Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit
2013. október 17. 16:32
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Hogy ez mennyire szánalmas.
2013. október 17. 18:23
Lucyan teljesen igazad van!Én se nevezném "művészőnek"
2013. október 17. 18:27
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Oké. Ez kedves volt
2013. október 17. 19:42
Chh... még, hogy MŰVÉSZ! Ezt a szót kevés ember mondhatja magára! DE Ő SEMMI KÉP SEM! Mondjuk a nyelvedet frankón tudod nyújtogatni szal abban "művész" vagy!
Lucyan
"egy művész vagyok"
Nagyon művészien tudja magát fotózgattatni 40 éves perverz pasasokkal, művészien mutogatja a p*csáját színpadon, és művészien tudja nyújtogatni a nyelvét... Na jah... Művész.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43782-miley-cyrus-turkaloba-kuldte-exe-ruhait/#ixzz2i0Ce5bU5
Igazad van! Tökéletesen!
Lucyan
"egy művész vagyok"
Nagyon művészien tudja magát fotózgattatni 40 éves perverz pasasokkal, művészien mutogatja a p*csáját színpadon, és művészien tudja nyújtogatni a nyelvét... Na jah... Művész.
Forrás: http://starity.hu/magazin/43782-miley-cyrus-turkaloba-kuldte-exe-ruhait/#ixzz2i0Ce5bU5
Igazad van! Tökéletesen!
2013. október 17. 22:07
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Pff...inkább Liam-nek kellett volna szétosztogatni Miley ruháit a sarki k*rvák között.
2013. november 01. 17:00
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
szerintem jól tette Miley!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: