Starity

Elzakózott a színpadon Selena Gomez

23 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 15. 16:07 #121
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (tutis16 @ 2013.10.15. 15:57)
Értem én, a playback tisztességtelen dolog a rajongókkal szemben. Ez igaz. De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy. Én úgy gondolom, hogy nem az egész koncertet/turnét playbackkal énekli, sőt biztos hogy nem, mert az már elég nagy csalás lenne. Selenának tényleg nincs túl jó hangja, és elég gyenge is, nem olyan erős mint Miley-é. Szerintem nem kellene neki erőltetni az éneklést. Régebben még sokkal jobb volt a hangja, emlékszem hogy néztem egy videót amikor az énektanáránál volt, és az 100% hogy nem playback volt, és a magas hangokat is tisztán, és szépen énekelte ki. Én nagyon szeretem Selenát, de inkább a színészi karrierje éri meg az erőfeszítést.

Én ápolónő leszek és gyakorlaton sokszor harminc beteg között ugráltam végig azt a nyolc órát. Majd azért ne adjam be neki a gyógyszereket, szúrjam meg, vegyem le a vért, mert elfáradtam és nem érzem magamat jól, vagy csak szimplán nincs kedvem hozzá? Tudom, hogy az éneklés egy teljesen más tészta, de gondolom te sem azért fizeted a TB-t, hogy egy ilyet majd hozzád vágjak a klinikán, miközben alanyi jogon jár neked az alapellátás. Nézzük szalonna esetét - kifizetsz egy valagnyi pénzt, és akkor kapsz egy kalap sz*r fellépés félét, ahol annyira sem méltat, hogy a saját hangját használja? Magyarán szólva átb*ssza a fejedet szépen. Én ezért is örülök, hogy anno (még nagyon nagyon rég), de Britney koncertjén nem vettem részt. Ugyanis állítólag a The Onyx Hotel Tourt itt nálunk végig playbackkelte. Tizenkét évesen én sem voltam annyira hülye és kértem volna vissza azt a 20 000 Ft-ot, mert nem erre a kakira fizettem be. Létezik fél playback, amit sok előadó használ, de ott legalább valamit tesznek bele magukból, nem pedig csak tátognak meg táncikálnak valami kis koreográfiának nevezett izét. Ha már képes tényleg ennyi pénzt elkérni koponyánként a jegyekért, akkor ugyan tiszteljen már meg azzal, hogyha sz*r is, de élőben, nem full csalással nyomja végig a koncertet. Ha meg képtelen arra, hogy énekeljen, akkor lépjen ki ebből és válasszon más pályát! Te is azt mondod egy szakácsnak, hogyha sz*rul főz, akkor inkább ne főzzön és csináljon valami mást, nem?
6 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Eszti0305, Clove, Midnight Memories, Genevieve, MadHatter
2013. október 15. 16:07 #122
odett.
odett.
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 20
Csatolások: 0
Azonosító: 204104
Én nem szeretem Selenát, de azt be kell látni hogyha felsorolnánk azoknak az előadóknak a listáját akik már playbackeltek, akkor az énekesek java része rajta lenne. smileeee.gif Sőt...Meglepődnénk rajta hogy mekkora előadók neve fel nem merülne. smileeee.gif De hát ilyen ez a popszakma. smileeee.gif Itt sajnos már nem a hang számít hanem az hogy mennyiért lehet valakit eladni. smileeee.gif
2013. október 15. 16:07 #123
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
nem értem, az aki nem képes élőben énekelni, egyáltalán miért megy el énekesnek, ahelyett hogy inkább elmenne valami kirakatibabának, hiszen ilyen fellépőruha mellett úgysem azon volt számára a hangsúly, amit "előad". viszont az érdekelne, hogy az ilyen hogy nem érzi magát egy gerinctelen féregnek, amiért folyamatosan átveri azokat az embereket, akik egyre inkább érthetetlen módon, de rajonganak érte? bár azt sem értem, hogy hihette el ott bárki, hogy ez élő. a folytonos hajrázásától és behajlásaitól nem tudott volna kiénekelni hangokat, ahogy nyomódott volna a tüdeje, és valamiféle zihálást is hallatnia kellett volna, ha ennyit rázza magát... valamint az sem utolsó, hogy olyan látványos módon tátogott, hogy szerintem olyat még nem láttam, legalább lenne benne annyi, hogy ha playbackel, ésszel csinálja. nekem is van olyan kedvencem, akit már playbackre köteleztek, nehogy véletlen az ottani kultúrának nem megfelelő dolog hangozhasson el, le is bukott vele - azoban utána ő képes volt egyedül, mindenféle zenei kíséret nélkül végigénekelni a dalt, nem pedig továbbra is úgy tenni, mintha mi sem történt volna, és hülyének nézni a rajongóit, míg a másik kötelezett kedvencem annyira kiakadt ezen, hogy szimplán lesz*rta az egészet, a végén meg szétverte a berendezést, illetve széttörte a gitárját az erősítőn, hogy legalább emlékezetessé tegye a fake fellépést is a rajongóinak - na de ez a különbség a zenész és a túlértékelt celebecske között.

Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 14:46)
Nem ő az egyetlen csaj aki eszt csinálja , de jól teszi mert ez a modern sztárság.

tudom már, miért nem kötnek le a 2000-es évek után felfedezett emberek zenéi...

Értem én, a playback tisztességtelen dolog a rajongókkal szemben. Ez igaz. De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy.

nem, annak, aki tényleg tehetséges nem fárad el a hangja, naponta akár több koncertet is képes végigcsinálni anélkül, hogy playbackkel kellene élnie, mert ő már nem bírja tovább... tudom, unalmas hogy mindig az én kedvencem hozom fel, de ha ő elájult a kimerültségtől a színpadon - amikor ugye döbbenetes módon nem folytatódott az éneklése - mert több mint egy éve folyamatosan turnézott, egy-két koncertet lemondtak, hogy pihenhessen, aztán folytatta tovább, szintén élőben, még akkor is amikor mandula- és mellhártya gyulladása volt, annak ellenére, hogy gyenge volt a hangja, és alig bírta végigcsinálni. érdekes, hogy így is lehet, nem? biggrin.gif

elnézést a kisregényért... blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Sally Sparrow, Beyla, Midnight Memories, MadHatter
2013. október 15. 16:08 #124
- törölt felhasználó -    
Nagyon nem bírom Selenát, ez van, ha valakinek nincs hangja és úgy áll színpadra. Ha nem nyomnák be a háttérbe a dalt, akkor rém hamis lenne... Könnyű tátogni a dallamra.
2013. október 15. 16:09 #125
- törölt felhasználó -    
hát ez elég égő biggrin.gif de hát saját magára vessen :/
2013. október 15. 16:10 #126
baisée
baisée
unappreciated artist

Státuszsilence outside, screaming inside..
Hozzászólás: 5292
Csatolások: 284135
Azonosító: 204424
Utálom ha egy sztár playback segítségével nyomja le a koncertjeit. Szerintem nem valami becsületes dolog, főleg, hogy a rajongói megfizetik a méregdrága jegyet és azt kell hallgatniuk, hogy a stúdiós hangjába nyomja végig a koncertet. mellow.gif Így olyan, mintha a semmiért fizetnének. Jó értem, hogy a látvány, de még is csak egy stúdiós változatot hallgatnak, kettő órán keresztül. Ha tudja, hogy nem tud táncolni közben meg énekelni, akkor ő ne táncoljon, ilyen egyszerű. Ez nem Selena ellen szól, hanem így összességében. rolleyes.gif
2013. október 15. 16:13 #127
- törölt felhasználó -    
Más is playbackel persze, de lehetne annyi esze, hogy arra ügyeljen a legjobban (a helyes tátogás mellett), hogy ne essen el! Mire végigtátogja a turné minden egyes állomását, majd csak belejön.
4 felhasználónak tetszik: Eszti0305, Midnight Memories, Genevieve, MadHatter
2013. október 15. 16:17 #128
- törölt felhasználó -    
Ezért most mért kell cikizni?? Megcsúszott na és?? Amúgy is nem csak ő énekel playback-kel. De a korábbi állomásain ha megnézitek nem playbeckezik. Lehet hogy megfázott vagy valami. Nem rögtön utálni.
2013. október 15. 16:18 #129
- törölt felhasználó -    
Hát azért sajnálom. Leht h úgy énekelt de lehet h mert el volt fáradva vagy mit tom én! sad.gif
2013. október 15. 16:19 #130
- törölt felhasználó -    
Komolyan 1) Vigyázhatna jobban ha már ilyen sarkakon kell ugrálnia 2) Ez elég égő. Playback? Örülök hogy a ami fanok már semmiben nem hihetnek. Amúgy jó hogy nem bírom Selenát biggrin.gif
2013. október 15. 16:23 #131
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 15:12)
Abbahagynád légyszíves ? Annyira szar vagy ezzel a pro intermediate alatti angoloddal hogy már idegesítesz!

Engem mindkettőtök biggrin.gif

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.15. 14:40)
Én egyébként azon csodálkozom, hogy egyesek nem képesek megkülönböztetni a playbacket az élő hangtól. Szerintem ég és föld a különbség. Egy koncerten sosem szabad ugyanazt visszahallani, mint egy CD-n. Ott valami nem stimmel!

Ez ugyanúgy hangzik, pedig élő as fuck biggrin.gif Csak épp itt nehezebb lenne a playback rohog.gif De értem mire gondolsz, elég gyanús és nagyon ritka, ilyen kaliberű hírességek esetében pedig mondhatni lehetetlen.
Meg kifejezetten jó is tud lenni, ha különböző, rengeteg eset van, ahol még jobb is, vagy szimplán csak hozzátesz valamit, ami a stúdió felvételben nincs meg, pl. kicsit más a dallam valahol (és nem azért, mert elrontja laugh.gif ) Az olyanokat imádom. (Ha rendes zenekarról van szó, akkor pl. a Veruca Salt lányok hangilag ugyanolyanok voltak élőben, csak épp a játékuk volt gyenge. laugh.gif) Csak aki nem tud énekelni, annál ugye más a helyzet. Szóval a Selena féle hírességeknél tényleg röhejesen egyértelmű, ha playbackelnek, ha van esés, ha nincs. Egy dolog, hogy nem tud énekelni, tudjuk, megszoktuk, de legalább élőben "netudjon", akkor legalább próbálkozik biggrin.gif Így meg az embernek az az érzése, hogy milyen vicces, hogy megy tovább a show, a zene, a táncosok, tulajdonképpen nem is kell oda Selena rohog.gif
Akik elfogultak (azért itt le lettek szavazva elég rendesen) azok legalább annyit elismerhetnének, hogy tényleg nem tud énekelni. Ettől még lehet szeretni a zenéjét (ezt sem értem, de nem az én dolgom), meg cukinak tartani, meg mittudomén, de a tények makacs dolgok. Most ha abból indulok ki, hogy tetszik valaki zenéje, attól még simán elképzelhető, hogy nem tud énekelni, és nem fogom letagadni. Más az erőssége és kész, na bumm biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Candy Love, Sally Sparrow, Beyla, Eszti0305, Fan-ily6889, Midnight Memories, MadHatter
2013. október 15. 16:26 #132
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Most ebből mért kell ekkora felhajtást csinálni? Nem csak ő szokott playbackelni. Ráadásul nem hiszem, hogy bárki tudna ilyen heves mozgás közben rendesen énekelni. Habár az is igaz, hogy akkor ki lehetett volna vágni belőle a táncolást. Na de mindegy.
2013. október 15. 16:27 #133
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Ryette @ 2013.10.15. 15:48)
Legyen nektek is ilyen hangotok,aztán pofázzatok! Na csá

Szerintem sokunknak van itt a fórumon legalább ilyen hangja, ha nem jobb! Csak tudod létezik önkritika és értelmes ember inkább nem csinál magából bazári majmot 15 perc hírnévért... rolleyes.gif rohog.gif (míg más ebből keresi meg a kenyerét)

De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy.

Igen, csak tudod vannak olyan énekesek is ám, akik simán lenyomják a 2-2 órás koncerteket, turnén belül is. Tetszett már látni mondjuk Queen koncertet például..? Igaz, hogy Freddie már sajnos nincs köztünk, de vannak hozzá hasonló hangú énekesek manapság is, akik kristálytisztán végigéneklik az adott időt úgy, hogy showt is adnak közben. (Freddie is szaladgált, meg "megerőszakolta" vagy ezerszer azt a mikrofonállványt... rohog.gif )

Plusz nagy segítség az énekesnek, ha úgy van összeválogatva a dalok sorrendje, hogy legyen ideje szusszanni. Igazi előadóknál ital is van a színpadon, jó esetben ásványvíz. biggrin.gif Ebből is látszik, hogy tényleg a torkát használja és kell egy kis olajozás rá időnként... smileeee.gif
9 felhasználónak tetszik: janet7, Candy Love, Fan-ily6889, Beyla, Eszti0305, Clove, Midnight Memories, Genevieve, MadHatter
2013. október 15. 16:28 #134
liptakanna21
liptakanna21
Love is friendship set on fire..:) <3

StátuszI'm in love with all your little things....
Hozzászólás: 1128
Azonosító: 193938
hát nem is lehet ennyit táncolni miközben énekelsz
2013. október 15. 16:29 #135
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Ilyen tánc mellett nem csodálom a playbacket. Ez azért mindenkivel előfordulhat.
2013. október 15. 16:32 #136
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (janet7 @ 2013.10.15. 16:23)
Ez ugyanúgy hangzik, pedig élő as fuck biggrin.gif Csak épp itt nehezebb lenne a playback rohog.gif De értem mire gondolsz, elég gyanús és nagyon ritka, ilyen kaliberű hírességek esetében pedig mondhatni lehetetlen.

Igen, ilyen is van. Az én egyik legnagyobb kedvencem, Chenoa is képes lemezminőséget nyomni a koncerteken, de ettől függetlenül mégis érződik róla az, hogy élő. Sokszor valóban a zenei alap más. Chenoánál is nagyon díjazom, hogy mindig rockzenészekkel a háta mögött hozza a dalait és sokkal másabb hangzásúak ezáltal a számok, mint a CD-n, ahol esetleg van belekeverve valami elektronikus elem vagy hasonló. smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: janet7, Candy Love, Beyla, Fan-ily6889, Eszti0305, Midnight Memories, MadHatter
2013. október 15. 16:35 #137
SelenaGfan
SelenaGfan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 396
Azonosító: 183370
én nem csodálkozom hogy playbackelt ngayon sokat mozgott a szinpadon és nemlehetett anyirra észrevenni az esést mert jo kezelte:)
2013. október 15. 16:35 #138
Szucsregi
Szucsregi
visszatérő vendég

Státuszélem az életem
Hozzászólás: 268
Azonosító: 206930
nem esett olyan nagyot xdd
2013. október 15. 16:37 #139
Mrs.Brownstone
Mrs.Brownstone
új tag

StátuszMiért játszol a tűzzel?
Hozzászólás: 59
Azonosító: 212682
tutis16 írta:
De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy.

Sally Sparrow-nak igaza van... Nyugodtan megnézhettek egy 2-3 órás Guns 'N Roses koncertet is.. Axl 1 szám alatt 10x körbefutja a színpadot és a hangja mégsem fárad el..érdekes.
8 felhasználónak tetszik: Candy Love, Sally Sparrow, janet7, Fan-ily6889, Beyla, Midnight Memories, MadHatter, Jolie_77
2013. október 15. 16:37 #140
- törölt felhasználó -    
Selenának nincs ilyen szép hangja élőben....
23 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok