Idézet (Lambika @ 2013.10.13. 10:42)
Hát ez így elég kockázatos 40 évesen szülni főleg ikreket és ezzel együtt lesz 7 gyerek 3 különböző pasastól. Ráadásul az új pasija 30 éves, Louisnál csak 8 évvel idősebb. A legidősebb és a legfiatalabb gyereke között lesz 22-23 év, akár Louis az apjuk is lehetne. Nekem ez eléggé furcsa, én ilyen korban már nem akarok kistesót. Szerencsére nekem szó sincs ilyenről.
Az anyja helyében meg már nem szülnék 40 évesen, főleg ha van már 5 gyerekem. Nem elég neki?
Az anyja helyében meg már nem szülnék 40 évesen, főleg ha van már 5 gyerekem. Nem elég neki?
Ha a vizsgálatokon minden klappolt, akkor csak annyi a helyzet, hogy a továbbiakban is járnia kell terhesgondozásra. Hogyha megfelelően vigyáz magára és eljár oda, ahová kell, akkor problémamentesen simán ki tudja hordani a két csöppséget. Mi ezen olyan meglepő? Budapesten a Baross utcai Női Klinikán lévő gyakorlatom alatt tömegesével találkoztam 40-55 év közötti szülő hölgyekkel, akik sokszor császármetszéssel ugyan, de minden akadály és probléma nélkül világra hozták egészséges gyermeküket. Manapság egyre jobban kezd divatba jönni a késői szülés, ami ugyebár több komplikációhoz és problémához vezethet - nagyobb a születési és fejlődési rendellenességgel születendő gyermekek aránya. Fizikailag a dologgal szerintem minden rendben van, csak ugye azt a gyermeket fel is kell tudni nevelni. Egyedül ezért nem kultiválom az ilyen késői szülést, mert napjainkban 50-60 évet is olyan nehezen élik meg az emberek.

0 felhasználónak tetszik: