Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 15:24
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
hát oké playbackel, de rengetegen palybackelnek, főleg ha sokat kell táncolniuk! amúgy meg nem érdekelne, ha egyszer eljutnék egy koncertre!
2013. október 15. 15:25
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Nem szeretem Selenát. Mindig is tudtam hogy semmi hangja. De én most egy kicsit sajnálom őt! Milyen ciki lehetett.
2013. október 15. 15:27
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Htt szerintem ha vki elmegy egy koncertre akk. Ne playbacken hallgassa meg!! Ez nagyon gáz!!
2013. október 15. 15:28
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Szánalmas. Nem szoktam ezt a szót használni, de erre már tényleg nem tudok mást mondani (én csak azért akartam megnézni, mert azt hittem,l hogy viccesebbet/nagyobbat esett
)
2013. október 15. 15:32
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (MartinX @ 2013.10.15. 14:46)
Sokkal jobb egy playback mint egy élő éneklés... de sokkal jobb.
Egyáltalán végiggondoltad mit írtál? Ha minden énekes, énekesnő végig playbackelné a karrierjét az azt jelentené, hogy bármilyen jöttmentből "énekes" lehetne, ha eladható. Sőt! Arra sem volna szükség, hogy Ő énekelje fel a dalokat a stúdióban a lemezére, hanem felkérnek egy noname, de jó hangú dalos pacsirtát, aki felénekelné helyette a dalokat... Ez mind azt hozná magára, hogy a semmiért veszed a lemezeit. Miért venném olyasvalakinek a lemezét, akinek igazából nincs is hangja, és csúcstechnika nélkül egyáltalán nem nagy szám. Nem megbántani szeretnélek, csak pusztán szeretnék rávilágítani arra, hogy mennyire nem gondoltad át a mondandódat. Istenkém.. Hova jutna a világ, ha mindenki csak és kizárólag playbackelne?
9 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Candy Love,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
janet7,
Sally Sparrow,
Eszti0305,
Genevieve,
MadHatter
2013. október 15. 15:32
|
sziliná gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 195180 offline
|
Régebben(mondjuk 1 évvvel ezelőtt)imádtam selt.Jól táncol sztem nem is olyan rossz színész de hogy miért énekel ha playbackkel.(Ellentétben Hayley Williamssal akinek én vok a legnagyobb fanja!)Szóval sztem jók a dalai de...Am visszanéztem és egyetlen selly rajongót sem láttam.
2013. október 15. 15:38
|
|
Merci Baloghvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline
|
hát ezen halálit röhögtem lebukott ez a szánalmas kurva XD hahahah
2013. október 15. 15:39
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hát még a hangján van amit csiszolni
2013. október 15. 15:43
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Mekkora bunkóság és főleg mekkora tiszteletlenség a rajongók felé, ha valaki playback-kel. Szerintem senki nem azért megy a kedvence koncertjére, hogy felvételről hallgassa, azt otthon is tudja. Bár egyébként ha nem esik el, akkor is lehet tudni, hogy nem élőben énekel, mivel végig ugyanolyan az egész dal, úgy értem ha valaki élőben énekel, akkor abba vannak apróbb hibák. Ezen meg lehet hallani, hogy ugyanaz, mint az mp3. Csak azt nem értem, miért megy valaki énekesnek, ha nem tud énekelni????
2013. október 15. 15:47
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
Egy koncertnek nem az a lényege, hogy élőben hallgassuk az előadót? Amúgy meg otthon meghallgatnám youtube-n.
Azt nem értem, hogy mért a táncon van a hangsúly, mikor itt az ének a lényeg..
Most egy kicsit csalódtam Selena-ban..
Azt nem értem, hogy mért a táncon van a hangsúly, mikor itt az ének a lényeg..
Most egy kicsit csalódtam Selena-ban..
2013. október 15. 15:47
|
|
Annuus1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 201670 offline
|
De most nem értem miért kell őt fikázni -.- nála nagyobb előadók is szoktak playbackelni sőt majdnem mindenki szokott playbacekelni... nem mondom azt h őneki van a legjobb hangja de akkor is-.-
2013. október 15. 15:54
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (DirectionerGirl1000 @ 2013.10.15. 15:00)
X'' DD I always knew that play back, but I do not understand that some people do not hear? O.o the other hand, why not sing live? I understand that there is no sound, but no images, so getting going. I hate all such taxes, yet they call themselves musicians. It's not. THIS IS NOT MUSIC. Bury itself in the forefront of all Miss Gomez
állj már nagyon unalmas már ezek az angol szövegeid, már régebben is észrevettem
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
2013. október 15. 15:55
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hát igen, ez sz*r ügy.
2013. október 15. 15:55
szerintem eddig is köztudott volt, hogy Selena mindenhol playbackel, ordít a felvételekről
2013. október 15. 15:57
|
|
tutis16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 133731 offline
|
Értem én, a playback tisztességtelen dolog a rajongókkal szemben. Ez igaz. De ez egy fajta segítség az előadónak, mert gondoljatok bele hogyha nektek végig kellene énekelni 2 órát, nem fáradna el a hangotok? És ráadásul ez nem csak egy egyszeri koncert, ez egy turné része. Nem tudom hány állomás van, de minden állomáson végig kell énekelni az összes dalát ami a turné dallistáján szerepel. Lehet hogy annyira el van fáradva a hangja hogy nem is tudná szépen kiénekelni a hangokat, ezért jobb, ha playbackról megy. Én úgy gondolom, hogy nem az egész koncertet/turnét playbackkal énekli, sőt biztos hogy nem, mert az már elég nagy csalás lenne. Selenának tényleg nincs túl jó hangja, és elég gyenge is, nem olyan erős mint Miley-é. Szerintem nem kellene neki erőltetni az éneklést. Régebben még sokkal jobb volt a hangja, emlékszem hogy néztem egy videót amikor az énektanáránál volt, és az 100% hogy nem playback volt, és a magas hangokat is tisztán, és szépen énekelte ki. Én nagyon szeretem Selenát, de inkább a színészi karrierje éri meg az erőfeszítést.
2013. október 15. 16:03
|
|
Ryetteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 207398 offline
|
amúgy arra nem gondoltok,hogy tényleg elfárad meg lehet hogy egy kicsit megbetegedett,megfázott és azért csak Playback-kel énekel? na meg nézzétek Youtubon a többi turnés videóit... ott nem playback-kel énekel.
UGYAN ÚGY MÁS IS ÉNEKEL PLAYBACK-kel!!!!
Hagyjátok Békén Selenát!
UGYAN ÚGY MÁS IS ÉNEKEL PLAYBACK-kel!!!!
Hagyjátok Békén Selenát!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.