Idézet (tutis16 @ 2013.10.15. 15:57)
Értem én, a playback tisztességtelen dolog a rajongókkal szemben. Ez igaz. De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy. Én úgy gondolom, hogy nem az egész koncertet/turnét playbackkal énekli, sőt biztos hogy nem, mert az már elég nagy csalás lenne. Selenának tényleg nincs túl jó hangja, és elég gyenge is, nem olyan erős mint Miley-é. Szerintem nem kellene neki erőltetni az éneklést. Régebben még sokkal jobb volt a hangja, emlékszem hogy néztem egy videót amikor az énektanáránál volt, és az 100% hogy nem playback volt, és a magas hangokat is tisztán, és szépen énekelte ki. Én nagyon szeretem Selenát, de inkább a színészi karrierje éri meg az erőfeszítést.
Én ápolónő leszek és gyakorlaton sokszor harminc beteg között ugráltam végig azt a nyolc órát. Majd azért ne adjam be neki a gyógyszereket, szúrjam meg, vegyem le a vért, mert elfáradtam és nem érzem magamat jól, vagy csak szimplán nincs kedvem hozzá? Tudom, hogy az éneklés egy teljesen más tészta, de gondolom te sem azért fizeted a TB-t, hogy egy ilyet majd hozzád vágjak a klinikán, miközben alanyi jogon jár neked az alapellátás. Nézzük szalonna esetét - kifizetsz egy valagnyi pénzt, és akkor kapsz egy kalap sz*r fellépés félét, ahol annyira sem méltat, hogy a saját hangját használja? Magyarán szólva átb*ssza a fejedet szépen. Én ezért is örülök, hogy anno (még nagyon nagyon rég), de Britney koncertjén nem vettem részt. Ugyanis állítólag a The Onyx Hotel Tourt itt nálunk végig playbackkelte. Tizenkét évesen én sem voltam annyira hülye és kértem volna vissza azt a 20 000 Ft-ot, mert nem erre a kakira fizettem be. Létezik fél playback, amit sok előadó használ, de ott legalább valamit tesznek bele magukból, nem pedig csak tátognak meg táncikálnak valami kis koreográfiának nevezett izét. Ha már képes tényleg ennyi pénzt elkérni koponyánként a jegyekért, akkor ugyan tiszteljen már meg azzal, hogyha sz*r is, de élőben, nem full csalással nyomja végig a koncertet. Ha meg képtelen arra, hogy énekeljen, akkor lépjen ki ebből és válasszon más pályát! Te is azt mondod egy szakácsnak, hogyha sz*rul főz, akkor inkább ne főzzön és csináljon valami mást, nem?

6 felhasználónak tetszik: