Sármos vámpírokkal erősít a Bello magazin
2013. október 16. 17:33
|
|
csibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.15. Hozzászólás: 445 Csatolások: 0 Azonosító: 183631 offline
|
Megmondom őszintén nekem a Vámpírnaplók sokkal jobban tetszik, mint az Originals!
Mindenesetre az Originals-t is nézem és azért kiváncsi leszek mik fognak benne történni.. Nagyon sajnálom, hogy szétt szették a legfantasztikusabb sorozatot..
2013. október 17. 14:18
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
Joseph... jóformán csak miatta és Candice (Caroline) miatt néztem a Vámpírnaplókat. Egyszerüen imádom hallgatni ahogy beszél, az akcentusa ahhw.*.* Már csak miatta is kíváncsi vagyok a The Originals-ra.
Várom!
2013. október 18. 19:51
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Imádom Joseph-et.Annyira j színész és az imádnivaló akcentusa
tökéletes
a kép nagyon jó
2013. december 06. 17:04
|
|
danielgilliesfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 99 Csatolások: 1 Azonosító: 216198 offline
|
Arról nem is beszélve, hogy nem csak sötétebb, de egyre izgalmasabb is. Szerintem a sorozat az alaptörténet mellett a színészválogatás miatt is nagyon népszerű. Nekem a személyes kedvencem Daniel
de Josephért is odavagyok
2014. január 04. 13:10
|
|
Scarlett Mikaelsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 218517 offline
|
Egyszerűen imádom ezt a sorozatot!!
) És én is azt mondanám, mint danielgilliesfan, hogy nem csak sötétebb hanem izgalmasabb is. És én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy Klaus hogy fog megküzdeni az apasággal. Nekem személyes kedvencem Joseph!! <3 ♥
2014. január 10. 15:45
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Elijah annyira szánalmasan viselkedik, észre se veszi ,hogy Haley dróton rángatja játsza neki az ártatlant aki gyermeket vár és meg kell védeni de szerintem átveri mindet.Elijah valahogy mindig a manipulatív nőkért volt oda ha az előzményeket nézzük és éppen miattuk árulta el mindig Klaust, pont úgy ahogyan Rebeca Marcell miatt
2014. május 08. 17:39
|
|
BalogBarbikaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 221342 offline
|
Imádom a sorozatot:)) főleg Josephet ♥♥♥♥
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: