Elzakózott a színpadon Selena Gomez
2013. október 15. 17:58
Ez biztos, hogy playback. De mondjuk ez már a mai pop énekeseknél nem újdonság.
1 felhasználónak tetszik:
Whiteberry
2013. október 15. 17:59
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Egyszer (min) minden énekes playback-el és?
2013. október 15. 18:02
|
Cloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 213430 offline
|
Egyébként én azon gondolkoztam, hogy mégis mihez ért szelena. Csak mert színészkedni nem tud, az éneklést már meg sem próbálja, a dalait nem ő maga írja, a tánca borzasztóan amatőr.. akkor mégis mi a fenében jó ő?
Kérlek szelli rajongók segítsetek! Muszáj rájönnöm, mi az amiért ennyire csodálja őt mindenki.
2013. október 15. 18:08
Láttam én már több Play Back videóját is. Ha nem hiszed: Selena Gomez can't sing. Írd be! Nincs is hangja. De a koreográfia jó lett, ahhoz képest, hogy nem ért hozzá.
Onnan is tudom, hogy Play Backel, mert minden egyes klipjében más a hangja! Who saysben és a Round and roundban. ¨De ő szánalmas színész, hangtalan énekes. Most miért tisztelik a Szelenáátorok??
Onnan is tudom, hogy Play Backel, mert minden egyes klipjében más a hangja! Who saysben és a Round and roundban. ¨De ő szánalmas színész, hangtalan énekes. Most miért tisztelik a Szelenáátorok??
2013. október 15. 18:14
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Idézet
Clove Clove írta:
Egyébként én azon gondolkoztam, hogy mégis mihez ért szelena. Csak mert színészkedni nem tud, az éneklést már meg sem próbálja, a dalait nem ő maga írja, a tánca borzasztóan amatőr.. akkor mégis mi a fenében jó ő? think.gif Kérlek szelli rajongók segítsetek! Muszáj rájönnöm, mi az amiért ennyire csodálja őt mindenki.
Egyébként én azon gondolkoztam, hogy mégis mihez ért szelena. Csak mert színészkedni nem tud, az éneklést már meg sem próbálja, a dalait nem ő maga írja, a tánca borzasztóan amatőr.. akkor mégis mi a fenében jó ő? think.gif Kérlek szelli rajongók segítsetek! Muszáj rájönnöm, mi az amiért ennyire csodálja őt mindenki.
2013. október 15. 18:14
Kellemetlen.
2013. október 15. 18:15
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Tudom hogy ez nem tartozik ide de ez muszály....DirectionerGirl1000 a rock örök lesz...Nagyon sokan nem tudják sajnos hogy a magyar pop zenészek egy nagy rakás,kalap sz*r.Nincs egyáltalán tehetségük.Akár meik rock zenészt meghallgatod nagyon jó hangjuk van pl.: Nagy Ferónak.Vagy akár a Romantikus erőszak énekesét.
2013. október 15. 18:18
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Idézet (JadeB @ 2013.10.15. 17:55)
Nekem nincs bajom Selenával, de nem az ének tudása miatt szeretem. A Disney aláíratta vele a szerződést, amiben valószínűleg az is állt, hogy énekelnie kell. Egy "megcsinált" énekesnő és ennyi.
Akár elesik a színpadon, akár nem, akkor is tisztán levonható az, hogy playback. Már csak azért is, mert már párszor rászánta magát és megpróbált élőben énekelni, de mint ismeretes elég gyatrára sikeredett még a háttérénekesek segítségével is. Ezen a videón meg... Túl tiszta a hangja, ráadásul ugrabugrál, rázza a haját, stb. Ha úgy állna egy helyben a színpadon és csak arra koncentrálna, hogy minden hang normálisan kijöjjön, még akkor sem lehetne ilyen 'jól' énekelni. Már írták előttem pl. Xtinát. Ő tökéletes példa erre, hogy akármekkora énekesnő is, bár jól énekel élőben, akkor sincs olyan tiszta hangja mint Selenának ebben a videóban. Erről ennyit.
Én Selenát nem is nevezem énekesnőnek, mert nem az. Esetleg egy magyar Faktorba vagy Megasztárba még elmenne, de sose tudni, lehet, még onnan is kihajítanák.
