Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 19:42
De rafinált, gyorsan odanyúlt a rajongóihoz xd Egyébként meg nem nagy dolog, nincs olyan híresség akinek ne lett volna valami ilyesmi bakija.
2013. október 15. 19:47
Nagyon szeretem Selenát; de most azért csalódtam benne. A rajongók biztos nem azért fizették ki a jegyet, hogy playback-elni hallják/lássák. Főleg, hogy ez egy turné. Jó, egy csomó sztár van aki playback-el; na de azért a Stars Dance turnén elvártam volna, hogy élőben énekeljen végig.
2013. október 15. 19:48
|
|
MissAjsa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 1091 Csatolások: 33 Azonosító: 208217 offline
|
Most nem az elvakultság beszél belőlem,de mikor elesik a haja belezúdul az arcába ami által nem is látszik az hogy hogyan mozog a szája.Valamint aki a Stars Dance Tour-ból ez az első felvétel amit lát az persze állítja hogy playback.DE,aki nem elmonhatja hogy pl. a Love Will Remember teljesen más mint a stúdió verzió ahogy a Slow Down is.Selena-nak élőben magasabb a hangja és itt is hallatszik.De persze tudom,elvakult rajongó vagyok és playback-elt.Saját véleményem,nem kell érte szidni!
2013. október 15. 19:49
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Cikiii
amúgy tényleg naggyon hallatszik, hogy playback. a valóságban lehetetlen táncolás közben énekelni egy csöpnyi félreintonált hang nélkül. ráadásul amikor Sel kiabál a rajongóknak, az sokkal halkabb, mint lennie kéne, hogy ne tűnjön fel a playback. Sel, ne akarj mindent egyszerre csinálni, elég lesz neked a színészet. mindenki jobban járna...
2013. október 15. 19:50
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Ijj, szegény :c De nagyon látszik hogy playbackelt :s
2013. október 15. 19:54
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Azért egy turnén nem kéne playbackelni... vampire.gif
2013. október 15. 19:56
|
|
SMiley23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 202783 offline
|
Ja,aha felvették a hangját majd RETUSÁLTÁK hogy tiszta igaz hangként hallgathassuk(bár szerintem egyáltalán nincs hangja sehogyan EZ Személyes vélemény...ami kritikus szempontból igaz, mármint hogy gyengécske a hangja)De ez a videó! XD, Jaaajh Életem végéig eltudnám nézni, úgy, hogy halálra röhögöm magam XD
2013. október 15. 19:58
|
Katarinaaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 209110 offline
|
A háttérben szólt a zene de ő is énekelt! De mivel táncol is ezért nem tud minden levegővételnél megállni és majd folytatni az éneklést és a táncolást.
2013. október 15. 20:16
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én szeretem Selenát, csak nem énekesként. Nem értem, hogy miért kell minden Disney sztárból énekest faragni? Nem mindenki érthet egyszerre a színészkedéshez és az énekléshez is. Bár Selena hangja fejlődött az évek során, ahhoz, hogy élőben végig tudjon teljes erejéből nyomni egy 2 órás koncertet, még elég sok ének óra kéne. Színésznőként jó, és szeretem azt, hogy belőle nem lett egy k*rva, mint sok más Disney- lányból, de mint énekes, nem remekel túlságosan. Van egy pár jó dala, de azok olyan szinten fel vannak tuningolva... azt meg pláne nem értem, hogy ha nincsen hangja, miért nehezíti meg még a kimerítő tánccal is a dolgát? Egy turnén énekelni kéne tudni, és bár jól táncol, de azt hiszem, a többség nem erre lenne kíváncsi...
ilyen sztár még egyébként Bella Thorne is, aki bár nagyon jól táncol, de semmi hangja nincsen. A Watch Me! című klipben olyan szinten hallatszik, hogy mű a hangja, hogy 130%-ra fel van tuningolva, hogy az már fizikailag fáj...
ilyen sztár még egyébként Bella Thorne is, aki bár nagyon jól táncol, de semmi hangja nincsen. A Watch Me! című klipben olyan szinten hallatszik, hogy mű a hangja, hogy 130%-ra fel van tuningolva, hogy az már fizikailag fáj...
2013. október 15. 20:19
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
szegény:D xdd de egész ügyesen kezelte a helyzetet:)
2013. október 15. 20:20
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Leah egyetértek.
2013. október 15. 20:50
|
|
nicki98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.24. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 200764 offline
|
De amúgy meg profin kezelte a helyzetet. Most egy kicsit csalt. Ez van. Ha valaki nem a "hangjáért", akkor a színészi karrierje által figyel fel rá. De a dalai nem rosszak általában.
2013. október 15. 20:55
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Idézet
én szeretem Selenát, csak nem énekesként. Nem értem, hogy miért kell minden Disney sztárból énekest faragni? Nem mindenki érthet egyszerre a színészkedéshez és az énekléshez is. Bár Selena hangja fejlődött az évek során, ahhoz, hogy élőben végig tudjon teljes erejéből nyomni egy 2 órás koncertet, még elég sok ének óra kéne. Színésznőként jó, és szeretem azt, hogy belőle nem lett egy k*rva, mint sok más Disney- lányból, de mint énekes, nem remekel túlságosan. Van egy pár jó dala, de azok olyan szinten fel vannak tuningolva... azt meg pláne nem értem, hogy ha nincsen hangja, miért nehezíti meg még a kimerítő tánccal is a dolgát? Egy turnén énekelni kéne tudni, és bár jól táncol, de azt hiszem, a többség nem erre lenne kíváncsi...
TÖK IGAZ!
Ettől függetlenül én szeretem Selly számíit még akkor is, ha nem ő énekli őket!
2013. október 15. 21:01
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Imádom, mikor az elvakult fanok védik őt.
Az esés nem lenne gáz, ez bárkivel előfordulhat. A playback dolgot sosem fogom megérteni, még a falusi diszkókba elmegy, de nem egy ilyen híres 'sztártól', szerintem ez már elfogadhatatlan. Leszrom, hogy össze vissza ugra-bugrál a színpadon, más énekesnő is tud úgy énekelni, hogy táncol közben.
2013. október 15. 21:14
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Szegény!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: