Starity

Chenoa: „Az Eurovízión soha az életben nem fogunk nyerni”

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 16. 07:23 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.15. 16:57)
Igen, sajnos szokása a kedves tizenéves korosztálynak a fórumon.  unsure.gif Csodálkozom, hogy nem futottak be a "nem ismerem" c. megnyilvánulások. laugh.gif

Ezen én is. Pedig általában a cikkeim alá szinte csak ez a mondat fut be, kisebb-nagyobb módosításokkal - de a lényege ugyanaz. dry.gif Ha én valakit nem ismerek, akkor vagy szóra sem méltatom az adott írást, vagy pedig ha felkeltette az érdeklődésemet az a valaki, akkor utánanézek és AZTÁN írok róla véleményt. Sajnos sokan nem így tesznek. mellow.gif

Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.15. 20:35)
Hallgatni kezdtem ennek a csodásan tehetséges leányzónak a dalait, és valami elképesztőek! Nem bírom abbahagyni... meghajolo.gif biggrin.gif

Komolyan?! Ó, ennek nagyon örülök! smileeee.gif Én nyilván elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ha másnak is tetszik, akkor olyan rossz nem lehet! laugh.gif smileeee.gif Chenoa igazi gyöngyszem - szerintem. A hangja meglehetősen egyedi, legalábbis hozzá hasonlót még nem igazán hallottam. Ráadásul tisztán énekel és tökmindegy mit, mert minden jól áll neki. rohog.gif

Nem tudom, láttad-e már, ha esetleg még nem, kukkantsd meg. Látom ki a te legnagyobb kedvenced és eszembe jutott... smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2013. október 16. 13:31 #22
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.16. 07:23)
Ezen én is. Pedig általában a cikkeim alá szinte csak ez a mondat fut be, kisebb-nagyobb módosításokkal - de a lényege ugyanaz. dry.gif Ha én valakit nem ismerek, akkor vagy szóra sem méltatom az adott írást, vagy pedig ha felkeltette az érdeklődésemet az a valaki, akkor utánanézek és AZTÁN írok róla véleményt. Sajnos sokan nem így tesznek. mellow.gif 
Komolyan?! Ó, ennek nagyon örülök! smileeee.gif Én nyilván elfogult vagyok vele kapcsolatban, de ha másnak is tetszik, akkor olyan rossz nem lehet! laugh.gif smileeee.gif Chenoa igazi gyöngyszem - szerintem. A hangja meglehetősen egyedi, legalábbis hozzá hasonlót még nem igazán hallottam. Ráadásul tisztán énekel és tökmindegy mit, mert minden jól áll neki. rohog.gif 
Nem tudom, láttad-e már, ha esetleg még nem, kukkantsd meg. Látom ki a te legnagyobb kedvenced és eszembe jutott... smileeee.gif

A fejükben nem fordul meg utánaolvasni az illetőnek. A legkönnyebb bepötyögni, hogy ki ez, nem ismerem. unsure.gif

Egyébként igen, megfogott a csajszi hangja - óriási! Valóban egyedi! smileeee.gif Tegnap nem is tudom, hány nótát lefuttattam tőle! biggrin.gif meghajolo.gif Kár, hogy eddig nem jutott eszembe előszedni! Ma még tutira folytatom! smileeee.gif Természetesen láttam ezt a videót, és nagyszerű! smileeee.gif Micsoda hangja van Chenoának! Amúgy szuper, hogy beszéli az angolt, mert Ana meg a spanyol... rohog.gif Tetszett neki. Nem is csodálom. smileeee.gif
És ő is milyen kis fiatalos! Ha azt mondaná, most múlt 30, én elhinném, - ha tegnap nem olvastam volna, hogy 38 múlt! rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. október 17. 08:00 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.16. 13:31)
Egyébként igen, megfogott a csajszi hangja - óriási! Valóban egyedi!  smileeee.gif Tegnap nem is tudom, hány nótát lefuttattam tőle! biggrin.gif meghajolo.gif Kár, hogy eddig nem jutott eszembe előszedni! Ma még tutira folytatom! smileeee.gif Természetesen láttam ezt a videót, és nagyszerű! smileeee.gif Micsoda hangja van Chenoának! Amúgy szuper, hogy beszéli az angolt, mert Ana meg a spanyol... rohog.gif Tetszett neki. Nem is csodálom. smileeee.gif 
És ő is milyen kis fiatalos! Ha azt mondaná, most múlt 30, én elhinném, - ha tegnap nem olvastam volna, hogy 38 múlt! rohog.gif

Wow. És van már olyan dal esetleg, ami különösen tetszik neked? smileeee.gif Bevallom őszintén, hogy nekem a mai napig a Soy mujer albuma az abszolút kedvenc. Akkoriban nagyon kis vagány, csajos volt, rövid hajjal, sötét/bőrszerkókban. smileeee.gif Plusz a dalai is olyan... Erőt adó dalok, olyan igazi csajos dalok, de nem a nagyon nyálas fajtából. smileeee.gif
A kor. Hát igen. Nem sokkal néz ki másabban, mint 12 évvel ezelőtt. smileeee.gif Bár azért már lehet látni rajta is az öregedés jeleit. De csak ha nagyon figyeled. smileeee.gif Viszont tényleg remek formában van, ha nem tudnám, milyen idős, jómagam sem mondanám 30 évesnél többnek. smileeee.gif

Eddig 2+1 koncertje jelent meg DVD-n, ebből nekem kettő megvan. Egy akusztikus jazz/blues/soul meg egy "rock". Volt még egy, amit a Pepsi promótált, de az szerintem csak reklámkiadványként jelent meg. Egyetlen egyszer futottam bele az Ebay-en, de már bánom, hogy nem csaptam le rá. Ez, illetve az akusztikus koncertje fel van töltve Youtube-ra is dalonként, a rock viszont sajna nem. Pedig az eszméletlen. smileeee.gif Ütős az intro és közben is vannak dögös pillanatok. Imádom, már vagy 1000x megnéztem azt a koncertet. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2013. október 17. 19:08 #24
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.17. 08:00)
Wow. És van már olyan dal esetleg, ami különösen tetszik neked? smileeee.gif Bevallom őszintén, hogy nekem a mai napig a Soy mujer albuma az abszolút kedvenc. Akkoriban nagyon kis vagány, csajos volt, rövid hajjal, sötét/bőrszerkókban. smileeee.gif Plusz a dalai is olyan... Erőt adó dalok, olyan igazi csajos dalok, de nem a nagyon nyálas fajtából. smileeee.gif
A kor. Hát igen. Nem sokkal néz ki másabban, mint 12 évvel ezelőtt. smileeee.gif Bár azért már lehet látni rajta is az öregedés jeleit. De csak ha nagyon figyeled. smileeee.gif Viszont tényleg remek formában van, ha nem tudnám, milyen idős, jómagam sem mondanám 30 évesnél többnek. smileeee.gif 
Eddig 2+1 koncertje jelent meg DVD-n, ebből nekem kettő megvan. Egy akusztikus jazz/blues/soul meg egy "rock". Volt még egy, amit a Pepsi promótált, de az szerintem csak reklámkiadványként jelent meg. Egyetlen egyszer futottam bele az Ebay-en, de már bánom, hogy nem csaptam le rá. Ez, illetve az akusztikus koncertje fel van töltve Youtube-ra is dalonként, a rock viszont sajna nem. Pedig az eszméletlen. smileeee.gif Ütős az intro és közben is vannak dögös pillanatok. Imádom, már vagy 1000x megnéztem azt a koncertet. smileeee.gif

Bizony voltak olyanok, amelyeket visszatekertem vagy háromszor, és mondtam, hogy hát, ez qva jó! rohog.gif Ki is írtam őket, pl. ilyen volt a Volverte a ver, a Duele, ill. az Absurda Cenicienta. meghajolo.gif De még tutira tudnék mondani egy-kettőt! biggrin.gif Majd még írok ám többet is, ha érdekel! Csak ugyebár közben hallgatnom kell, mert még bajban vagyok a címekkel. smileeee.gif biggrin.gif
Húha, lehet, hogy hamarosan én is ráugrom a dvd-ire! biggrin.gif Most megy nálam a Cuando tú vas - jól hangzik! beer.gif Táncra perdítős!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. október 18. 10:21 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.17. 19:08)
Bizony voltak olyanok, amelyeket visszatekertem vagy háromszor, és mondtam, hogy hát, ez qva jó!  rohog.gif Ki is írtam őket, pl. ilyen volt a Volverte a ver, a Duele, ill. az Absurda Cenicienta.  meghajolo.gif De még tutira tudnék mondani egy-kettőt! biggrin.gif Majd még írok ám többet is, ha érdekel! Csak ugyebár közben hallgatnom kell, mert még bajban vagyok a címekkel. smileeee.gif biggrin.gif 
Húha, lehet, hogy hamarosan én is ráugrom a dvd-ire!  biggrin.gif Most megy nálam a Cuando tú vas - jól hangzik! beer.gif Táncra perdítős!

Rendben. smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Chenoa Chenoa 4688.