Starity

Elzakózott a színpadon Selena Gomez

23 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 15. 21:20 #241
Mani99
Mani99
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 144
Csatolások: 0
Azonosító: 193653
hát nekem az egészen furcsa, hogy úgy van megtervezve a tánc, hogy nem igazán tud közben énekelni. nah mindegy senkinek se kívánnék hasonlót
2013. október 15. 21:23 #242
marceline
marceline
új tag

Státuszzsibbadás a péntek esti szerelmem.
Hozzászólás: 40
Azonosító: 212910
hát persze, hogy playbackel, ha szerencsétlen egy kicsit sem tud énekelni.
2013. október 15. 21:33 #243
N. Becca
N. Becca
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184194
riri17 egyt értek...biggrin.gif
2013. október 15. 21:57 #244
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Profin kezelte a helyzetet? Ugyan már, én annyira szégyelltem volna a helyében magam... Egyébként aki szemfüles, azt hallhatja a sikolyát is, amikor leesik rohog.gif
2013. október 15. 22:00 #245
- törölt felhasználó -    
Istenem minden énekes playback-el MINDEN!! A legnagyobbaktól kezdve a magyarországi sztárokig...szerintem ezen nincs megvetni való biggrin.gif
2013. október 15. 22:13 #246
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Minden énekes playbackel? rohog.gif megnézném én azt..
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, Whiteberry
2013. október 15. 22:13 #247
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Először is: Viva la playback! biggrin.gif Másodszor pedig jót röhögtem így fáradtan ezen a videón, még szórakoztató is volt, például mikor levágódott a színpadról nem tudtam visszatartani a röhögést. rohog.gif Szerintem eddig is tudtuk, hogy Selenánál akár én is jobban énekelek a színpadon, szóval ez még a rajongóknak sem újdonság, hiába próbálják bemagyarázni maguknak azt, hogy Selena hangja olyan, mint egy vasbeton. Nincs az az isten, hogy ha valaki elvágódik, akkor ne lenne hallható a hangján. Láttam egy videót, ahol éppen Christina Aguilera botladozik a saját lábában és hát eléggé belesikított a mikrofonba. rolleyes.gif Egyébként olyan fura, hogy valaki azt állítja, hogy a playback sokkal királyabb, mint az élő előadás. Mitől lenne jobb? Szerintem az már egész jó, ha valaki megpróbálja hanyagolni a technikát, amikor éneklésre kerül sor a koncerteken, akkor is ha nincs minden hang a helyén. Ennyi erővel azt lehetne mondani, hogy ha az énekes nem énekel, akkor a közönség sem fizet, és annyi. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs, Fan-ily6889, Sally Sparrow, Sztár Mániás, Whiteberry
2013. október 15. 22:16 #248
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ZsuZsóforever @ 2013.10.15. 22:00)
Istenem minden énekes playback-el MINDEN!! A legnagyobbaktól kezdve a magyarországi sztárokig...szerintem ezen nincs megvetni való biggrin.gif

Hát biztos a saját személyes kedvenceimmel van probléma, de én még sem Jon Bon Jovit, sem John Coopert (Skillet), sem Carrie Underweoodot nem hallottam playbackkelni, de, ha jól emlékszem a Nickelback frontembere, Chad Kroeger is hanyagolja a csalást. Ennyit arról, hogy mindenki pléjbekkel...
5 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, Sally Sparrow, Whiteberry, Fan-ily6889
2013. október 15. 22:17 #249
Wiiii.
Wiiii.
visszatérő vendég

StátuszLégy őszinte mint a virág, így szeretni fog az egész világ! :)
Hozzászólás: 289
Csatolások: 4
Azonosító: 204087
persze hogy lebukott mert szerencsétlennek hangja sincs... wink.gif
2013. október 15. 22:20 #250
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Idézet (Beyla @ 2013.10.15. 22:16)
Hát biztos a saját személyes kedvenceimmel van probléma, de én még sem Jon Bon Jovit, sem John Coopert (Skillet), sem Carrie Underweoodot nem hallottam playbackkelni, de, ha jól emlékszem a Nickelback frontembere, Chad Kroeger is hanyagolja a csalást. Ennyit arról, hogy mindenki pléjbekkel...

Carrie Underwoodról jut eszembe, hogy ebben a fellépésében is tök jól énekelt, nem csak tátogott, pedig végig futkározott meg ugrált a színpadon. Ráadásul a Paradise City nem épp a zenetörténelem legkönnyebb dala.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, CandUs
2013. október 15. 22:28 #251
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (MadHatter @ 2013.10.15. 22:20)
Carrie Underwoodról jut eszembe, hogy ebben a fellépésében is tök jól énekelt, nem csak tátogott, pedig végig futkározott meg ugrált a színpadon. Ráadásul a Paradise City nem épp a zenetörténelem legkönnyebb dala.

Anyád, ez a csaj, ahogy elkezdett énekelni, felállt a szőr a hátamon. Na, basszus, ez a jó hang, iszonyatosan királyul nyomja! Ezt a fellépését már láttam egyszer, és emlékszem, hogy akkor is megjegyeztem magamban: Axl nem akar vele egy duettet?XD Mondjuk Carrie mindig is azon énekesnők közé tartozott, akinek megvan a hangterjedelme, s nem is fél azt használni - lsd. az általad linkelt videó. Most szalonnának hol van ilyen hangja? Sehol. Nem kell ide X-tina a bitang hangjával, Carrie is simán leénekelné a színpadról. Az a baj, hogy a sok kis törpilla errefelé odáig jut el, hogy szalonna, bíbőr, májli és kész, nincs több együttes, nincs több előadó, csak a mai tucatelőadók.
7 felhasználónak tetszik: MadHatter, CandUs, Fan-ily6889, Candy Love, Sztár Mániás, Whiteberry, Jody
2013. október 15. 22:39 #252
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Idézet (MadHatter @ 2013.10.15. 22:20)

Milyen vibrátókat lenyom a csaj basszus. Kalapom emelem előtte. Én fuvolázázs közben képtelen vagyok vibrálni, nemhogy énekelve ohmy.gif meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Beyla, Candy Love, MadHatter, Fan-ily6889, Whiteberry, Jody
2013. október 15. 22:40 #253
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
mi a sz@r ez a minden sztár pléjbekkel duma? Michael Jackson úgy nyomott végig háromórás koncerteket, hogy közben k*rvajól táncolt! Az, hogy minden Disney-s C#&!%? kényszert érez ara. hogy olyan k*rva fontosnak éreztesse magát, felesleges. Ha valaki csak playbeck-kel tud végigénekelni egy koncertet, az inkább ne koncertezzen...
6 felhasználónak tetszik: CandUs, janet7, Candy Love, Whiteberry, Jody, Jolie_77
2013. október 15. 22:43 #254
Hanililoza
Hanililoza
új tag
Hozzászólás: 93
Azonosító: 185531
Most nem azért de például egy Adele koncert sokkal színvonalasabb még úgy is, hogy nem csinál mást, csak áll és énekel és még soha nem playback-kelt. Selena meg végig ugrál mint valami idióta gorilla, úgy, hogy közben ráadásul csak tátog. Ezérg nem is érné meg elmenni egy koncertre, ennyi erōvel megnézem youtube-on a videoklipet
2 felhasználónak tetszik: CandUs, Whiteberry
2013. október 15. 22:55 #255
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Idézet (Beyla @ 2013.10.15. 22:28)
Anyád, ez a csaj, ahogy elkezdett énekelni, felállt a szőr a hátamon. Na, basszus, ez a jó hang, iszonyatosan királyul nyomja! Ezt a fellépését már láttam egyszer, és emlékszem, hogy akkor is megjegyeztem magamban: Axl nem akar vele egy duettet?XD Mondjuk Carrie mindig is azon énekesnők közé tartozott, akinek megvan a hangterjedelme, s nem is fél azt használni - lsd. az általad linkelt videó. Most szalonnának hol van ilyen hangja? Sehol. Nem kell ide X-tina a bitang hangjával, Carrie is simán leénekelné a színpadról. Az a baj, hogy a sok kis törpilla errefelé odáig jut el, hogy szalonna, bíbőr, májli és kész, nincs több együttes, nincs több előadó, csak a mai tucatelőadók.

Én bevallom, egy Xtina-Axl dalt várok nagyjából 2006 óta, mivel akkor Axl megdícsérte Christinát, és aztán Chris is kifejtette végül, hogy bizony ő is bírja a rózsikákat. w00t.gif A kedvenc énekesnőm szereti a kedvenc együttesemet laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889, Beyla, Eszti0305, Jody
2013. október 15. 23:06 #256
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Mondjuk azért ahhoz külön művészet kell, hogy szimplán mellélépjen valaki és egy esést összehozzon egy egyszerű ugróiskolától... rohog.gif Ott van a csodálatos P!nk, aki hintán ülve, fejjel lefele a magasban is képes mesés hangokat kiadni magából! Ez a lökött kis csaj meg kettőt ugrik, és felbukik, - gratulálok, Szelén! rohog.gif Ez ám az óriási, egyedi tehetség - meghajlást neki! rohog.gif
2013. október 16. 00:31 #257
- törölt felhasználó -    
Megdöbbentő hogy vannal olyanok akik normálisnak tartják ha valaki playbackel. Ha valaki arra vallalkozik hogy énekes lesz akkor annyival tisztelje meg az embereket hogy legalabb élőben énekel. Rosszul vagyok a playbackő celebecskéktől.. egyébként hogy a mai tini előadók ne legyenek általánosítva, ott van példának Demi Lovato aki 5 éves zenei karrierje alatt még egyszersem nyúlt a playback megoldásához, pedig nem egyszer fordult elő h betegen, fájó torokkal kellett tv műsorban fellépnie es simán választhatta volna a könnyebb utat is de nem tette mert becsüli annyira a rajongóit (lásd 2009es GMA vagy The View produkció, szegeny nagyon küzködött) Na többek közott ez a különbség Szalonna es Demi vagy a többi normális előadó között.
2013. október 16. 07:43 #258
Annuss00
Annuss00
új tag

StátuszThe roses are wilted, the violets are dead.
Hozzászólás: 86
Azonosító: 213474
Biztos azért mentek oda a rajongók, hogy playback előadást hallgassanak/nézzenek. Ezt otthon is meg tudják tenni.
2013. október 16. 08:01 #259
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Én megértem azt is, ha olykor-olykor a zenészek, énekesek playbackhez, fél-playbackhez folyamodnak bizonyos okokból. Itt említette is valaki, hogy tévéműsorokban általában ez a helyzet, illetve olyan fellépéseken, ahol több előadó is játszik egymás után. Ez utóbbival nem értek egyet, Woodstockban se volt playback. biggrin.gif De mindegy, vannak esetek, amikor ez megbocsátható, de egy koncerten szerintem nem az. A koncertért általában fizetnek a drágalátos rajongók, és a pénzükért érdemelnek valami élményt. Valami pluszt, azon felül, amit a CD-n már milliószor hallhattak. Nem arra kíváncsi a rajongó, hogy milyen jól tud az imádott sztárja ugrálni és tátogni a CD-jén hallható számokra. Azt a rajongó is meg tudja csinálni otthon a tükör előtt. Ezek az emberek arra lennének kíváncsiak, mit tud még adni pluszban, grátisz, élőben. Nos, Selena ezek szerint semmit, ami nagyon elkeserítő, tekintvén, hogy mennyi rajongója van, ráadásul mind mennyire fiatal. A tisztelet veszett ki manapság ebből a szakmából is, sajnos. A mai felkapott maintstream előadók többsége nem tiszteli a rajongóit, a rajongók meg megbocsátják neki, mert hát szegény, meg elfáradna a hangja, ők nem is várnak el tőle semmi ilyesmit, nehogy már hozzon egy kis áldozatot, elvégre ő a tökéletes, a sztár, a fantasztikus, értük igazán ne fáradjon. De, fáradjon! Ha nem is értük, de saját magáért legalább kéne. Vagy ha nem tud énekelni, menjen a McDonald's-ba burgert sütni. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Candy Love, Fan-ily6889, Whiteberry
2013. október 16. 08:19 #260
anci2001
anci2001

StátuszNe bízz senkeben, csakis magadban...
Hozzászólás: 1648
Azonosító: 164487
Szegény!!!
Ez bisztos nagyon kínos lehetett!!!
Sorry!!!
23 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok