Taylor Swift lett az év előadója
2013. október 14. 17:15
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
hurrá..most komolyan..csak ő ilyen profi h a szakításaiból megél, hülyének van szerencséje. mondjuk azt meg becsülöm benne teljesen h tényleg rengeteget jótékonykodik, meg a múltkori kislányos sztori is aranyos volt tőle nagyon!
2013. október 14. 18:02
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Nemérdemli meg.....(sajátvélemény)....
2013. október 14. 18:14
Gratulálok neki! Szerintem igenis megérdemelte..
Áh, menni akarok Londonba. *_*
2013. október 14. 18:34
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hát grat neki
2013. október 14. 18:55
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Én nem gratulálok neki mert szerintem nem érdemli meg egyáltalán nem szeretem ezt a lányt és még hogy szép ááá ezt nem mondanám csúnya és még csinosnak sem mondható manapság olyan hírességek vannak akiket nem tartok előadónak és nem értem hogy sokan mit szeretnek rajtuk.
2013. október 14. 21:23
hát van olyan előadó aki jobban megérdemelte volna ezt a pozíciót.
2013. október 14. 22:10
Hát ez jó vicc... még, hogy az év előadója?! Hát minimum 15 előadót fel tudnék sorolni aki jobban megérdemelte volna azt a díjat... Bár nem hiszem, hogy valami hú de elismert díj lehet, mert eddig még soha nem hallottam róla. Egyébként meg nem értem mit szeretnek ezen az álszent nőn...
2013. október 14. 22:43
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Kissé tényleg túlzás őt megválasztani nem csak hatodjára, de még elsőre is az Év előadójának. A csajjal én is kezdek szimpatizálni, hiszen az utóbbi időben nagyon kellemes megmozdulásai voltak, de a jótékonykodás még mindig nem egyenlő a tálentummal, amiből sajnos nincs neki. Átlagos dalokkal tudott előállni eddig a még átlagosabb hangjával, ennyi. Belőlem szimplán uncsi póker fészt vált ki a színpadon való megjelenése. Nem esem extázisba attól, hogyha látom, és libabőrös sem lesz a hangjától a hátam. Mondjuk miért is lepődök meg? Manapság a sz*rt díjazzák, hisz bíbör már Grammy-díjas előadónak van elkönyvelve a zenetörténelmében. Akkor miről beszélünk?XD Adhatnak Taylornak is vagy ezer díjat, hájpolhatják akárhogy, de nem fog változtatni azon, hogy tehetségtelen. Eddig sem hallgattam, most sem fogom, nem váltották meg a világot, csak rájöttem, hogy ezek a díjátadók még jobban süllyednek lefelé a mocsokban.
2013. október 15. 09:49
mar megent ez a rib*nc...mikor hagy mar masokat is sikereket aratni?
2013. október 15. 13:33
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
nagyon nagyon gratu.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: