Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.
Olvastad már ezt a könyvet?Szerinted jobb a Szent johanna giminék vagy rosszabb?
Bábel
2013. október 13. 11:16
|
|
BenGergRegHaminé.♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 1313 Csatolások: 0 Azonosító: 211694 offline
|
2013. október 22. 22:43
2013. október 30. 12:27
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Idézet (BenGergReg @ 2013.10.13. 11:16)
Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.
Olvastad már ezt a könyvet?Szerinted jobb a Szent johanna giminék vagy rosszabb?
Én olvastam és nekem egy kicsit jobban tetszik. Ugyanazt a színvonalat hozza és érződik rajta, hogy Leiner Laura írta, de valahol mégis más. Nagyon jól mutatja a fesztiválok hangulatát és habár még sosem voltam fesztiválon, a Bábel olyan élményt nyújtott nekem, hogy olyan, mintha én is átéltem volna. Imádom Laurában, hogy az életből merít és az SzJG-t is a sima hétköznapokra tudnám hasonlítani, ez mégis jobban átadta a könyv hangulatát. Nekem nagyon tetszett a könyv, szerintem mindenképp megéri elolvasni.
#szeretjükazírónőnket
2014. február 18. 18:02
|
|
Ajaa.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.31. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 220268 offline
|
Idézet (BenGergReg @ 2013.10.13. 11:16)
Szerintem még a SZJG mindig jobb de igen, és nagyon tetszett.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: