A szupermodell már számos luxusmárkát reklámozott. Most az egyik legnagyobb kozmetikai és szépségápolási cikkeket gyártó cég, a L'Oreal kérte fel reklámarcnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lara Stone a L'Oreal Paris legújabb arca
2013. október 15. 08:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Jó lesz ő a L'Oreal Paris arcának
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. október 15. 10:58
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Ágika21 1etértek
2013. október 15. 11:51
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Lehet, hogy van nála szebb arcú modell, de karakteresebb, különlegesebb aligha. Nála talán Kate Moss különlegesebb a szakmában. Örülök Neki hogy a szülés után sem feledkeztek meg róla, és kapja a jobbnál jobb munkákat.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. október 15. 15:07
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szép nő,kíváncsi leszek a fotókra.
2013. október 19. 00:10
Idézet (Ágika21 @ 2013.10.15. 07:29)
Hát szerintem nem szép... Van nála sokkal szebb és karakteresebb arcú modell :// 
... na jó, inkább nem kötekszem
Tény, hogy Lara nem egy klasszikus értelemben vett szépség, de szerintem pont ezért jó ötlet volt őt választani egy dekorkozmetikai cég arcának. Hogy miért? Most lehet, hogy csak én érzem így, de ha egy totál bombanő (értsd szimmetrikus arc, se egy szeplő, egy karakteres orr – cinikusabban fogalmazva „tucat-jócsaj”) mosolyog vissza rám egy plakátról, akkor minimum elkap a kisebbségi komplexus, hogy öcsém, én sehol sem vagyok hozzájuk képest. Viszont egy olyan lány, mint Lara, azzal az édes kis hézaggal a fogai között éreztetni tudja velem, hogy igenis labdába rúghatok, meg hogy ne érezzem rosszul magam a hibáim miatt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.