Starity

Bábel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. október 13. 11:16 #1
BenGergReg
BenGergReg
Haminé.♥♥

StátuszSzeretlek.(:
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1313
Csatolások: 0
Azonosító: 211694
Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.

Olvastad már ezt a könyvet?Szerinted jobb a Szent johanna giminék vagy rosszabb?
2013. október 22. 22:43 #2
- törölt felhasználó -    
http://www.port.hu/babel/pls/w/document.document_page?i_document_id=78741
2013. október 30. 12:27 #3
Patyó12
Patyó12
Mrs. Lautner

StátuszA tündérmeséknek mindig okkal van vége...♥
Hozzászólás: 1229
Csatolások: 10
Azonosító: 156581
Idézet (BenGergReg @ 2013.10.13. 11:16)
Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.
Olvastad már ezt a könyvet?Szerinted jobb a Szent johanna giminék vagy rosszabb?

Én olvastam és nekem egy kicsit jobban tetszik. Ugyanazt a színvonalat hozza és érződik rajta, hogy Leiner Laura írta, de valahol mégis más. Nagyon jól mutatja a fesztiválok hangulatát és habár még sosem voltam fesztiválon, a Bábel olyan élményt nyújtott nekem, hogy olyan, mintha én is átéltem volna. Imádom Laurában, hogy az életből merít és az SzJG-t is a sima hétköznapokra tudnám hasonlítani, ez mégis jobban átadta a könyv hangulatát. Nekem nagyon tetszett a könyv, szerintem mindenképp megéri elolvasni.
#szeretjükazírónőnket heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Sztár Mániás, Ajaa.
2014. február 18. 18:02 #4
Ajaa.
Ajaa.
visszatérő vendég

StátuszAjaa. még nem állította be a státuszát, mert nincs kedve....
Hozzászólás: 162
Csatolások: 0
Azonosító: 220268
Idézet (BenGergReg @ 2013.10.13. 11:16)

Szerintem még a SZJG mindig jobb de igen, és nagyon tetszett. smileeee.gif Olyan volt, mintha én is ott lettem volna meghajolo.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!