Akár elesik a színpadon, akár nem, akkor is tisztán levonható az, hogy playback. Már csak azért is, mert már párszor rászánta magát és megpróbált élőben énekelni, de mint ismeretes elég gyatrára sikeredett még a háttérénekesek segítségével is. Ezen a videón meg... Túl tiszta a hangja, ráadásul ugrabugrál, rázza a haját, stb. Ha úgy állna egy helyben a színpadon és csak arra koncentrálna, hogy minden hang normálisan kijöjjön, még akkor sem lehetne ilyen 'jól' énekelni. Már írták előttem pl. Xtinát. Ő tökéletes példa erre, hogy akármekkora énekesnő is, bár jól énekel élőben, akkor sincs olyan tiszta hangja mint Selenának ebben a videóban. Erről ennyit.
Én Selenát nem is nevezem énekesnőnek, mert nem az. Esetleg egy magyar Faktorba vagy Megasztárba még elmenne, de sose tudni, lehet, még onnan is kihajítanák.
Oh, azt megnézném
Sally Sparrow
2013. október 15. 18:20
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Hát.....ez nem zakózás volt, hanem megcsúszás....amugy ugy mozog a szinpadon, mint aki be van rugva.És ezt nem viccből irom
hallgasátok meg hang nélkül, tökre ugy mozog.
Amugy jah, playback nélkül nem nagyon van hangja
bocs rajongók
Amugy jah, playback nélkül nem nagyon van hangja
2013. október 15. 18:30
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Az elesés még nem is lenne kínos , de az hogy nem énekel élőben irtó égő. Ha már a rajongói kiadják a sok pénzt a koncertekre akkor legalább csinálja végig rendesen. Elvégre azért lett énekesnő hogy énekeljen , nem azért hogy tátogjon..
2013. október 15. 18:32
|
|
kicsikokidragon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.29. Hozzászólás: 1169 Csatolások: 234 Azonosító: 201100 offline
|
Érdekes ez az "elfáradás".. Valamiért én egyetlen egy olyan együttest, énekesnőt nem láttam playbackelni, vagy borzasztó hamisan énekelni abban a kategóriában, amit én hallgatok. És az ő turnéik nem 1-2 évesek, hanem jócskán van az 3 is. Szóval elég gyenge kifogás ez. Nem tud énekelni élőben, és még a lemezein is fogadjuk, hogy rohadt sok a stúdiózás, javítás. Ezért tart ott a mai zene, ahol most. Kevesen értékelik a valódi zenét, és az élő koncerteket. Az ilyen rajongók nem tudják mi az a koncert, mert szalonna,jusztin és társai playbackről nyomják.
6 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Fan-ily6889,
Midnight Memories,
Sally Sparrow,
Whiteberry,
MadHatter
2013. október 15. 18:36
|
Titti98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 158294 offline
|
Már nem azért, de ki hiszi el, hogy ő énekelt ennyi ugrálás közben?
Whiteberry
2013. október 15. 18:41
Idézet (Genevieve @ 2013.10.15. 18:30)
Az elesés még nem is lenne kínos , de az hogy nem énekel élőben irtó égő. Ha már a rajongói kiadják a sok pénzt a koncertekre akkor legalább csinálja végig rendesen. Elvégre azért lett énekesnő hogy énekeljen , nem azért hogy tátogjon..
Teljesen egyetértek.
Whiteberry
2013. október 15. 18:42
Megnéztem Selena más élő előadásait is és azt kell mondjam, hogy ő sokkal jobban jár ezzel a módszerrel. Enélkül az összes előadása harmatgyenge, a háttérénekeseken kívül nem lehet hallani más hangját. Ilyen világot élünk sajnos, ahol már azt az élvezetet sem kaphatjuk meg, ha elmegyünk egy koncertre, hogy a kedvencünk igazi hangját halljuk (tisztelet a kivételnek, mert azért akad egy-kettő).
A másik dolog, ami a playback-en kívül feltűnt nekem az az, hogy mennyire próbálja elsajátítani a táncban és az egész színpadi mozgásban Britney gesztusait és mozdulatait. Mert ez a koreográfia kicsit Till the world ends-es volt. Vagy ezt csak én látom így?
A másik dolog, ami a playback-en kívül feltűnt nekem az az, hogy mennyire próbálja elsajátítani a táncban és az egész színpadi mozgásban Britney gesztusait és mozdulatait. Mert ez a koreográfia kicsit Till the world ends-es volt. Vagy ezt csak én látom így?
6 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Beyla,
Midnight Memories,
Sally Sparrow,
Whiteberry,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.