YouTube -on látni másfél évvel ezelőtti felvételt, ahol olyan hangja van, mint egy közönséges embernek.
Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 16:37
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Youtube - on láttam a videót, de szerintem túl van csicsázva. Így nem lehet énekelni, ha így ugrálsz. Másik , amikor elcsúszott, akkor sikított, de ment tovább a hangja. Szóval tuti playback. Nem egyszer láttam olyan videót amiben paybackezik. Élőben nincs is olyan jó hangja, mint így.
YouTube -on látni másfél évvel ezelőtti felvételt, ahol olyan hangja van, mint egy közönséges embernek.
2013. október 15. 16:41
|
|
RosyZaynRajongóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 203297 offline
|
csak szólok ahhoz aki azt írja hogy Selena-nak rossz a hangja: neki jó a hangja és eltaláljam nem úgy mint mások... és amúgy ha rossz a hangja Playback jelentése:A playback használatának okai[szerkesztés | forrás szerkesztése]
A playback használatának egyik leggyakoribb oka, hogy az adott helyszínen nincsenek meg az élő zene játszásához, illetve az élőben történő énekléshez szükséges feltételek. Ez főleg olyan televíziós műsorokban és rendezvényeken jellemző, ahol egymást követően több énekes vagy együttes lép fel. Természetszerűen így playbacket használnak a filmekben és a videoklipekben is. A PLAYBACKET EGYSZER MÁR ELÉNEKELTE!!!!!!!!!
A playback használatának egyik leggyakoribb oka, hogy az adott helyszínen nincsenek meg az élő zene játszásához, illetve az élőben történő énekléshez szükséges feltételek. Ez főleg olyan televíziós műsorokban és rendezvényeken jellemző, ahol egymást követően több énekes vagy együttes lép fel. Természetszerűen így playbacket használnak a filmekben és a videoklipekben is. A PLAYBACKET EGYSZER MÁR ELÉNEKELTE!!!!!!!!!
2013. október 15. 16:41
|
|
Kristen18be kind |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 3340 Csatolások: 135 Azonosító: 200607 offline
|
Itt rengeteg olyan kommentet láttam,ami eléggé negatív. Egyet értek azokkal,akik azt írták a kommentbe,hogy elfáradt,mert egy egész turnét végig énekelni azért nem könnyű. Szerintem nem véletlen,hogy playback,mivel tényleg nem könnyű,és eléggé fárasztó minden helyszínen az összes dalt elénekelni,ami a dal listán van,és ha már elfáradt,nem fújhatja le azt a nyomorult koncertet! (És egyébként,aki tényleg szereti Selenát,az ennyiért nem fogja megutálni...) Jöhetnek a vérszívó kommentek a véleményemre..
2013. október 15. 16:44
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (RosyZaynRajongó @ 2013.10.15. 16:41)
A playback használatának egyik leggyakoribb oka, hogy az adott helyszínen nincsenek meg az élő zene játszásához, illetve az élőben történő énekléshez szükséges feltételek. Ez főleg olyan televíziós műsorokban és rendezvényeken jellemző, ahol egymást követően több énekes vagy együttes lép fel. Természetszerűen így playbacket használnak a filmekben és a videoklipekben is.
Bizony. De akárhogy nézem, a KONCERT nem szerepel...
2013. október 15. 16:48
Aki énekes az miért playbackel? Konkrétan olyan mintha a rajongók a semmiért fizetnének.
Oké azt megértem , hogy eléggé nehéz 3 percen keresztül táncolni és közben énekelni de akkor miért nem kevesebbet vállalt a táncban..?
Nekem sosem tetszett Selena hangja , semmi ereje.. bocsánat ha valakit megsértettem:D
Oké azt megértem , hogy eléggé nehéz 3 percen keresztül táncolni és közben énekelni de akkor miért nem kevesebbet vállalt a táncban..?
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 15. 16:55
Idézet (Kristen18 @ 2013.10.15. 16:41)
Itt rengeteg olyan kommentet láttam,ami eléggé negatív. Egyet értek azokkal,akik azt írták a kommentbe,hogy elfáradt,mert egy egész turnét végig énekelni azért nem könnyű. Szerintem nem véletlen,hogy playback,mivel tényleg nem könnyű,és eléggé fárasztó minden helyszínen az összes dalt elénekelni,ami a dal listán van,és ha már elfáradt,nem fújhatja le azt a nyomorult koncertet! (És egyébként,aki tényleg szereti Selenát,az ennyiért nem fogja megutálni...) Jöhetnek a vérszívó kommentek a véleményemre..
Akinek az a MUNKÁJA, hogy énekel, az ne hivatkozzon fáradtságra. Ha dolgozol, nem mondhatod azt a főnöködnek, hogy te délben hazamész, mert fáradt vagy, mert másnap már egyáltalán nem kell menned. Playbackről énekelni koncerten egyszerűen igénytelenség, ráadásul Selena nem nyom akkora showt, mint mondjuk Britney vagy Madonna, hogy ez elnézhető legyen neki. (Azért mondtam őket, mert ők szoktak playbackelni, de ők nagyon komoly koreográfiát tesznek mellé, nem ilyen kis lengedezést, mint Selena.)
2013. október 15. 17:00
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Igaziból együtt énekelte a stúdiófelvétellel, de egyértelmű, hogy nem lehet élőben így énekelni. Főleg azért mert táncol, ugrál, fizikai megterhelésnek van kitéve. A legjobbak közül is csak a nagyon tapasztaltak énekelnek élőben kitűnően, tánc közben.
Nem kell ahhoz esés, hogy hallja az ember, hogy megy a felvétel is az ének mellett
Nem kell ahhoz esés, hogy hallja az ember, hogy megy a felvétel is az ének mellett
2013. október 15. 17:01
|
|
Reby2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 207 Csatolások: 0 Azonosító: 175718 offline
|
egyszer katy perry járt hasonlóan amikor "furulyázott" azt hiszem és ő is lebukott XD de most ez akármelyik sztárral előfordulhat az ilyen mármint nem christina aguilerára meg adele-re gondolok mert nekik azért úgymond nagyobb és jobb hangjuk van de értitek,ez megeshet
2013. október 15. 17:02
Na végre.. Selenának nem sok hangja van élőben, többször is bizonyította már. A számai amúgy nem rosszak, nem azt mondom, de géppel feljavított az egész. Így alapból nem tudom mi értelme mindig erőltetnie ezt a zenélést, ha egyszerűen nem megy neki..
Midnight Memories
2013. október 15. 17:03
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Ha playback-et szeretnék hallani becsapom itthon a CD-jét mondjuk a lejátszóba és meghallgatom. A koncert lényege épp az lenne, hogy nagyon is élőben megy a dolog, az adott énekes szájából. Playbackelni mindenki tud, teszem hozzá.
Amúgy az esés, hát szerintem eléggé érdekesen jött ki... az meg, hogy utána lepacsizik a rajongókkal, hát érdekes palástolás, de ez azért esés volt, mondjuk előfordult... a nagy "éneklés" hevében.
Amúgy az esés, hát szerintem eléggé érdekesen jött ki... az meg, hogy utána lepacsizik a rajongókkal, hát érdekes palástolás, de ez azért esés volt, mondjuk előfordult... a nagy "éneklés" hevében.
2013. október 15. 17:03
Már nem ezért, de úgy gondolom, hogy nem egy sztár van, aki playbackat alkalmaz. Olvastam olyat is,hogy elfárad. Már megbocsássatok, de ez a munkája! Igen, Ő is emberből van, elfáradhat, de nem engedheti meg magának, hogy az egész turnén lényegében csaljon. Nem mellesleg általában azok a neves sztárok szokták ezt a módszert alkalmazni, akiknek igazán komoly koreográfiájuk van, márpedig Selena-ról ez nem mondható el.
2013. október 15. 17:04
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Oké, show meg minden, de könyörgöm! Ha énekesnő, akkor arra összpontosítson, ne a koreográfiára, vagy menjen el táncosnak. Azt persze megértem, hogy turnén van, elfáradt meg minden, de elég sok olyan együttes vagy előadó van, aki ugyanennyit (vagy többet) koncertezik, és jééé, mégis élőben énekelnek. Na, mindegy.. egyébként nincs bajom Selenával, meg aztán felőlem azt csinál, amit akar. Csak szerintem ez kicsit érdekes.
7 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889,
Eszti0305,
Midnight Memories,
Genevieve,
MadHatter,
Sally Sparrow
2013. október 15. 17:05
|
|
DoraStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208976 offline
|
Ez durva!!!
2013. október 15. 17:07
Őszintén szólva, mindig voltak jó számai, ezért szimpatikus volt nekem, de egy idő után rájöttem, hogy nem tud énekelni, és most sem "csalódtam".
2013. október 15. 17:08
Ennyit Selena hangjáról. Sosem volt neki. Hogyha pedig énekesnő, akkor egyszer énekeljen a koncerteken, és ne csak tátogjon.
Midnight Memories
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.