Folytatódik Ariana és Jai Brooks drámája
2013. október 11. 21:18
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
én megmondtam - ennek a haja színe se áll jól
2013. október 11. 21:21
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
két hülye egy pár.... inkább jöjjenek össze újra
2013. október 11. 21:39
Hát...nem is tudom kinek higgyek! Arianában mondjuk jobban megtudnék bízni.
2013. október 11. 22:07
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Jaj,istenem... Ezek után sirattasd is meg magad,mikor te feküdtél össze mással. Nem baj,Jai jobbat érdemel.
x
2013. október 11. 22:10
Jai egy hazug, szánalmas taknyos kölyök, aki eljátszotta a játékszerét a viselkedésével és most toporzékol.
Aki pedig hisz neki, azt csak sajnálni tudom. Tudom, hogy a színfalak mögött Jai hogyan bánhatott Arival, betegesen féltékeny volt és a bolhából is elefántot csinált (lsd.: első szakításuk). Ari már nem volt együtt Jai-jel, amikor összejött Nathan-nel, így szó sincs megcsalásról. Amit pedig végképp nem tudok megbocsátani ennek a hülyegyereknek: megfenyegette Arit, majd be is váltotta a fenyegetését ezzel a tömény hazudozással és önsajnáltatással, amit leművelt ezzel az üzenettel.
Ari szerencsére köszöni jól van és boldog Nathan-nel.
Aki pedig hisz neki, azt csak sajnálni tudom. Tudom, hogy a színfalak mögött Jai hogyan bánhatott Arival, betegesen féltékeny volt és a bolhából is elefántot csinált (lsd.: első szakításuk). Ari már nem volt együtt Jai-jel, amikor összejött Nathan-nel, így szó sincs megcsalásról. Amit pedig végképp nem tudok megbocsátani ennek a hülyegyereknek: megfenyegette Arit, majd be is váltotta a fenyegetését ezzel a tömény hazudozással és önsajnáltatással, amit leművelt ezzel az üzenettel.
2013. október 11. 23:11
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
uristen emberek ennyire nem lehettek naivak..mindenki arianát védi amikor megcsalta a jai-t!arianát én eddig imádtam de igazábol nem olyan mint a látszat sőt a cuki külső latt egy hazug ember van evvel csak enyhiteni akarja azt hogy ő hibás és jai-ra keni h megcsalta..ha télleg jai megfenxegette volna akkor egyszerüen szakitott volna nem megcsalja!és evvel csak azt akarja elérni hogy jai-ra uszitson mindenkit de aki normális az átlát a dolgokon ariánának minden szava kamu ... rohadtul átlátszó hogycsak védi magát...szánalom.
2013. október 11. 23:13
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
amugy senki sem tudja hogy igaz e hogy jai megfenyegette arianát vagy ez már ariána képzeletének szüleménye..
2013. október 12. 09:39
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Amúgy poén ahogy itt védik Arianát is meg Jait is a kis rajongóik. Azt se tudjuk mi van, de ócsároljuk a másikat. Arianával nincs gondom, erről a Jai gyerekről azt se tudom, hogy ki ő meg minden de valahogy mégis csak inkább az ő meséjének hiszek. Megfenyegette volna? Hát nem úgy néz ki ez a gyerek, mint aki bárkit is meg tudna fenyegetni. Nem olyan kemény gyerek. De amúgy meg ez az ő dolguk. Nem kell itt Team Ariana és Team Jai táborokat csinálni.
2013. október 12. 10:05
Arianának hiszek, nem úgy ismertem őt meg hogy megbírná csalni a barátját.!
2013. október 12. 10:28
Sem Ariana sem Jai "táborát" nem fogom erősíteni a másik fél ócsárlásával, felesleges amég nem tudjuk hogy valójában mi is történt.
2013. október 12. 11:14
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Senki sem tudhatja hogy mi történt igazából...
2013. október 12. 11:34
|
Kivingavaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 187234 offline
|
Egyetértek: Arpadeus Mester
Jai egy hazug, szánalmas taknyos kölyök, aki eljátszotta a játékszerét a viselkedésével és most toporzékol.
2013. október 12. 11:44
Idézet (Ronnie95 @ 2013.10.12. 09:39)
Amúgy poén ahogy itt védik Arianát is meg Jait is a kis rajongóik. Azt se tudjuk mi van, de ócsároljuk a másikat. Arianával nincs gondom, erről a Jai gyerekről azt se tudom, hogy ki ő meg minden de valahogy mégis csak inkább az ő meséjének hiszek. Megfenyegette volna? Hát nem úgy néz ki ez a gyerek, mint aki bárkit is meg tudna fenyegetni. Nem olyan kemény gyerek. De amúgy meg ez az ő dolguk. Nem kell itt Team Ariana és Team Jai táborokat csinálni.
Igaz.
2013. október 12. 11:48
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Gyerekek, itt mennyi jól informált emberke van!
Azt az Istenit! Az ember szócsatába sem mer veletek keveredni, mert annyira igazatok van - szerintetek -, hogy simán leharapjátok a másik fejét, hogyha nem ért veletek egyet.
Csak tudnám, hogy honnan tudjátok sziklaszilárdra ezeket a pontos infókat, hogy Ariana a szende szűz kislány, a srác meg egy alattomos patkány. Ott voltatok még akkor is, amikor reggel egyszerre fingottak kettőt?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: