Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 26. 15:07
Szegéény. És csak mert egyszer fájt a torka és nem énekelt élőben, nem kell fikázni!
2013. október 26. 20:43
|
|
Colorful Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 212304 offline
|
Szegééény! Amúgy meg és ha nem is playback? HOnnan veszitek??? Tudjátok bizonyítani????? Szánalmasok vagytok.
2013. október 27. 08:06
Colorful Life, igen, tudjuk bizonyítani: Nézd meg a videót, bogaram. Eltanyált, és közbe szólt playbackről a dal...
2013. október 27. 08:17
Idézet (ÁzsiaFan @ 2013.10.24. 15:28)
NE haragudjatok de ha nem lenne hangja akkor nem lenne most egy sztár ennyi rajongoval...HA nem lenne hangja akkor még le sem szerzödtették volna... Az lehet, hogy a studiófelvételekben néha 1-2 helyen feljavitsák a hangját de az még nem azt jelenti, hogy nincs hangja... Ez az én véleményem és ez azoknak mondom akiknek egy kicsit nem tiszta, hogy Selenanak igenis van hangja!!
Haa úgy lenne, hogy akinek rengeteg rajongója van és sztár, annak hangja is van, PSY hogy kerül ide?
Nekem az kicsit nem tiszta, hogy a francban lehet neki hangja
Ha olyan jó hangja lenne, szerinted kéne neki Playback ahhoz, hogy egy élő koncertet lenyomjon, bogárkám?
2013. október 28. 02:56
|
|
fuckmyhatersúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 195081 offline
|
jesszus isten. teljes mertekben egyetertek,akik arra hivatkoznanak,hogy selenanak egyaltalan nincs hangja,nos ez igy rendjen lenne DE! mi az hogy állandóan playbackről énekel?kérlek 21 éves:D hamar valaki példálózott engedjétek meg hogy énis hozzak fel pár példát:)) beyonce a sajat himnuszat felvette playbackre hogy ne egjen be,pedig neki elkepesztően kaprázatos,és erős hangja van..sot o mar joval idosebb mint selena es nyilvanvaloan tapasztaltabb is:) Lassuk csak emlitettetek christina aguilera-t,nos meg kell hogy mondjam,o is szamtalanszor lepett mar fel play backkel,koncerteken es eleertve neves rendezvenyeken,pedig o is szinten perfektul enekel..Amugy ha eszre vettetek volna,igy mukodik a zene vilaga,ehhez erteni kell,es mindannyian akkor tudnak valamit,ha ennek ellenere is hiresek es ekkora nagy a rajongotaboruk..es igen elegge faraszto lehet 120 percet vegig enekelni 5 perces szuntekkel egy 10.000 fős megtelt arenaban,ugy hogy kozbe nyomj egypar koerot is;)en mar lassan 6 es fel eve vagyok A legnagyobb selenator,es nem celom fenyezni..selenanak valoban gyenge a hangja,DE jobb mint az atlag,eloben kihangositas nelkul gyonyoru hangja van.ha en lennek ennyire hires nem gyokerkednek,hogy akkor most en soha nem fogok play backrol nyomni,mert meg az is csinalja,akinek az elete az enekles..
2013. október 28. 12:17
|
|
Fanny8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 201658 offline
|
Szerintem nem kéne ezzel piszkálni, hiszen annyi ember előtt, meg kamerák meg minden, és ha az ember nagyon bulizik, akkor előfordulhat, hogy leesik valahonban, vagy felbukik. Én egyértelműn Selena oldalára állok.
2013. október 29. 09:40
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Én mondjuk jobban szeretem ha nem playback-ről énekelnek az énekesek,de hát egyszer-kétszer még azért belefér.
Az esésről meg annyit,hogy ez mindenkivel előfordulhat.
.
Az esésről meg annyit,hogy ez mindenkivel előfordulhat.
2013. október 30. 06:55
|
|
Ropiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 212323 offline
|
igy is jobban csinálja mint bárki más s igényes maradt!!! nincs jó énekhangja az tény s gépek húzzák fel de akkor is ügyesen elő tudja adni magát ! Szeretnék ennyire tiszta s szexi lenni ahogyan Ő csinálja , nem ugy mint a korosztálya ... :/
2013. október 30. 16:20
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
LOL XD bár... a sztárok 50%-a playbackel, nem kell ennyire felfújni a dolgot
2013. október 30. 16:27
|
|
MiliDirectionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 272 Csatolások: 1 Azonosító: 212312 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2013.10.15. 13:49)
Koncertje kellős közepén esett el az egykori Disney-csillag, így pedig rögtön lebukott, hogy nem is élőben énekelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
-.-" na szépen vagyunk!
2013. november 01. 10:17
|
|
Lori_4_Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 214401 offline
|
Selena:(
2013. november 03. 11:34
|
|
Becca26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 393 Csatolások: 1 Azonosító: 209447 offline
|
Uff Na, én azt is olvastam egy újságban, hogy azzal próbált mentegetőzni, hogy Madonna is így csinálja, mert nehéz egyszerre énekelni meg táncolni...
)))) Már bocs Sel, de ezt nevetés nélkül megállni! XD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: