Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 17. 17:49
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
Fu szegény ez biztos ciki lehetett egy kicsit de folytatták aműsort szoval nem volt olyan nagy dolog amugy meg nem esett olyan látványosan nagyot szoval nem vészes amugy meg sok sztár használ playbacket szoval ezert nem kell elítélni
2013. október 17. 18:08
|
|
valaki053új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 183461 offline
|
Hát ne haragudj de ha tényleg írtó jó hangja van akkor nehezére esett volna elénekelni??
Vagy ha már a saját dala akkor legalább próbálja megtanulni a szöveget meg jól tátogni...
Vagy ha már a saját dala akkor legalább próbálja megtanulni a szöveget meg jól tátogni...
2013. október 17. 18:13
|
|
Adii_1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 204670 offline
|
Szegény! zért hálistennek nem esett nagyot! Am lehet h playbackel de ezt melyik sztár nem csinálta már életében?! És igenis jó hangja van, és szerintem nem egy olyan nagy vétek h mindenki itt fújjolja!
2013. október 17. 18:16
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nem kellett volna playbackelnie
2013. október 17. 18:38
Nem értem sok sztár mire megy a playback-el.Ha már ilyen nagy "világsztár" jó lenne megtanulni számát vagy tán egy hangot kinyögni!!!
De mit is vártam tőle?Manapság egy darab sztár se tud playback nélkül élni.Komolyan ilyenkor nem gondolnak bele,hogy a rajongók mit érezhetnek???Hogy "Úristen itt áll előttem Selena Gomez és énekel!!!"
Gratulálok!
Legközelebb igazán vihetnek a csalódott rajongóknak egy robot start hát ha elhiszik azt is!
Gratulálok!
2013. október 17. 18:46
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
ez annyira szánalmas amikor így verik át az embereket!! én akartam volna menni a bécsi koncertre, de áldom az eget hogy végül nem vettem meg a jegyet és utaztam oda le, azért hogy láthassam 'táncolni' és tátogni. Az énekesnek egy dolga lenne, énekelni.. és ő még erre sem képes??
2013. október 17. 19:08
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Egy koncertre azért fizet az ember, hogy ÉLŐben hallhassa kedvenc dalait. Ezzel az erővel mindenki maradjon otthon, tegye fel az albumot, üljön/álljon/feküdjön - ahogy tetszik-, csukja be a szemét és kész. Körülbelül ilyen kategória a playback. A valódi zenészek képesek végigénekelni, ugrálni, 2-3 órás időtartamot akár. A Dizni sztárocskák egytől-egyig tehetségtelen, összerakott bábok, akiket szinte rákényszerítenek erre a "sokoldalú tehetség" dologra, mert egyébként érdekes, hogy mindegyik színész, énekes, dalszövegíró, művész, divattervező saját kollekcióval, sőt a könyvíráshoz is értenek. Selena nem tud énekelni. Azért vicces, hogy a rajongói próbálják védeni, amire nem lenne szükség, hogy ha ez nem volna igaz. A szám kezdetekor is hallani, hogy audio felvétel. A hatalmas zakózás, inkább félrelépés. Megcsúszott a színpad szélén a nagy ugri-bugriba és ezért guggolt le.
2013. október 17. 19:13
|
|
Xblack-angelXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 212732 offline
|
Adii_1999
Lépzeld vannak olyan sztárok akik még sosem használtak playback-et! Tudod minek nevezik az ilyet? TEHETSÉG! Selena meg csal Selena... :/ színésznek jó de hangja nincs.
Lépzeld vannak olyan sztárok akik még sosem használtak playback-et! Tudod minek nevezik az ilyet? TEHETSÉG! Selena meg csal Selena... :/ színésznek jó de hangja nincs.
2013. október 17. 19:34
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Szeretem Selenát, de mindenki tudja, hogy nem neki van a legjobb hangja. Úgyszint szeretem a dalait, mert jól meg vannak csinálva, de a koncertjére csak abban az esetben mennék el (talán), ha nagyon gazdag lennék és könnyedén megengedhetném magamnak. Én színésznőként jobban bírom.
2013. október 17. 19:39
Hehh! Mit is vártunk a drága Selena Gomez-től! De ma már egy sztár sem képes playback nélkül színpadra lépni!
Selena így is lúzer, de most még jót is röhögtem rajta!
Nem izgat, ha eltöri magát! ˇ_ˇ Legalább nem látjuk egy darabig!
2013. október 17. 20:41
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hát eddig is tudtam hogy nincs annyira jó hangja
de tényleg nem képes sok sztár playback nélkül végigcsinálni egy kocertet
2013. október 17. 21:06
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez gáz! De hát van ilyen..
2013. október 17. 21:25
|
|
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline
|
Playback. Selenának nincs jó hangja. Az esés meg: Hahhaha, nem baj mindenkivel megeseik. Hahhaha:D
2013. október 17. 21:55
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Idézet (flowerwsviri @ 2013.10.17. 20:41)
hát eddig is tudtam hogy nincs annyira jó hangja
de tényleg nem képes sok sztár playback nélkül végigcsinálni egy kocertet 
Ezt meg kell, hogy cáfoljam. Igenis vannak sztárok akik képesek úgy végigcsinálni egy koncertet, hogy közbe nem playback-elnek. Nem akarok senkit reklámozni, de figyelmedbe ajánlom Lady Gagát. Az ő koncertjein nem fogsz playback-et hallani.
Selená-n nem lepődtem meg, hiszen akinek nincs hangja az nem is tud élőben énekelni, egyszer hallottam már élőben és szerintem az ő esetében a playback nagyon is hasznos kelléke a koncertjeinek.
2013. október 17. 22:06
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Ez tényleg pofátlanság a rajongókkal szemben, de szerintem egyik sem vette zokon, úgy őszintén. Már attól extázisba kerültek, hogy a csajszi majdnem az ölükbe pottyant. XD
2013. október 17. 22:25
|
|
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline
|
Jaj Istenem, miért erőlteti a táncot meg az éneklést, mikor egyikhez sem ért? Menjen el modellnek, úgyis csak a külsejéből él.
Amúgy meg felesleges a táncra fogni (nem mintha kötelező lenne egy énekesnek ugrálni a színpadon), mert ez a dal, olyan szinten agyon van szerkesztve, hogy nincs az az ember, aki képes lenne elénekelni, egyébként is.
Azt meg h minden énekes playbackkel hát hahahaha! Az ilyen kijelentéssel csak magatokat járatjátok le, látszik, hogy fogalmatok nincsen az IGAZI zenéről.
Amúgy meg felesleges a táncra fogni (nem mintha kötelező lenne egy énekesnek ugrálni a színpadon), mert ez a dal, olyan szinten agyon van szerkesztve, hogy nincs az az ember, aki képes lenne elénekelni, egyébként is.
Azt meg h minden énekes playbackkel hát hahahaha! Az ilyen kijelentéssel csak magatokat járatjátok le, látszik, hogy fogalmatok nincsen az IGAZI zenéről.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: