Miley Cyrus turkálóba küldte exe ruháit
2013. október 12. 09:05
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Szerintem még ezután jön csak a java, Miley már most olyan dolgokat csinál ami már túlmegy az emberek vagy legalábbis az én tűréshatáromon. Mivel most már senki nem fogja vissza a hülyeségeiben, hát nem tudom mi lesz vele, de nem jó az biztos.
2013. október 12. 09:13
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Bírom Mileyt de hogy ő MŰVÉSZ?? Ezen nagyot szakdatm XDD
2013. október 12. 09:52
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Hát szerintem Miley messze áll a művészettől. Egy művész egyáltalán nem úgy viselkedik mint ő és szorult a művészekbe egyediség is és visszafogottság is. Ha pedig tényleg lezárta volna Liamet akkor a ruháit nem turkálóba küldte volna; hanem a kezébe adta volna! Ez a kép is eléggé ízléstelen róla; r*ngyó beütést tükröz. Nem tudom mi történt vele és hogy bírta ennyire elveszíteni a fejét; de remélem minél hamarabb megtalálja az aranyközéputat és stílusosabb is lesz!
Annak meg örülök hogy boldog; mindenkinek kellenek jó pillanatok!
2013. október 12. 10:38
Szerintem meg jobb lett volna felhívnia és visszaszolgáltatni neki a gönceit. Ezek Liam cuccai voltak, ezért neki kéne eldönteni hogy mit kezdjen velük ha már nincs szüksége rájuk.
2013. október 12. 12:08
Nagyon jól tette Miley!Örülök,hogy boldog és kesereg exe miatt.
Mindennek ellenére imádom őt!
2013. október 12. 14:44
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jól tette!!!!!!!! Liam csalóó!!!!!! Hajrá Miley!! Imádlak!!!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: