Megjelent a The Wanted legújabb klipje
2013. október 14. 15:04
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Eddig ez lett a legjobb klipjük a Warzone után. A dal szerintem messze áll tőlük, de ezért is olyan jó. Ha ilyen dalok lesznek az albumjukon, mint ez, vagy a We Own The Night, akkor meg leszek velük elégedve.
2013. október 14. 16:30
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
De király lett a klipp! xDDD Sakacot most sem csalódtam bennetek!! ;D
2013. október 14. 18:26
ohmygod.
Meg van az újabb napi kedvencem holnapra (=
2013. október 14. 19:22
|
|
Didikeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 202112 offline
|
A legeslegeslegeslegesLEGSZEBB alkotás,amit valaha láttam és persze HALLOTTAM....Mindig is imádtam őket,de ezzel aztán levettek a lábamról.Gratulálok srácok!
(A fiacskáim felnőttek :'( <3
)
(A fiacskáim felnőttek :'( <3
2013. október 14. 19:42
|
|
Susan McKelawayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 206830 offline
|
ez cuki volt!! xD <3
2013. október 14. 19:50
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Jó kis dal, mondjuk ők nem tudnak rosszat produkálni. A klip is rendben van, pont illik a dal szövegéhez ez a fekete-fehér háttér. Nathan még mindig helyes, Max-nek még mindig jól állnak azok a magas hangok, és a többiek is hozták a formájukat. Bárki mondhat bármit, szerintem a The Wanted a legjobb, új generációs fiúbanda az Egyesült Királyságban.
2013. október 14. 20:38
Nekem ez a daluk annyira nem nyerte el a tetszésem, nem mondom hogy nem jó, mert igenis az, a szövege is nagyon szép, de én a pörgősebb dalaikat szeretem.
A klip viszont jó lett.
2013. október 15. 20:03
A dal nagyon szép, a klip pedig nagyon jól sikerült hozzá!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: