Mindenki számított rá, hogy a Jenner család hatalmas felhajtást kerít majd a válás körül, és Krisék senkinek sem okoznak csalódást, hiszen filmre veszik házasságuk végének utolsó hónapjait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mozifilm készül Kris és Bruce Jenner válásából
2013. október 14. 05:14
2013. október 14. 07:53
Gondolom az egész válás is csak reklámfogás és megrendezett, mint az egész, róluk szóló műsor is. De gondolom, lesz olyan ember, aki képes lesz fizetni azért, hogy ezt megnézze. Annak is csak gratulálni tudok. Nevetséges, hogy ilyen emberek lehetnek sztárok vagy egyáltalán jegyzik a nevüket valahol. Szánalmas az egész família úgy, ahogy van. Bezárnám őket egy kis lyukban, mert ilyeneket normális emberek közé engedni bűn.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. október 14. 12:16
|
i love peaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 212724 offline
|
nem olvastam végig (el se kezdtem)
2013. október 14. 14:03
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ne már.Ez a film tuti meg fog bukni.
2013. október 14. 14:12
Eldöntöttem, hogy mostantól ügyet sem vetek rájuk. Nem érdekelnek a botrányaik, a válásaik, engem hidegen hagy..
2013. október 14. 14:15
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Amikor elolvastam a címet először azt hittem csak a szemem káprázik... De sajnos NEM! Ez nevetséges.
2013. október 14. 16:13
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Hát ez nevetséges...
2013. október 14. 16:49
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Egyszer már kifejtettem a véleményemet erről a Krisről,és az nem változott,avagy mégis,rosszabbodott. Számomra hihetetlen,hogy valaki hogy képes ennyire kiteregetni a magánéletét.Nincs szüksége arra,hogy valamit csak a családjában tudjanak,és tegyenek? Hogy lehet élvezni azt,hogy valaki kamerák előtt éli az életét? A hányinger kerülget ettől a nőtől...
2013. október 14. 17:15
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
hát erre csak annyit tudok mondani hogy valamiből a válást is ki kel fizetni mert itt az egyik fél szerintem elég nagyot fog bukni amúgy ha már meg tehetik hogy ebből a rossz dologból is pénzt csináljanak hát miért ne elvégre megtehetik
2013. október 14. 19:18
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Röhejes, hogy az emberek erre kíváncsiak.
Ezt a nőt pedig alaposan meg kéne verni már. Nem normális amit ő csinál. Egy idióta, újgazdag, affektáló libákkal teli családot mutatnak be a sorozatban - aminek amúgy már rég vége lett volna, ha ez a vén, agyonbotoxolt nyanyának nem lenne kényszeres feltűnési viszketegsége.
Ezt a nőt pedig alaposan meg kéne verni már. Nem normális amit ő csinál. Egy idióta, újgazdag, affektáló libákkal teli családot mutatnak be a sorozatban - aminek amúgy már rég vége lett volna, ha ez a vén, agyonbotoxolt nyanyának nem lenne kényszeres feltűnési viszketegsége.
2013. október 14. 21:37
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Olvasom a hozzászólásokat és mindenki írja hogy szánalmas meg minden lehet hogy az de kérdem én
HA VOLNA LEHETŐSÉGETEK PÉNZT "CSINÁLNI" OLYAN KÖNNYEN MINT EZ A NŐ AKKOR NEM ÉLNÉTEK A LEHETŐSÉGGEL???
és valamit nagyon jól csinál mert pénze mint víz a tengerben és abból fel nevelt 6 gyereket ki tudja milyen körülmények között
HA VOLNA LEHETŐSÉGETEK PÉNZT "CSINÁLNI" OLYAN KÖNNYEN MINT EZ A NŐ AKKOR NEM ÉLNÉTEK A LEHETŐSÉGGEL???
és valamit nagyon jól csinál mert pénze mint víz a tengerben és abból fel nevelt 6 gyereket ki tudja milyen körülmények között
2013. október 14. 22:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (botond96 @ 2013.10.14. 21:37)
Olvasom a hozzászólásokat és mindenki írja hogy szánalmas meg minden lehet hogy az de kérdem én
Az a helyzet, hogy ennek a famíliának olyan felbecsülhetetlen vagyona van, hogy a szóbanforgó váló házaspárnak ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük-ük unokájának sem kell soha egy 8-12 órás műszakot lehúznia naponta. Annyi pénzük van már, hogy jó dolgukban nem tudnak mit csinálni. És, mint tudjuk a gazdag ember kapzsi, csak még többet és még többet akar. Van elég zsetonjuk már, így eltűnhetnének végre a süllyesztőben ők is, mert a fene sem kíváncsi a magánéleti vergődéseikre.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.