Starity

Mozifilm készül Kris és Bruce Jenner válásából

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 14. 22:07 #21
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Beyla @ 2013.10.14. 22:00)
Az a helyzet, hogy ennek a famíliának olyan felbecsülhetetlen vagyona van, hogy a szóbanforgó váló házaspárnak ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokájának sem kell soha egy 8-12 órás műszakot lehúznia naponta. Annyi pénzük van már, hogy jó dolgukban nem tudnak mit csinálni. És, mint tudjuk a gazdag ember kapzsi, csak még többet és még többet akar. Van elég zsetonjuk már, így eltűnhetnének végre a süllyesztőben ők is, mert a fene sem kíváncsi a magánéleti vergődéseikre.

Sajnos még mindig elég sok agyhalott kíváncsi erre a pénzéhes banyára és az ostoba képű nagydarab kölykeire. Attention-whore-family.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. október 15. 03:08 #22
- törölt felhasználó -    
Ezek után csak azon csodálkozom, hogy Kim Kardashian szülése miért nem lett nyomatva élő adásban biggrin.gif
2013. október 15. 14:04 #23
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.14. 22:07)
Sajnos még mindig elég sok agyhalott kíváncsi erre a pénzéhes banyára és az ostoba képű nagydarab kölykeire. Attention-whore-family.

Tényleg erről el is feledkeztem, hogy még mindig van olyan szerény kis világunkban, akik erre a famíliára kíváncsiak. Biztos nincs elég magánéleti problémáik... mellow.gif
2013. október 15. 14:10 #24
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Ez a család szánalmasabb már nem is lehetne, frankóm mondom. Engem a figyelem hajhászásuk nem is érdekelne különösebben. Nem foglalkozom velük. Na de az piszkálja a csőröcskémet, hogy ezeknek még a bőrük alatt is pénz van, aki meg fiatal korától kezdve megállás nélkül gürizik, hogy vigye valamire Ő, és a kis családja egyszerűen nem jutnak egyről a kettőre. Ezek meg a két kezi munka fogalmával sincsenek tisztában, annyira ostobák, és primitívek.
2013. október 15. 20:12 #25
- törölt felhasználó -    
Idézet (botond96 @ 2013.10.14. 21:37)
Olvasom a hozzászólásokat és mindenki írja hogy szánalmas meg minden lehet hogy az de kérdem én 
HA VOLNA LEHETŐSÉGETEK PÉNZT "CSINÁLNI" OLYAN KÖNNYEN MINT EZ A NŐ AKKOR NEM ÉLNÉTEK A LEHETŐSÉGGEL???
és valamit nagyon jól csinál mert pénze mint víz a tengerben és abból fel nevelt 6 gyereket ki tudja milyen körülmények között

Most lehet, hogy azt mondod, hogy hazudok vagy ilyesmi, de én nem élnék a lehetőséggel. Nem adnám el magam, a családomat meg főleg. Pláne, hogy meg van nekik mondva, hogy mit és hogyan csináljanak és teljesen valószerűtlen az, ahogy például ők is élnek. A másik meg, hogy én nem szeretném, hogy ennyire beskatulyázzanak, ahogy azt sem, hogy lejárassam magam és a családom. Mert ők nem csinálnak mást, és sajnos sok fiatalnak ez a példaértékű: nem számít, hogy semmihez nem értesz vagy reménytelenül buta és közönséges vagy, elérhetsz bármit, ha levetkőzöl vagy úton-útfélen mutogatod magad. És ez nem életszerű, legalábbis szerintem.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok