Már a boltokban Selena új Adidas-kollekciója
2013. október 13. 18:57
|
ariann12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 204877 offline
|
I think good, but settle for garments only appealing to the teenage girls. If you've been planning will take cabbage take coffee to all ages appropriate as quality and price can meet anywhere in the country. And the antenna I do not think that just asthma should take into account that her what styles come in but to win people's displeasure because they do not think that everyone is like that kind of style.
2013. október 13. 19:16
Nem mondom hogy különleges darabok, de egész jól néznek ki.
2013. október 13. 19:20
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.10.13. 17:49)
Az Adidas mondjuk alapból sem egy olcsó márka, mert anno én is az Adidas cipőmet leárazva vettem 15 000 Ft-ért valamelyik cipőboltban, csak azóta a kutyám szétrágta. A drágának jött a foga és kilopta a legjobb cipőmet a szobámból, azóta siratom, mert megérte az árát. Szép is volt és nagyon kényelmes, most meg sajnos nincs ennyi pénzem egy újabb drága cipőre. Valószínűleg drágább, mint az átlag, de mint tudjuk ez mindig olyan worldwide dolog, ergó, nem a magyar pénztárcának találták ki. Bőven elég kiköltöznöd Ausztriába, kint dolgoznod pár hónapot, hogy a családod minden tagjának meg tudd venni úgy, hogy még marad pénzed. Magyarországon nem keres annyit az ember, hogy csak úgy randomba egy ilyen cipőt meg tudjon engedni magának. Én, ha elvégzem a sulit, akkor elvileg fixen fogok nettósan készhez kapni 80 000 Ft-ot, nos ez a cipő, akkor felemészti majdnem az egy havi fizum felét... Tényleg elgondolkodtató, hogy hozzánk érdemes e behozni...
Hát nem is kicsit drága. Úszásra sport (egybe részes) fürdőruha kell nekem, és mivel sehol nem lehetett olyat találni, így anyával mentünk az Adidas boltba és több, mint tízezer forintot kellett kiadnunk egy fürdőruhára.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 13. 19:33
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Nem nagy durranás, és még nagyon drága is.....
2013. október 13. 19:40
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Csak úgy szólnék, hogy nem Selena mondja meg, hogy mennyiért árulják. Nekem az a szürke naci nagyon kell. Ölni is tudnék érte
2013. október 13. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (baisée @ 2013.10.13. 19:20)
Hát nem is kicsit drága. Úszásra sport (egybe részes) fürdőruha kell nekem, és mivel sehol nem lehetett olyat találni, így anyával mentünk az Adidas boltba és több, mint tízezer forintot kellett kiadnunk egy fürdőruhára.
Értem én, hogy a név kötelez, meg, hogy nem is a dolgot fizeted, hanem a nevet, de akkor is. Szerintem egyáltalán nem éri meg, hogy itt is forgalmazzák, mert a kutya se veszi (tudtom szerint), akkor meg minek? 
Bátor vagy, én lehet, hogy gondolkodás nélkül ott hagytam volna az üzletet és addig kutattam volna, amíg nem találok "Aki keres az talál." jelmondatocskával. Mondjuk, ha az embernek sürgősbe kell, akkor kénytelen megvenni a drágábbat. Én két éve push up melltartóval jártam így, mert kellett a keringőruhához. Végig jártam a környékbeli összes kínait, a multikat (Tesco és társai), de nem találtam. Kénytelen voltam bemenni a Trumph nevezetű ruhanemű boltba (talán így írják) és 5000 Ft-ért venni egy mezei melltartót, ami még hagyján, hogy drága volt, de kényelmetlen is. Adidasnál meg a Nike-nál viszont a sok pénzeden szerintem minőséget is veszel. Én eddig akárhányszor adtam a fejemet Adidas, Nike, Puma vagy Esprit termék vásárlására mindig minőséget és igényességet kaptam vissza. Manapság ugye ez nem így van, és általában a drágáért is úgymond sz*rt kapsz, ám az a tippem, hogy az a fürdőruhád aktív használat mellett tíz év múlva is fürdőruha fog maradni.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. október 13. 19:51
Akárki bármit mond szerintem jól néz ki. Sajnos, ahogy mostanában nézegettem az Adidas üzleteket nincsenek valami jó cuccok. Az új kollekciókból pedig egy vékony kis kardigán több húszezrekbe kerül. Elég sok ruhadarabom van márkásabbnál márkásabb üzletekből, de azért én sem adnék adnék ki tízezreket egy pólóért.
Selena kollekciója nagyon tetszik. Az én világom, így szívesen venném le a polcról az üzletben. Remélem azért idáig el fognak jutni a ruhadarabok, mert ha igen 'megtámadok' egy Adidas üzletet az biztos.
Selena kollekciója nagyon tetszik. Az én világom, így szívesen venném le a polcról az üzletben. Remélem azért idáig el fognak jutni a ruhadarabok, mert ha igen 'megtámadok' egy Adidas üzletet az biztos.
2013. október 13. 20:03
|
|
Tinibálványvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 491 Csatolások: 0 Azonosító: 206119 offline
|
Tényleg nagyon jók.!!
2013. október 13. 20:05
nagyon,én is kérek ilyet,és még kérném pluszba seli számát is az enyén 70nes
2013. október 13. 20:10
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Nekem nagyon nagyon tetszenek!
2013. október 13. 20:15
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Hozzá egyáltalán nem illik az Adidas márka. Igaz, ez picit furcsán hangzott, de ez így van.
2013. október 13. 20:53
Bár Selena szakmailag a szememben egy nulla, viszont azt el kell ismerni, hogy iszonyatosan szép lány, és nagyon tetszenek ezek a képek. Az már viszont más kérdés, hogy hiába tetszenek nagyon ezek a ruhák, nem adnék ki értük pénzt, mert gondolom jó kis borsos áruk van.
2013. október 13. 21:46
Körülbelül annyi köze van a tervezéshez, hogy felveszi az érte járó vastag fizetését.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.