Taylor Swift lett az év előadója
2013. október 15. 15:34
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
hát én nem szeretem Taylor még most sem...
2013. október 15. 19:55
Gratulálok, megérdemelte!
És megjegyzem nagyon csinos volt :*
És megjegyzem nagyon csinos volt :*
2013. október 15. 20:52
Idézet (Beyla @ 2013.10.14. 22:43)
Kissé tényleg túlzás őt megválasztani nem csak hatodjára, de még elsőre is az Év előadójának. A csajjal én is kezdek szimpatizálni, hiszen az utóbbi időben nagyon kellemes megmozdulásai voltak, de a jótékonykodás még mindig nem egyenlő a tálentummal, amiből sajnos nincs neki. Átlagos dalokkal tudott előállni eddig a még átlagosabb hangjával, ennyi. Belőlem szimplán uncsi póker fészt vált ki a színpadon való megjelenése. Nem esem extázisba attól, hogyha látom, és libabőrös sem lesz a hangjától a hátam. Mondjuk miért is lepődök meg? Manapság a sz*rt díjazzák, hisz bíbör már Grammy-díjas előadónak van elkönyvelve a zenetörténelmében. Akkor miről beszélünk?XD Adhatnak Taylornak is vagy ezer díjat, hájpolhatják akárhogy, de nem fog változtatni azon, hogy tehetségtelen. Eddig sem hallgattam, most sem fogom, nem váltották meg a világot, csak rájöttem, hogy ezek a díjátadók még jobban süllyednek lefelé a mocsokban. 
Biebernek annyi Grammy-je van mint Katy Pepsi-nek:D Nulla. Szerencsére... és ez maradjon is így, Bieber menjen a süllyesztőbe, Kunty pedig a Nickelodeon Awards-ra
2013. október 15. 21:15
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Hogy miért, azt nem tudom.
2013. október 15. 22:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.10.15. 20:52)
Biebernek annyi Grammy-je van mint Katy Pepsi-nek:D Nulla. Szerencsére... és ez maradjon is így, Bieber menjen a süllyesztőbe, Kunty pedig a Nickelodeon Awards-ra
Nincs Grammy-je? Akkor ezer bocsesz, de úgy rémlik, mintha pár éve adtak vóna neki egyet. Sebaj, örülök, hogy tévedtem!XD
2013. október 16. 17:00
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Szerintem megérdemli egyszer-kétszer, de nem hatszor. Mások is érvényesülhetnek, nemcsak ő. Nem csak ő jótékonykodik. Remélem jövőre más nyeri, és valaki olyan aki megérdemli. Nagyon tetszik a ruhája:)
2013. október 18. 14:43
|
|
brigi231visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 160881 offline
|
"Nashville-i Dalszerzők Egyesületének Nemzetközi Díja" DALSZERZŐK! holliwúd fele rohadtul nem magának írja dalait, csak felénekli. Taylor meg maga írja a dalait. ezért IS nyerte meg ezt a díjat már hatodjára.
(csak úgy mondom)
2013. október 24. 19:27
|
|
LOL roxikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 207229 offline
|
nem érdemelte meg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: