Jolie_77, teljesen igazad van!
Nem mellesleg tényleg sok életrajzi filmjében volt szó a plasztikáztatásáról, ezért is nem lepődtem meg. A báját nem vesztette el, ugyan olyan gyönyörű maradt. Nyugodjék békében!
Marilyn Monroe többször is plasztikáztatott
2013. október 12. 09:29
2013. október 12. 10:49
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Az első képen sokkal természetesebbnek hatott az arc berendezése:')
2013. október 12. 11:11
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Szerintem természetesen minden ember szebb mint tele rakva sok sz#ral
2013. október 12. 12:28
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Kicsit hasonlított Drew Barrymore-ra mikor neki is barna haja volt.
2013. október 12. 12:49
Szerintem ezek a plasztikázások főlöslegesek csak akkor forduljon vki ilyenekhez ha vmiért nagyon nagy szüksége van rá vagy ha az orvos vmiért úgy határoz.
2013. október 12. 13:16
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Nagy kedvencem a Marilyn Monroe. De én tudtam róla hogy plasztikáztatta magát, sajnos női sztárok nagy része mindig plasztikáztatnak magukat lehet azzal az okkal hogy utálkozok gyökerek leszólnak hogy "milyen csúnya" stb. De igaz én nem támogatom a plasztikát. Plasztikát azoknak találták fel akik autó balesetben "elvesztette" az arcát vagy a teste valamelyik részét. Nem arra hogy szép akarok lenni. A plasztika "csakúgy" elrontja az arcát..
2013. október 12. 13:41
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Ezt amúgy is tudtam. De most már bármit találhatnak róla, legenda marad.
2013. október 12. 13:51
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
szerintem szép volt plasztika nélkül is.. szar, hogy abban az időkben is lehetett plasztikáztatni.. egy tucat
2013. október 12. 13:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Utálom, mikor egy évekkel ezelőtt elhunyt hírességről találnak ki ilyen hülyeségeket. Tökmindegy, hogy plasztikáztatott e vagy sem, akkor is a világ egyik leggyönyörűbb nője, még ma is.
2013. október 12. 14:31
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Előre látom,hogy valószínűleg a véleményem nem egyezik a "közízléssel",de muszáj leírnom.Tudom,hogy tartja a mondás,"Halottról jót,vagy semmit...",nem is az a célom,hogy én Marilynt alázgassam meg azzal,amit leírni készülök.Szerény véleményem szerint egyáltalán nem olyan elképesztően gyönyörű nő.Az 1945-ös képen tényleg bájos,viszont az '50-es években készült fotón szerintem inkább taszító,ami lehetséges,hogy a plasztikázás következménye.Színészi tehetségéről nem tudok nyilatkozni,mert még nem láttam szerepelni,de szerintem enyhe túlzás,hogy mindenki őt tartja a világ legszebb nőjének,mert abban a korban,amikoris ez a stílus volt az uralkodó,ezernyi ilyen bájos lány,nő mászkált az utcákon,csak nem fedezték fel őket.Felnőttkorára az arca sem volt bájos,és semmi extra nem volt sem az alakjában,sem a "profiljában".Ráadásképpen nem akarok rosszmájú lenni,mert tudom,hogy az én kedvenceim közül is van olyan,aki ilyesmire adta a fejét,de akkor sem helyeslem azt,hogy egy nő pár fotó kedvéért ledobja a ruháját...Egy igazi nő szerintem nem tesz ilyet.Lehetséges,hogy Marilyn egy fantasztikus színész és egy ritka jó ember volt,de hogy a világ legszebb nője lenne,mindenféle extrával? Nem hinném.
2013. október 12. 15:18
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Eszti0305 Valamellyest eggyezik a vélemnyünk.
Kiegészíteném azzal, hogy sok mai sztárhoz képest sokkal többet ér. És szépnek is elég szép volt.
A plasztika részt meg nem kéne ennyire felfújni annyian csináltatják manapság is és akkoriban is.
Kiegészíteném azzal, hogy sok mai sztárhoz képest sokkal többet ér. És szépnek is elég szép volt.
A plasztika részt meg nem kéne ennyire felfújni annyian csináltatják manapság is és akkoriban is.
2013. október 12. 15:45
Sokan meglepődtek a kommentelők között,hogy már akkor is volt plasztikai sebészet.Ez a foglalkozás a II.világháború befejeztével jött létre,mivel a csatákban rengeteg katonát meg csonkítottak a felrobbanó
2013. október 12. 15:56
Bocsi félre nyomtam. Szóval : a felrobbanó bombak,gránátok meg ilyesmi, ezért külömböző beavatkozásokkal próbáltak segíteni rajtuk.Szörnyű képeket láttam,tényleg nagyon rosszúl néztek ki.Na kész,most már tényleg befejeztem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: