Lady Gaga bemutatta az ARTPOP dallistáját
2013. október 12. 17:21
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.10.12. 17:02)
Tömör dalcímek. Fashion volt már egyszer, egyik kedvenc dalom tőle.
az egyik legérdekesebb dalcím,nem lehet tudni hogy mit takar hogy a régi kiadatlan dal újra dolgozása vagy egy teljesen új dal lesz
2013. október 12. 17:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (botond96 @ 2013.10.12. 17:21)
az egyik legérdekesebb dalcím,nem lehet tudni hogy mit takar hogy a régi kiadatlan dal újra dolgozása vagy egy teljesen új dal lesz
Semmi jót nem ígér a vendégszereplője.
2013. október 12. 18:09
mirjam333333
aztán majd nehogy az legyen, h a megjelenéskor vagy azután mindenhol leszarozod az albumot... xd
aztán majd nehogy az legyen, h a megjelenéskor vagy azután mindenhol leszarozod az albumot... xd
2013. október 12. 18:18
Érdekesen hangzanak a dalok cimei. o.O Vajon olyan érdekes hangzású lesz az album is, vagy szinte végig elektro/dance lesz az egész? Ühm. Ne már. Én egy Fame-hez hasonló albumot várnék tőle, nem egy BTW erőltetett formáját. Azért abban biztos vagyok, hogy végig hallgatom, mert érdekel. Talán lesznek rajta hallgatható dalok. Mert az Applause nem egy nagy durranás volt..
2013. október 12. 19:17
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Will.I.Am miatt meghallgatom a Fashion című dalt mert amihez ö hozzá nyúlik az arannyá válik.
2013. október 12. 22:46
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Norah: egyáltalán nem értek veled egyet. Sőt, sokan másokkal sem. Nem csupán azért, mert én kedvelem az énekesnő munkásságát (és sok minden mást is), hanem azért is, mert ez még csak a kezdet (vagy még szinte az sem)! Igazából még csak egy darab dal került nyilvánosságra teljesen tisztázódott formában, ami az Applause! Amely szerintem egy abszolút pörgős, jó dallamú, fülbemászó zeneszám. (Megjegyzem az Aura csak remix, nem az lesz az albumon, ami a Machete Kills c. filmhez készült dalszöveg videóban hallható.) Ezek alapján még senki nem ítélkezhet igazán az albummal kapcsolatban. Az pedig, hogy valakit nem is fog egyáltalán érdekelni és meg sem hallgatja, az az ő baja!
2013. október 13. 10:20
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Az Aura a kedvencem és remélem mind ilyesmi lesz
Bár a dalok felét már ismerem ♥
2013. október 13. 13:35
Várom már,nagyon kiváncsi vagyok.
Amikor az Aura-t meghallottam,az volt az első gondolatom,hogy ez egy őrült dal és az Applause-t is szeretem.
Remélem sikeres lesz az album és tuti számok lesznek.
2013. október 13. 19:21
Várom már az új albumot, mert az Applause és az Aura nekem nagyon tetszett, pedig nem vagyok kimondott Gaga-fan.
2013. október 14. 10:02
Nahát ez az az album amit tuti nem fogok meghallgatni,mert nem vagyok rá kíváncsi,hiszen az új dala is rémes,hallgathatatlan.
2013. október 14. 15:36
Idézet (beyaaldama @ 2013.10.14. 10:02)
Nahát ez az az album amit tuti nem fogok meghallgatni,mert nem vagyok rá kíváncsi,hiszen az új dala is rémes,hallgathatatlan.
Ahhoz képest elég sokat nyomják a rádiók, zenecsatornák,szinte minden buliban benyomják, ha nem is az eredetit,hanem a remixet...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: