Már a boltokban Selena új Adidas-kollekciója
2013. október 13. 17:41
Az tény, hogy Selena gyönyörű a képeken és adom azt a véleményt, hogy ezerszer több tehetsége van a modellkedéshez, mint a színészkedéshez vagy énekléshez (ha lehet annak nevezni). A cipők meg egész jók -bár én nem látom, hogy sokban különböznének az eddigi Adidas cipőktől.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. október 13. 17:42
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Egyik nap jártam az Adidas vagy nem tud tudom már milyen boltban, és láttam Selena cipőjét, 29 ezer forintért. Hát tudják ki fogja annyiért megvenni azt, amit köbö 6 ezer forintért is megvehet, csak annyi a különbség, hogy nincs rá írva szalonna neve. Legalább ha kiad valamit, arra is gondolhatna, hogy a rajongói fele nem kő gazdag, mint ő, így nincs pénzük ilyen drága cipőre. Amúgy nekem se az előző, se ez a kollekciója nem nagyon jön be. Ugyan olyan, mint a mostani ruhák, semmi rockos, vagy punkos dolgot nem fedeztem fel benne.
2013. október 13. 17:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (baisée @ 2013.10.13. 17:42)
Egyik nap jártam az Adidas vagy nem tud tudom már milyen boltban, és láttam Selena cipőjét, 29 ezer forintért. Hát tudják ki fogja annyiért megvenni azt, amit köbö 6 ezer forintért is megvehet, csak annyi a különbség, hogy nincs rá írva szalonna neve. Legalább ha kiad valamit, arra is gondolhatna, hogy a rajongói fele nem kő gazdag, mint ő, így nincs pénzük ilyen drága cipőre. Amúgy nekem se az előző, se ez a kollekciója nem nagyon jön be. Ugyan olyan, mint a mostani ruhák, semmi rockos, vagy punkos dolgot nem fedeztem fel benne. 
Az Adidas mondjuk alapból sem egy olcsó márka, mert anno én is az Adidas cipőmet leárazva vettem 15 000 Ft-ért valamelyik cipőboltban, csak azóta a kutyám szétrágta. A drágának jött a foga és kilopta a legjobb cipőmet a szobámból, azóta siratom, mert megérte az árát. Szép is volt és nagyon kényelmes, most meg sajnos nincs ennyi pénzem egy újabb drága cipőre. Valószínűleg drágább, mint az átlag, de mint tudjuk ez mindig olyan worldwide dolog, ergó, nem a magyar pénztárcának találták ki. Bőven elég kiköltöznöd Ausztriába, kint dolgoznod pár hónapot, hogy a családod minden tagjának meg tudd venni úgy, hogy még marad pénzed. Magyarországon nem keres annyit az ember, hogy csak úgy randomba egy ilyen cipőt meg tudjon engedni magának. Én, ha elvégzem a sulit, akkor elvileg fixen fogok nettósan készhez kapni 80 000 Ft-ot, nos ez a cipő, akkor felemészti majdnem az egy havi fizum felét... Tényleg elgondolkodtató, hogy hozzánk érdemes e behozni...
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. október 13. 18:15
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Nagyon jók és Selenanak az izlése is.
2013. október 13. 18:20
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Ruhák és a cipők tetszenek de van egy borzalmas nagy hiba amit Sel mondott .
Zavaros nekem ha valakinek nincs annyi pénze arra ,h százezer forintos ruhákban pózoljon akkor már nem lehet jó ember ? Én azt vallom ,h ugyan olyan jó ember vagyok tornacipőben mint magas sarkúban
Zavaros nekem ha valakinek nincs annyi pénze arra ,h százezer forintos ruhákban pózoljon akkor már nem lehet jó ember ? Én azt vallom ,h ugyan olyan jó ember vagyok tornacipőben mint magas sarkúban
2013. október 13. 18:23
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Nekem személy szerint nincs semmi bajom a kollekcióval, annak ellenére, hogy szerintem semmi rockos és punkos nincs benne, ahogy a cikk elején említve volt. Az Adidas alapból sem olcsó, de így, Selena nevével fémjelezve biztos, hogy még megemeli az árát. Nem szeretem ezt a nőszemélyt, nem is vennék ebből a kollekcióból semmit sem, mert nem fizetnék azért, hogy Selena tervezői díját kifizessem, úgy, hogy még csak nem is szeretem őt. A cipőkért pedig biztosra veszem, hogy 30ezret is elkérnek, úgy, hogy egy átlagos Adidas magasszárú cipő (ami sokkal szebb, mint ez) maximum 20-25 ezer forint.
2013. október 13. 18:29
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
nagyon csinik
2013. október 13. 18:30
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Nekem az elsô képrôl a nadrág a 3., 4., 5. képrôl a pulcsi és az utolsó képrôl a cipô kell!!!! Selly olyan jól nézki
2013. október 13. 18:32
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Baisée- és a nadrág meg a pulcsi mennyi volt?
2013. október 13. 18:40
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Ebben meg mi a jó ég a punkos vagy a rockos?!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.