Selena Gomez beszólt Lorde-nak
2013. október 17. 18:09
|
|
ZendayaColeman10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 210551 offline
|
Mindegy!!!
De azért a kedvencem Selena Gomez!!!!
Én is Selenára szavazok nem Lordának!!!
De azért a kedvencem Selena Gomez!!!!
Én is Selenára szavazok nem Lordának!!!
2013. október 17. 18:13
|
|
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline
|
ooooh .... ez a dal h a jó fenébe tünteti fel rossz színbe a nőket?!! o.O ugyan máár !!!!! ez a csaj egy SENKI már mit LORDE!!!
2013. október 17. 18:15
|
|
one direction fan 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 204510 offline
|
Ez a ribi a véleményét TARTSA MEG MAGÁNAK!!!!!
2013. október 17. 19:48
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Ez egyáltalán nem beszólás, hanem nem vette a lelkére, hogy Lorde megalázta
Egyébként eddig azt sem tudtam ki az a Lorde.Most rákerestem YouTube-on, és ő csak ne szólogasson be olyan énekesnek, aki már jó ideje a pályán van, az ő dalaira pedig a legenyhébb kifejezés a f*s.
2013. október 17. 20:16
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
nem értem, miért kell Selenát szapulni?! Könnyen lehet, hogy ez a lány tehetségesebb Gomeznél (nem tudom, még nem hallottam egy dalát sem), de engem a stílusa eléggé irritál.
Nem tudom, mikor fedezték fel, de pár hónapnál biztosan nem hamarabb. Ehhez képest már jó pár sztárt nem kímélt durva megjegyzéseitől...
Selena teljesen kulturáltan reagálta le a szituációt. Sajnos manapság, ha egy sztár beszól a másiknak, általában anyázás lesz a dolog vége. Én nagyon tisztelem Gomezt, hogy normálisan fejtette ki a véleményét, csúnya beszédet vagy megalázó hangnemet mellőzve. Azért tényleg irritáló lehet, ha egy zöldfülű szól be egy 6 éve a pályán levőnek. Még ha azt is gondolod, hogy Selenának nincs tehetsége és semmit nem tett le az asztalra, akkor is; gondolj bele: ez pl. olyan, hogy te végzős vagy, és egy kis taknyos kilencedikes beszól neked. Én tuti, hogy pofán csapnám mérgemben, vagy legalább visszaszólnék neki valami keményet, hiszen ki ő, hogy nekem ugasson? Ehhez képest pedig Selena normálisan kezelte a helyzetet, nem értem, miért ő az, akit szidtok.
Nem tudom, mikor fedezték fel, de pár hónapnál biztosan nem hamarabb. Ehhez képest már jó pár sztárt nem kímélt durva megjegyzéseitől...
Selena teljesen kulturáltan reagálta le a szituációt. Sajnos manapság, ha egy sztár beszól a másiknak, általában anyázás lesz a dolog vége. Én nagyon tisztelem Gomezt, hogy normálisan fejtette ki a véleményét, csúnya beszédet vagy megalázó hangnemet mellőzve. Azért tényleg irritáló lehet, ha egy zöldfülű szól be egy 6 éve a pályán levőnek. Még ha azt is gondolod, hogy Selenának nincs tehetsége és semmit nem tett le az asztalra, akkor is; gondolj bele: ez pl. olyan, hogy te végzős vagy, és egy kis taknyos kilencedikes beszól neked. Én tuti, hogy pofán csapnám mérgemben, vagy legalább visszaszólnék neki valami keményet, hiszen ki ő, hogy nekem ugasson? Ehhez képest pedig Selena normálisan kezelte a helyzetet, nem értem, miért ő az, akit szidtok.
2013. október 18. 14:09
|
|
OMG_BeautyGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 211055 offline
|
nem találok szavakat!!!
2013. október 18. 20:18
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (SelenaGfan @ 2013.10.15. 16:37)
hát nekem ez a Lorde csaj nem szimpatikus ...Selena legalább jo megmondta neki és legalább ő nem szolta lorde zenéjét aminél selena zenéje 100-szor jobb.
nyilván azért mert képtelen vagy kihúzni a fejcskédet selenita pucsítójából
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: