Marilyn Monroe többször is plasztikáztatott
2013. október 12. 16:05
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Marilyn ettől nem lett kevesebb a szememben, mert sose a szépségét értékeltem benne.
2013. október 12. 17:49
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én személy szerint sose voltam oda Monroe-ért, és a szépségéért, mint sokan mások. Tudom, nagy divat szeretni őt, meg példaképnek tartani, bár őszintén szólva halvány lila dunsztom sincs, hogy miért. Nem lehet rá bizonyítani, hogy tényleg plasztikáztatott, de ha igaz akkor se lennék meglepődve. Mindig természetes szépségnek volt ki kiáltva, meg jaj de nagy tehetségnek, de kortársai között is 5 színésznőt tudnék mondani, akiknek csak a kisujjába több tehetség szorult. Egyet mondok is: Natalie Wood. Ő tényleg természetes szépség volt és tehetséges is. Oké, Marilynek is volt azért némi tehetsége: a csini baba, szöszi, butuska lányt mindig eltudta játszani, meg persze hagyott hátra bölcs mondásokat is pasikról. Ami szintén ment neki az a vetkőzés, hisz a play boy magazinban is szerepelt, meg inkább férfi hódításairól híres, nem arról, hogy színésznő volt.
1 felhasználónak tetszik:
Eszti0305
2013. október 12. 18:57
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Idézet (linna @ 2013.10.12. 15:18)
Eszti0305 Valamellyest eggyezik a vélemnyünk.
Kiegészíteném azzal, hogy sok mai sztárhoz képest sokkal többet ér. És szépnek is elég szép volt.
A plasztika részt meg nem kéne ennyire felfújni annyian csináltatják manapság is és akkoriban is.
Kiegészíteném azzal, hogy sok mai sztárhoz képest sokkal többet ér. És szépnek is elég szép volt.
A plasztika részt meg nem kéne ennyire felfújni annyian csináltatják manapság is és akkoriban is.
Ebben igazad van,pl. a manapság modellnek kikiáltottak képei Marilyn fotóihoz képest semmit sem érnek.Fiatalabb korában tényleg bájos volt,de mégsem akkor vette akkora hírnév körül őt szerinte,hanem az után,amikor már valamilyen plasztikai sebészeten is túlesett ezek szerint.
Úgy gondolom,én a plasztikázásáról nem is nagyon szóltam,szóval én biztosan nem fújtam fel.
2013. október 12. 19:06
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Gyönyörű nő volt a szépség műtétek mindig is fontos szerepet játszottak a sztárok életében.
És manapság már nem meglepő hiszen mindenki bátran fekszik a kés alá.
És manapság már nem meglepő hiszen mindenki bátran fekszik a kés alá.
2013. október 12. 21:56
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ha jobban nagyon odafigyelve nézem,nekem csak akkor látszik a különbség.
2013. október 13. 10:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem nincsen plasztikázva maximum fogyott...
2013. október 13. 10:10
Nekem nem nagyon számít, akkor is többet ér a mai sztárocskáknál...
2013. október 13. 19:13
Más "elvetemültségekre" is képes volt a karrier érdekében, nem csodálkoznék, ha plasztikáztatott is volna. Igazából sosem volt megelégedve magával.
2014. február 16. 16:10
|
|
sarah200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 221279 offline
|
Szerintem marilyn monroe szépsége egyáltalán nem kopott el és én nehezen hiszem el azt is hogy öngyilkos lett valamint azt is hogy elesett és eltört az orra szerintem valamelyik férfi kezet emelt rá. És elhiszem hogy voltak az életében mély pontok azért nem hinném hogy el dobta volna az életét.
2014. február 22. 13:14
sarah200 : egyetértek veled.
és amúgy az első képen nincs is anyajegye, és az olyan valódinak tűnik. szerintem. de lehet nem az. vagy na, nem tudom.
és amúgy az első képen nincs is anyajegye, és az olyan valódinak tűnik. szerintem. de lehet nem az. vagy na, nem tudom.
2014. február 27. 16:40
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Sajt200 írta:
"Az előtte képen nekem van csak Drew Barrymore feelingem? biggrin.gif"
NEEEEM.
Tényleg hasonlít egy picit.
Amúgy sztem az eőtte képen is szép volt...
"Az előtte képen nekem van csak Drew Barrymore feelingem? biggrin.gif"
NEEEEM.
Tényleg hasonlít egy picit.
Amúgy sztem az eőtte képen is szép volt...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.