Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 19. 14:07
|
|
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline
|
Előre is bocsánatot kérek a rajongóktól.
Ne értsetek félre én szeretem Selenát.. Színésznőként. Nem való a színpadra az énektudásával. Ráadásul mi ez a cipő?
Ne értsetek félre én szeretem Selenát.. Színésznőként. Nem való a színpadra az énektudásával. Ráadásul mi ez a cipő?
2013. október 19. 18:08
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.10.18. 19:20)
Talán azért baj, mert a valódi énekeseknek egyrészt nem okozhat problémát az, h táncoljanak és énekeljenek egyszerre - bár amit Selena csinál, nem meríti ki a tánc fogalmát -, ráadásul a rajongók egy halom pénzt fizetnek ki azért, hogy lássák és hallják őt élőben.
Öm, igen. A másik furcsaság pedig az, hogy valaki képes tízezreket kiadni egy koncertjegyért, pedig fülsüketítően énekel élőben.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. október 19. 18:17
Azoknak, akik azt állítják, hogy a háttérénekesek énekeltél tovább: A háttérénekeseknek pont ugyanolyan a hangja, mint Selena Gomeznek? Akkor már rég az Ő helyükbe lennének, vagy nem tudom
Kicsit gáz volt, főleg mikor felsikoltott, de aztán még minek folytatta a play backet? Elég lett volna, ha simán ott áll, már úgy is megtudták, hogy nem Ő énekel
2013. október 19. 18:50
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Normalis, hogy sokat fizetnek te Chelsy.Mit akarsz hogy 2 forintert menjenek egy hires enekesno koncertjere.
Egyebkent nem zokogott.Nem futott be a kuliszakbamint Miley vagy nem tudom melyek eneksno, hanem tovabb tancolt, anelkul hogy sajnaltatta volna magad.Ez a plane.
Ezt nagyon helyesen tette. O egy angyal Miley vagy Taylor mellet.
Egyebkent nem zokogott.Nem futott be a kuliszakbamint Miley vagy nem tudom melyek eneksno, hanem tovabb tancolt, anelkul hogy sajnaltatta volna magad.Ez a plane.
2013. október 19. 19:16
|
|
TVDfan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 389 Csatolások: 0 Azonosító: 201001 offline
|
hátja, szerintem azért kicsit megcsúszott a hangja, bár lehet hogy csak a rossz minőségű felvétel miatt...
m1 nem ez lenne az 1. és az utolsó eset hogy ilyet vettek észre egy sztárnál...
m1 nem ez lenne az 1. és az utolsó eset hogy ilyet vettek észre egy sztárnál...
2013. október 19. 19:19
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Egyébként akkor meg mi van, ha történetesen tényleg playbeckelt? Szerintem spec. semmi! Ja, és miért lovagol mindenki azon, hogy nem is élöben énekelt??
2013. október 19. 19:26
"pedig komolyan gondolom , de tényleg. De tetszik vagy sem 10 év múlva már csak ilyen sztárok lesznek Eltűnik végre a rock meg minden ilysmi és marad a jó kis electropop. várom már ezt az időt"
El kell hogy keserítselek,ez nem fog bekövetkezni.Bármennyire is furcsa,még vannak tehetségek,akik az úgymond "jó" oldalon kisebbségként harcolnak a sokszor annyi hozzád hasonló ízléstelenekből álló világ ellen,és bár nem (mindig) győztesen állnak a csatában,mutatnak még a világnak igazi zenét.Az,hogy a 7 milliárdból 5 milliárd ízléstelen,és elhitetik,hogy ők a "menők",mert többen vannak,az nem a másik 2 milliárd gondja.
El kell hogy keserítselek,ez nem fog bekövetkezni.Bármennyire is furcsa,még vannak tehetségek,akik az úgymond "jó" oldalon kisebbségként harcolnak a sokszor annyi hozzád hasonló ízléstelenekből álló világ ellen,és bár nem (mindig) győztesen állnak a csatában,mutatnak még a világnak igazi zenét.Az,hogy a 7 milliárdból 5 milliárd ízléstelen,és elhitetik,hogy ők a "menők",mert többen vannak,az nem a másik 2 milliárd gondja.
2013. október 19. 19:58
M.Dorinaaa ott a pont:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. október 19. 20:09
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Őszintén szólva, nekem semmi bajom nincs Selenával, aranyos, jó színésznő és jó ember. De nem jó énekes. Nem baj az, ha hibázik, hisz mindenki szokott, van olyan, hogy a legnagyobb sztárok is elcsúsznak, megbotlanak. Más is énekelt már playbacket, nem nagy szám.
Viszont egy igazi énekes ne playbackről énekeljen már, hanem élőben, még ha táncol is. (Aki meg azt mondja, hogy olyan, mint egy profi, az még nem látott profi táncot xD Ezt még én is meg tudom csinálni
Nem bántásképp, mert jó a mozgása, biztos tud jobbat, de ez akkor sem nagy cucc ><) Már nem azért az egy húszért, de szinte minden Kpop banda élőben énekel és táncol egyszerre. Akinek van bátorsága lesse meg például ezt itt:
http://www.youtube.com/watch?v=PxPR5_MOLHE
Szóval nem kell nagy dobra verni ezt a cuccost. Nem élőben énekelt, ami sajnálatos, de ez van.
Viszont egy igazi énekes ne playbackről énekeljen már, hanem élőben, még ha táncol is. (Aki meg azt mondja, hogy olyan, mint egy profi, az még nem látott profi táncot xD Ezt még én is meg tudom csinálni
http://www.youtube.com/watch?v=PxPR5_MOLHE
Szóval nem kell nagy dobra verni ezt a cuccost. Nem élőben énekelt, ami sajnálatos, de ez van.
2013. október 19. 23:58
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Még sosem néztem Selena-s koncerti előadásról videót.. dehát nem vesztettem sokat vele, ez még a playbackeléstől függetlenül is pocsék. Mi ez a tánc? Ha már egyszer nem énekel, akkor legalább ebbe adjon bele többet. A bakiról annyit, h ez van, ciki.
2013. október 19. 23:59
Turnén van. Nyilván egyszer-kétszer kell playback-ezni, mivel nem biztos, hogy bírja a hangja.
2013. október 20. 11:24
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Előfordul az ilyen eset. Nem hinném hogy mindegyik koncertjén tudna énekelni. Szerintem ezért előnyösebb egy bandában játszani mert át tudja valaki venni a szerepét az esetleges sérülések és torokfájások következtében.
Amúgy nem hinném hogy nagy baj hogy most használta a szerkezetet hisz mások is sokszor használját/használták.
2013. október 20. 11:26
|
|
Kurucz Irénkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 205995 offline
|
Idézet (LoveNessa @ 2013.10.15. 13:49)
Koncertje kellős közepén esett el az egykori Disney-csillag, így pedig rögtön lebukott, hogy nem is élőben énekelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A teljes cikkhez kattints ide!
micsoda botrány
2013. október 20. 12:10
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
Ja és még erre csak most jött rá mindenki .. tutti hogy minden felépésnel playbackről énekel .. az hogy leeset a szinpadrol hat arra inkb no comment mással is előfordul
..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.