Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.10.16. 13:31)
Egyébként igen, megfogott a csajszi hangja - óriási! Valóban egyedi!

Tegnap nem is tudom, hány nótát lefuttattam tőle!

Kár, hogy eddig nem jutott eszembe előszedni! Ma még tutira folytatom!

Természetesen láttam ezt a videót, és nagyszerű!

Micsoda hangja van Chenoának! Amúgy szuper, hogy beszéli az angolt, mert Ana meg a spanyol...

Tetszett neki. Nem is csodálom.
És ő is milyen kis fiatalos! Ha azt mondaná, most múlt 30, én elhinném, - ha tegnap nem olvastam volna, hogy 38 múlt!

Wow. És van már olyan dal esetleg, ami különösen tetszik neked?

Bevallom őszintén, hogy nekem a mai napig a Soy mujer albuma az abszolút kedvenc. Akkoriban nagyon kis vagány, csajos volt, rövid hajjal, sötét/bőrszerkókban.

Plusz a dalai is olyan... Erőt adó dalok, olyan igazi csajos dalok, de nem a nagyon nyálas fajtából.
A kor. Hát igen. Nem sokkal néz ki másabban, mint 12 évvel ezelőtt.

Bár azért már lehet látni rajta is az öregedés jeleit. De csak ha nagyon figyeled.

Viszont tényleg remek formában van, ha nem tudnám, milyen idős, jómagam sem mondanám 30 évesnél többnek.
Eddig 2+1 koncertje jelent meg DVD-n, ebből nekem kettő megvan. Egy akusztikus jazz/blues/soul meg egy "rock". Volt még egy, amit a Pepsi promótált, de az szerintem csak reklámkiadványként jelent meg. Egyetlen egyszer futottam bele az Ebay-en, de már bánom, hogy nem csaptam le rá. Ez, illetve az akusztikus koncertje fel van töltve Youtube-ra is dalonként, a rock viszont sajna nem. Pedig az eszméletlen.

Ütős az intro és közben is vannak dögös pillanatok. Imádom, már vagy 1000x megnéztem azt a koncertet.