Idézet (Tejszínhab @ 2013.10.15. 17:20)
Oké, akkor erről most csak annyit, hogy eddig nem szerette, ezután sem fogja, aki pedig igen, az nem fogja emiatt megutálni. Én sem szeretem a playbacket, nyilvánvalóan valahol csalásnak minősül, de véleményem szerint néha megengedett. Addig, amíg nem tátog még az ülős számokra is, és nem fektetett több munkát a feléneklésbe, mint magába a koncertbe, rendben van. És Candy Love kommentjére válaszolva, miszerint Sel nem csinál akkora showt, mint Britney vagy Madonna, akiknél ez elnézhető, üzenném, hogy tévedsz. Talán nem AKKORA a műsor, mint Brit-nél, de azon gondolkozzunk már el, hogy ki hány éve, milyen szinten csinálja is ezt. Britney 11 évvel idősebb, Madonnáról nem is beszélve, sokkal régebb óta és bizonyos értelemben komolyabban benne van a zeneiparban, nem csoda, hogy nagyobb showt tud csinálni. De térjünk majd vissza erre, mikor majd Selena lesz 32, mert én már ahhoz gratulálnék, hogy 21 évesen idáig jutott, playback-el, vagy playback nélkül.
Az elvakult rajongók pedig szó szerint elvakultak, hiába áltatjátok magatokat, igenis látható volt. Pont.
Az elvakult rajongók pedig szó szerint elvakultak, hiába áltatjátok magatokat, igenis látható volt. Pont.
Nem akarok sem vitatkozni, sem lehurrogni, de Britney Spears már a 2000-2001-es Oops!... I Did It Again turnéján felrobbantotta a színpadot és akkor bizony még nem 32 volt, hanem a turné java részén csak 18. Másfelől pedig egyáltalán nem állja meg a helyét, hogy az idősebbek jobban nyomják, mert elvileg minél fiatalabb valaki, annál energikusabb, tehát az, hogy egy nagymamakorú Madonna dinamikusabb a színpadon, az eléggé ciki. (Maximum azért lehet, mert az idősebb előadók közül már tényleg csak azok koncerteznek, akik jók, és bírják a strapát.) Selena fellépéseiből nagyon hiányzik a dinamizmus, amiről nem tudom eldönteni, hogy azért hiányzik-e, mert énekelni és táncolni is akar, és egyikben sem kiemelkedően jó, vagy azért, mert kötelességtudatból áll ki a színpadra és nem is élvezi a koncertezést.

2 felhasználónak tetszik: