Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. november 03. 12:34
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
Mindenkivel megeshet
2013. november 04. 16:13
|
|
Katie Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.03. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 214727 offline
|
sajnálom.:/ de amúgy akkora csalás a playback.. a rajongók elmennek a koncertre, és Selena igazából nem is énekel.:/
2013. november 04. 20:30
|
|
noémi43új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.06. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 211291 offline
|
Nem kritizálni akarom de ha jó lenne a hangja, akkor nem kellene a csalás. Sok ember azért fizeti ki a jegyét, amit otthon is meg tud hallgatni?... Bár amiket hallottam tőle élőben az emberek talán így jártak a legjobban...
2013. november 22. 20:51
Selena még csak alig rázódott bele a sztárságba, máris megtalálta a kibúvókat. Mert persze, sokkal egyszerűbb tátogni a színpadon, mint, hogy kiénekelje a tüdejét tekintve, hogy nem rendelkezik túlságosan erős hangszínnel. Még csak rátesz egy lapáttal felháborodásomra a tény, hogy koreográfiája valami siralmas, mivel a popsirázáshoz nem kell eget rengető tehetség. Sokan arra hivatkoznak, hogy manapság igen sokan alkalmaznak playbacket. Bár nem értek vele egyet, tekintve, hogy az emberek azért veszik meg a koncertjegyet, hogy az adott előadót teljes valójában is megtekinthessék/ halhassák - annak érdekében, hogy ne csak az agyonspékelt dallamaiban részesülhessen - nagyjából elnézhető ezen tevékenység, ha valódi fizikális megerőltetést művel a színpadon. Így tesz például Madonna, akinek rengeteg felvételét láttam már és igenis, remekül ki van dolgozva minden egyes mozdulata. Bizonyára Selena fülébe jutott a hír, hogy igen sokan hamisnak tartják élőben. Hát, nem lehet minden előadó tökéletes, mégsem ártana fejlesztenie magát. A mai napig képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell szinte minden egyes Disney hírességnek az énekléssel is próbálkoznia.
2014. január 06. 13:02
|
|
Lolenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 200795 offline
|
M.Dorinaaa
Najo! Eloszor is, Selena nagyon jo enekesno! Es akkor mivan ha playbackelt? Talan mas nem szokott? Ez a mai trend gyerekek..mindenki ezt csinalja! Masodszor, en ott voltam a Becsi koncertjen es en pont leszarom, hogy hogy enekelt..azert fizettem, hogy lassam! Nem kell itt jonni ilyen dumakkal, hogy "ha mar az emberek fizetne erte enekeljen eloben!" Nem ezert fizetsz csak szolok.. Selnanak nincs hangja? Nah ne szorakozz velem..hahaha szanalmas! O egy kibaszott jo enekesno es szineszno!
Azt se ertem miert kell a tancat fikazni..nem tancos..es nem is kell annak lennie!
Az esesrol annyit, hogy ez barkivel megeshet.. Az meg, hogy most kiderult, hogy o is playbackel nah bumm..szemely szerint engem hidegen hagy es a tobbi rajongojat is, kihangsulyozom szerintem! Ezert meg nem fogja megutalni a fel vilag..
Nem tudom ebbol miert kellett ekkora ugyet csinalni!? Nah mind 1 ez a velemenyem a temarol es a kommentekrol!
Ui.: Ha utalod Selenat mit foglalkozol vele?? Torodj a magad dolgaval..
Kedves M.Dorinaaa!
Elhiszem hogy véded Selenát, de mind hiába. Selena nevetséges, egy vicc zene értelmében. Nem bántásként mondtam, mert jó színésznő, de zenei értelemben, ami nem megy azt nem kell erőltetni.:*
Ui.: Puszillak! :* ♥
Najo! Eloszor is, Selena nagyon jo enekesno! Es akkor mivan ha playbackelt? Talan mas nem szokott? Ez a mai trend gyerekek..mindenki ezt csinalja! Masodszor, en ott voltam a Becsi koncertjen es en pont leszarom, hogy hogy enekelt..azert fizettem, hogy lassam! Nem kell itt jonni ilyen dumakkal, hogy "ha mar az emberek fizetne erte enekeljen eloben!" Nem ezert fizetsz csak szolok.. Selnanak nincs hangja? Nah ne szorakozz velem..hahaha szanalmas! O egy kibaszott jo enekesno es szineszno!
Azt se ertem miert kell a tancat fikazni..nem tancos..es nem is kell annak lennie!
Az esesrol annyit, hogy ez barkivel megeshet.. Az meg, hogy most kiderult, hogy o is playbackel nah bumm..szemely szerint engem hidegen hagy es a tobbi rajongojat is, kihangsulyozom szerintem! Ezert meg nem fogja megutalni a fel vilag..
Nem tudom ebbol miert kellett ekkora ugyet csinalni!? Nah mind 1 ez a velemenyem a temarol es a kommentekrol!
Ui.: Ha utalod Selenat mit foglalkozol vele?? Torodj a magad dolgaval..
Kedves M.Dorinaaa!
Elhiszem hogy véded Selenát, de mind hiába. Selena nevetséges, egy vicc zene értelmében. Nem bántásként mondtam, mert jó színésznő, de zenei értelemben, ami nem megy azt nem kell erőltetni.:*
Ui.: Puszillak! :* ♥
2014. február 19. 17:25
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Minden sztár használ playback-et, de Selena hangja csodálatos, és tud énekelni.
2014. február 20. 18:25
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
Hát szerintem mindenkivel történt már ilyen. Pl.:valaki a mikrofonját dobta el de az a fontos hogy úgy csinált mintha mi sem történt volna. A playback-ről meg annyit hogy ha valaki csak tátog az tényleg átverés de ha valaki úgy énekel hogy alatta megy az eredeti és közben ő is énekel csak mást az szerintem nem az. Egyébként nem akarok senkit kritizálni(pedig azt fogom tenni) de az igazán jó énekesek élőben is el tudják énekelni.
2014. április 27. 19:14
és sikított is* ... én már az esés elött megmondtam, hogy playback látni lehetett...vagyis érezni, hallani
2014. augusztus 23. 22:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
hahahahahahha
2015. október 15. 17:32
Úr Isten! Magassarkúban elesik???? Jézusom! Komolyan! Minek kellett ezt kirakni? Ez nem tragédia! Ha magassarkúban tàncol,nem csoda,hogy elesik! Azt kell nézni,hogy milyen jö volt a koncert,nem azt,hogy elesett!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: