Ha valaki ennit pattog mint valami idióta nem is tudna így énekelni, de alapból sem tud...
Várom a válaszokat a nagy fanoktól.
Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 16. 18:59
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Whiteberry
2013. október 16. 20:26
|
HungarianDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 196524 offline
|
igazán békén lehetne hagyni!
2013. október 16. 20:40
|
|
Mrs. shelleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 211519 offline
|
igazából nem esett akorát!
2013. október 16. 21:14
|
Colleen96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 150858 offline
|
mindenki elesik néha, ezért teljesen felesleges cikket írni. a playback meg... tejesen egyértelmű a playback. csak vesz szegény énekes/énekesnő néha levegőt, sőt, kapkodhatja is, az meg hallatszik a mikrofonban. ha egy-két könnyed levegővétel van, az playback. énekléshez sok levegő kell, ezt mindenki tudja. egy Lady Gaga koncert a szünetekben például 90% mély és kapkodó levegővétel, 10% beszéd, és éneklés közben is hallani, hogy liheg.
valaki írta, h közben is énekel, könyvben olvasta. megesik, de a könyvek is tudnak hazudni. énekelhet mikrofonba, ha esetleg ki van kapcsolva. és a playback attól még az. nyugodtan tegye, sőt, tegye is, egy ugrabugrás számot nem lehet végigénekelni ájulás nélkül. és a stúdióban felvett dalokon is sokat tudnak stúdiózni, az sem teljesen az eredeti hang. volt szerencsém Selenával szemben állni, és hallani beszélni, van különbség (igen, tudom, minden ének-, és beszédhang között van különbség, eközött több volt).
de azért persze remélem nem ütötte meg nagyon magát.
valaki írta, h közben is énekel, könyvben olvasta. megesik, de a könyvek is tudnak hazudni. énekelhet mikrofonba, ha esetleg ki van kapcsolva. és a playback attól még az. nyugodtan tegye, sőt, tegye is, egy ugrabugrás számot nem lehet végigénekelni ájulás nélkül. és a stúdióban felvett dalokon is sokat tudnak stúdiózni, az sem teljesen az eredeti hang. volt szerencsém Selenával szemben állni, és hallani beszélni, van különbség (igen, tudom, minden ének-, és beszédhang között van különbség, eközött több volt).
de azért persze remélem nem ütötte meg nagyon magát.
2013. október 16. 21:44
Egyértelmű hogy playback-el... Ezt hívják buktának, Selena
Aki szerint meg hülyeség esésről cikket írni ---> Nem az esés itt a fő lényeg, hanem hogy a drága kedvenckétek a torkán egy rendes hangot nem tud kiadni ezért kell a playback.
Ennyi.
2013. október 16. 23:16
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Ez egyértelmű volt... A mai világban azok az énekesek is playbackelnek, akik nem akarnak. Kényszerítva vannak. De igazság szerint a saját kedvenceimet védtem.
Sztem Selenát nem kelett kérlelni. xD
2013. október 17. 06:53
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
Én azokat az énekeseket részesítem előnyben, akik nem szoktak playbackkelni. Ezért Selena nem tartozik a kedvenceim közé, ám meg kell mondani, hogy tud kedves lány lenni, ha akar.
2013. október 17. 09:02
|
|
Rem.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213201 offline
|
Most közfelháborodás van azért, amit szinte minden koncerten csinálnak? Vagy mi? Minden koncerten beraknak ilyeneket. A Pop-rajongók 90%-a nem fogja szeretni Selenát, csak mert playbackelt? Akkor nézzenek meg más élőadást is és legyezzék el a rózsaszín ködöt maguk elől. És nem, nem szeretem Selena zenéjét.
2013. október 17. 15:02
|
convarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 134 Csatolások: 11 Azonosító: 139974 offline
|
Úgy kellett neki.
Aki a tátikázást választja valódi előadás helyett (lustaságból, vagy jogos önkritikából, vagy bármiért) annak számolnia kell ilyen buktatókkal is.
Aki a tátikázást választja valódi előadás helyett (lustaságból, vagy jogos önkritikából, vagy bármiért) annak számolnia kell ilyen buktatókkal is.
2013. október 17. 15:40
|
Austin and Allyvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.10.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 213186 offline
|
úú ez nagyon ciki!!!!!!!
2013. október 17. 15:44
|
|
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline
|
Jézus..-.-"
El sem esett,csak megbotlott..-.-"
Én még van olyan komi,ami itt izél h "Jaj szegény"
Hát én egyáltalán nem sajnálom,ha olyan jó hanga van,akkor nem playback-ben kellett volna énekelni..-.-"
Minden 3 tinilány álma egy Selly koncert...Na tessék!
Ha el is jutnak oda,akkor ezt fogják látni!
Selenának is ki kéne nyitni a száját és énekelni, ha már ilyen "Gigasztár" lett...
Erre mennek a playback-el..-.-"
Gratulálok hozzá!
El sem esett,csak megbotlott..-.-"
Én még van olyan komi,ami itt izél h "Jaj szegény"
Hát én egyáltalán nem sajnálom,ha olyan jó hanga van,akkor nem playback-ben kellett volna énekelni..-.-"
Minden 3 tinilány álma egy Selly koncert...Na tessék!
Ha el is jutnak oda,akkor ezt fogják látni!
Selenának is ki kéne nyitni a száját és énekelni, ha már ilyen "Gigasztár" lett...
Erre mennek a playback-el..-.-"
Gratulálok hozzá!
2013. október 17. 15:48
Hát ez nem jött össze... xd amúgy is tudtuk, hogy az ilyen tini sztárocskák playback-el nyavajognak...-.-
2013. október 17. 16:05
ezt eddig is tudtuk, hogy nincs hangja...de színészkedni viszont tud
szóval sajnálom szegényt
2013. október 17. 16:46
Azt, hogy playbackelt azt az esés előtt is lehetett hallani
2013. október 17. 17:01
Nem csak Selena az egyetlen aki playbackelt már élő koncert közben.. bár ebből a videóból nem nagyon vettem le semmit.
2013. október 17. 17:36
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ö mindig pay backallllllll
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.