És ezért is volt szimpatikus, mert hogy megtehetné hogy playbackezzen és akkor nem szólnák meg annyian hogy nem tud énekelni. És aztán mégis így csinált. Meg amúgy a megbotlás nélkül is észrevehető lett volna hogy nem élő.
Soha nem értettem egy énekes vagy énekesnő miért playbackezik, mikor az a karrierjük alapja hogy szeretnek énekelni?? akkor csak az jön le hogy a pénzért csinálják. hiszen ugrándozni meg tátogni bárki tud. az oké hogy élőben nem énekel olyan jól mint felvételen, de eddig legalább próbálkozott. És ezért is volt szimpatikus, mert hogy megtehetné hogy playbackezzen és akkor nem szólnák meg annyian hogy nem tud énekelni. És aztán mégis így csinált. Meg amúgy a megbotlás nélkül is észrevehető lett volna hogy nem élő.
2013. október 15. 17:29
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.10.15. 15:09)
MartinX
pedig komolyan gondolom , de tényleg. De tetszik vagy sem 10 év múlva már csak ilyen sztárok lesznek tongue.gif tongue.gif Eltűnik végre a rock meg minden ilysmi és marad a jó kis electropop. várom már ezt az időt
Are you stupid? ROCK FOREVER!
Bacon vanish, you little bitch!
Leave him alone on the rock!
ROCK FOREVER!
pedig komolyan gondolom , de tényleg. De tetszik vagy sem 10 év múlva már csak ilyen sztárok lesznek tongue.gif tongue.gif Eltűnik végre a rock meg minden ilysmi és marad a jó kis electropop. várom már ezt az időt
Are you stupid? ROCK FOREVER!
Bacon vanish, you little bitch!
Leave him alone on the rock!
ROCK FOREVER!
Nem birom
2013. október 15. 17:36
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Soha nem is énekelt eddig sem élőben playback nélkül, ez nem újdonság...
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 15. 17:45
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Tejszínhab @ 2013.10.15. 17:20)
Oké, akkor erről most csak annyit, hogy eddig nem szerette, ezután sem fogja, aki pedig igen, az nem fogja emiatt megutálni. Én sem szeretem a playbacket, nyilvánvalóan valahol csalásnak minősül, de véleményem szerint néha megengedett. Addig, amíg nem tátog még az ülős számokra is, és nem fektetett több munkát a feléneklésbe, mint magába a koncertbe, rendben van. És Candy Love kommentjére válaszolva, miszerint Sel nem csinál akkora showt, mint Britney vagy Madonna, akiknél ez elnézhető, üzenném, hogy tévedsz. Talán nem AKKORA a műsor, mint Brit-nél, de azon gondolkozzunk már el, hogy ki hány éve, milyen szinten csinálja is ezt. Britney 11 évvel idősebb, Madonnáról nem is beszélve, sokkal régebb óta és bizonyos értelemben komolyabban benne van a zeneiparban, nem csoda, hogy nagyobb showt tud csinálni. De térjünk majd vissza erre, mikor majd Selena lesz 32, mert én már ahhoz gratulálnék, hogy 21 évesen idáig jutott, playback-el, vagy playback nélkül.
Én speciel a playbackre iszonyúan hárklis vagyok, és felőlem lehet az atyaúristen is, hogyha playbackkel akkor is ugyanaz marad a véleményem. Bár a hozzászólásodból kivéve te sem néznéd el nekik... legalábbis azt hiszem. Egyébként Britney Spears és Madonna a mai huszonegyedik századi remek találmány, INTERNET nélkül jutottak el oda, ahová. Azért kíváncsi lennék arra, hogy szalonnácska hol tartana a karrierjét illetően, ha nem menne ilyen szinten az információ áramlás. Hát, valószínűleg sehol. Emiatt van hatalmas nagy mákja, hisz, ha más generációba született volna (mondjuk egy harmincassal előbb), akkor köze sem lenne az énekléshez, max otthon a zuhany alatt.
6 felhasználónak tetszik:
Whiteberry,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
Genevieve,
MadHatter,
Sally Sparrow
2013. október 15. 17:45
|
|
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline
|
Ő is ember megeshet az ilyen. de többet kéne énekelnie
2013. október 15. 17:46
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Ez nagyon ciki lehetett..............
2013. október 15. 17:55
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Nekem nincs bajom Selenával, de nem az ének tudása miatt szeretem. A Disney aláíratta vele a szerződést, amiben valószínűleg az is állt, hogy énekelnie kell. Egy "megcsinált" énekesnő és ennyi.
Akár elesik a színpadon, akár nem, akkor is tisztán levonható az, hogy playback. Már csak azért is, mert már párszor rászánta magát és megpróbált élőben énekelni, de mint ismeretes elég gyatrára sikeredett még a háttérénekesek segítségével is. Ezen a videón meg... Túl tiszta a hangja, ráadásul ugrabugrál, rázza a haját, stb. Ha úgy állna egy helyben a színpadon és csak arra koncentrálna, hogy minden hang normálisan kijöjjön, még akkor sem lehetne ilyen 'jól' énekelni. Már írták előttem pl. Xtinát. Ő tökéletes példa erre, hogy akármekkora énekesnő is, bár jól énekel élőben, akkor sincs olyan tiszta hangja mint Selenának ebben a videóban. Erről ennyit.
Én Selenát nem is nevezem énekesnőnek, mert nem az. Esetleg egy magyar Faktorba vagy Megasztárba még elmenne, de sose tudni, lehet, még onnan is kihajítanák.
Akár elesik a színpadon, akár nem, akkor is tisztán levonható az, hogy playback. Már csak azért is, mert már párszor rászánta magát és megpróbált élőben énekelni, de mint ismeretes elég gyatrára sikeredett még a háttérénekesek segítségével is. Ezen a videón meg... Túl tiszta a hangja, ráadásul ugrabugrál, rázza a haját, stb. Ha úgy állna egy helyben a színpadon és csak arra koncentrálna, hogy minden hang normálisan kijöjjön, még akkor sem lehetne ilyen 'jól' énekelni. Már írták előttem pl. Xtinát. Ő tökéletes példa erre, hogy akármekkora énekesnő is, bár jól énekel élőben, akkor sincs olyan tiszta hangja mint Selenának ebben a videóban. Erről ennyit.
Én Selenát nem is nevezem énekesnőnek, mert nem az. Esetleg egy magyar Faktorba vagy Megasztárba még elmenne, de sose tudni, lehet, még onnan is kihajítanák.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.