Selena Gomez beszólt Lorde-nak
2013. október 18. 21:06
Végig próbáltam hallgatni egy Lorde számot. Nem tudom, nekem Selena hangja továbbra is jobban tetszik. Végül is, Lordénak jó hangja van, de azért fiatalabb, tapasztalatlanabb, mint a nála idősebbek. Részemről, inkább fel kéne néznie a többiekre, nem rögtön kritizálni őket. Azt hiszi, hogy berobbant a köztudatba, és máris beszólhat? Amúgy senki sem szólhat be senkinek, mert nem erről szól(na) a zenei élet. És nem is arról, hogy összeugrasszon embereket, rajongókat, hanem, hogy inkább összehozza őket. Nem értitek? A zene, a művészet a békét és boldogságot akarja nekünk megadni, nem az utálkozást és a viszálykodást. Részemről mindenkinek igaza van (kivéve a nagyon rondán beszélőknek), mert ez az ő véleményük, ízlésük. Én ezt tiszteletben tartom. Felesleges utálkozni egy olyan ügy miatt, amiről (a valóságalapról) fogalmunk sincsen. Én ezt a fajta viselkedést és hozzáállást nem igazán csípem, de ha ti szerettek veszekedni és dühöngeni állandóan, tegyétek. Nekem tényleg mindegy.
2013. október 19. 09:18
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ez hol beszólás??
Csak reagált, nem beszólt.
Lordenak a hangja nem rossz, de a dalait nem bírom végighallgatni.
2013. október 19. 13:12
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Lorde is tehetséges.
2013. október 19. 18:53
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem bírom Selenát, de neki adok igazat.
Ez a Lorde egy rém idegesítő kis ribi, aki játsza a kis melankolikus zenéjét az alteros stílusával, Lana Del Rey-t koppintja és ettől ő egy rohadt nagy művésznek tarta magát, aki minden mainstream előadó felett áll, közben egy tehetségtelen, unalmas senki, akinek a hangterjedelme a 2 oktávot sem éri el.
De mégis minden létező előadónak beugat, mintha a jobb lenne náluk (1D, Rihanna, és igazából eddig mindenkit szidott, akiről kérdezték, kivéve Gagát, ezért nem tekertem még ki a nyakát).
Csak nem tudom, mi az Istent képzel magáról, mikor van 1 db száma, az is egy rakat trágya, két hónapja nincs a zeneiparban, mégis olyanokat oszt, akik már 5-10 éve uralkodnak a listákon.
Kicsit emlékeztet egy-két starity-s felhasználóra, akik szeretik a zenekritikust játszani, csak épp semmihez nem értenek.
Ez a Lorde egy rém idegesítő kis ribi, aki játsza a kis melankolikus zenéjét az alteros stílusával, Lana Del Rey-t koppintja és ettől ő egy rohadt nagy művésznek tarta magát, aki minden mainstream előadó felett áll, közben egy tehetségtelen, unalmas senki, akinek a hangterjedelme a 2 oktávot sem éri el.
De mégis minden létező előadónak beugat, mintha a jobb lenne náluk (1D, Rihanna, és igazából eddig mindenkit szidott, akiről kérdezték, kivéve Gagát, ezért nem tekertem még ki a nyakát).
Csak nem tudom, mi az Istent képzel magáról, mikor van 1 db száma, az is egy rakat trágya, két hónapja nincs a zeneiparban, mégis olyanokat oszt, akik már 5-10 éve uralkodnak a listákon.
Kicsit emlékeztet egy-két starity-s felhasználóra, akik szeretik a zenekritikust játszani, csak épp semmihez nem értenek.
2013. október 19. 20:34
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.10.19. 18:53)
Nem bírom Selenát, de neki adok igazat.
Látszik, hogy te is úgy beszélsz, hogy csak a Royals-t ismered. Csak rá kéne keresni, hogy Lorde, és mindjárt megtudod, hogy már albuma is van, nem csak egyetlen darab száma. Miért nyalna be olyan előadóknak, akiket elítél a népbutítás miatt? Szerintem tök jó, hogy ha már megkérdezik, elmondja a véleményét, és nem nyal tövig. Két hónapja sincs a zeneiparban? Ismét a Google-t tudom ajánlani. 12 éves korában fedezték fel, 14 éves kora óta dolgozik együtt a Universal-lal. A tehetségnek pedig semmi köze ahhoz, hogy ki mióta van a zenei listák élén. Jó látni, hogy végre olyasvalaki lett number 1, aki megérdemli.
Idézet (Candy_attack @ 2013.10.19. 18:53)
Köhm... tehát saját magadra? ...
2013. október 20. 10:22
Ez lett volna a nagy 'beszólás'? kicsit többre számítottam /nem szeretném Lordet védeni/ de akárhonnan is nézve, egyet értel Selenával.
2013. október 20. 11:58
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Igaza van Selnek, de ő is fiatal még, ezt egy picit ugy mondta mintha ő már 1000 éve tevékenykedne a zeneiparban.Ezen kívül, persze igaza volt
2013. október 20. 12:15
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
És még szépen es finoman szólt viszza
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: