Megjelent az örökösnő vadonatúj klipje és dala, Lil Wayne közreműködésével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újra hallat magáról Paris Hilton
2013. október 12. 11:57
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
2013. október 12. 12:04
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
1:30-ig bírtam, de azt is csak azért, mert közben a cikket olvastam, és arra koncentráltam.
Olyan, mint egy igazi Barbie-baba. És ez nem dicséret. Nem tudom, hogy hogyan jött divatba a napbarnított, hidrogén szőke, vékony csípő, derék és nagy mell mintájú nő, de már igazán leáldozhatna az ilyen nőideál ideje.
A zene meg a szokásos. Illetve, Paris hangja a mai előadókét sem üti meg, ami elég szomorú, tekintve, hogy a mostani tucatsztároknak semmi hangja nincsen playback vagy autotune nélkül (és szerintem mindenki tudja, hogy kikről beszélek).
Olyan, mint egy igazi Barbie-baba. És ez nem dicséret. Nem tudom, hogy hogyan jött divatba a napbarnított, hidrogén szőke, vékony csípő, derék és nagy mell mintájú nő, de már igazán leáldozhatna az ilyen nőideál ideje.
A zene meg a szokásos. Illetve, Paris hangja a mai előadókét sem üti meg, ami elég szomorú, tekintve, hogy a mostani tucatsztároknak semmi hangja nincsen playback vagy autotune nélkül (és szerintem mindenki tudja, hogy kikről beszélek).
2013. október 12. 12:08
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nekem a klipp és a dal is tetszik
2013. október 12. 12:14
|
HungarianDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 196524 offline
|
Hát eléggé hallatszódik, hogy playback, de nekem magával Paris-sel nincs nagy bajom. Ő is csak egy azok közül akik mindent megtesznek, hogy felfigyeljenek rájuk, még ha saját magukat is kell megalázni.
2013. október 12. 12:18
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
1 szó BORZALMAS!!!!!!!!!!
2013. október 12. 12:21
Hát ez úgy ahogy van mehet a kukába. Kezdjük alapjában ott, hogy Paris úgy néz ki végig a klipben, mint egy agyon plasztikázott hivatásos Barbie baba. A szám maga egyáltalán nem tetszik, ez a tipikus mai unalmas egyhangú slágerek közé tartozik. A hangja nyávogós, agyon van számítógépezve. A klip sem tetszik. A ruházatai eléggé kirívóak, mindemellett ízléstelenek is. Lil Wayne rapja pedig nem is nevezhető már rapnek. Életem legszörnyűbb 4 perce volt, amíg meghallgattam a számot, és megnéztem a klipjét.
2013. október 12. 12:22
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Sokáig gondolkodtam honnét ismerős a hangja mire beugrott, az Alvin és a mókusokban a csajszi mókusokéhoz hasonlít.
Az a szomorú hogy belepasszol a mai felkapott "sztárok" által játszott tucatsz*rokba és a tehetséghez is annyi köze van mint egyes topon lévő cölöbnek, még akár sikere is lehet.
Az a szomorú hogy belepasszol a mai felkapott "sztárok" által játszott tucatsz*rokba és a tehetséghez is annyi köze van mint egyes topon lévő cölöbnek, még akár sikere is lehet.
2013. október 12. 12:30
Az első hangtól megfájdult a fejem, ez borzalom, végig sem merem hallgatni....
2013. október 12. 12:31
Kakiból is várat építő világban nem nehéz felkapott sztárnak lenni.
2013. október 12. 12:50
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Huh! Ez a dal még jó is lenne HA VALAKI ÁTDOLTOZNÁ! XD
Parisnak nincsen rossz hangja, de könyörgöm ez nyávogás! Nem tudja hogy használja fel azt a néhány hangot ami jó
Parisnak nincsen rossz hangja, de könyörgöm ez nyávogás! Nem tudja hogy használja fel azt a néhány hangot ami jó
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: